Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Hope is bang door de Hope Mannequin in het Design Office


Bij Forrester beëindigt Steffy een gesprek met Eye on Fashion als Brooke arriveert. Steffy vertelt haar dat haar vader er niet is en waarschijnlijk bij haar moeder is. Brooke klaagt dat ze het insmeert. Steffy herinnert haar eraan dat haar vader een nietigverklaring aanvraagt ​​en zegt dat ze niet nog een lezing over het lot wil. Ze vertelt Brooke dat zij de reden is voor haar mislukte huwelijk, maar in plaats daarvan wil ze met de vinger naar hen wijzen. “Je had het aankomen.” Brooke ontdekt dat Hope tijdens een ontmoeting met Thomas is en gaat over Thomas’ eerdere breuk met de realiteit. Ze is bang dat het nog een keer kan gebeuren. Ze kibbelen terwijl Steffy volhoudt dat Thomas niet meer geobsedeerd is door Hope. Brooke klaagt dat hij te dicht bij haar komt en dat laat ze niet gebeuren. Steffy dreigt Ridge te vertellen dat Brooke zijn zoon lastig valt. Brooke stelt dat Ridge de geschiedenis kent. Als Thomas Douglas gebruikt om een ​​wig te drijven tussen Liam en Hope, laat ze dat niet gebeuren.
Steffy Brooke B&B

In het ontwerpbureau vertelt Thomas aan Hope dat hij gevleid is dat ze hem hot vindt en zegt dat ze duidelijk weet wat hij voor haar voelt. Hope wil hier aan voorbij gaan en vraagt ​​om de chiffon jurk te zien. Thomas probeert haar tegen te houden terwijl ze achter het veranderende scherm gaat, maar ze hapt naar adem van geschrokken verbazing bij wat ze daar ziet – de Hoop etalagepop!
Hope paspop B&B

Hope eist te weten wat het ding daar doet. Thomas zucht dat iemand het van beneden naar boven heeft gehaald. Hij kan niet begrijpen waarom het niet is verbrand en vertelt haar dat het hem doet denken aan een pijnlijk donker verleden. Hij is gefocust op een mooie toekomst met zijn zoon en vraagt ​​Hope om te zeggen dat ze hem gelooft.

Lees ook:  Bold & BeautifulFinn geeft Steffy de schuld van Sheila's dood: RIP, 'Sinn'

Meer: Twee B&B-personages op de rand van de ondergang

In het Forrester-huis lacht Eric terwijl Douglas Liam schaakmat op het schaakbord zet. Donna grijnst als Douglas bekent dat ze hem in het geheim tips heeft gegeven. Eric is stomverbaasd om te horen dat ze niet alleen het spel speelt, maar ook in de schaakclub van de middelbare school zat. Douglas zegt dat Donna erg leuk is en dat hij er een geweldige tijd heeft. Liam vertelt de jongen dat hij, Hope en Beth hem erg missen. “Denk je dat het misschien tijd is om naar huis te komen?” Douglas lijkt niet enthousiast over het idee. Hij vraagt ​​Eric om te bevestigen dat hij mag blijven. Donna en Eric laten ze alleen praten. Liam vertelt de jongen dat thuis niet hetzelfde is zonder hem. Douglas zegt dat Hope en Beth hem daar bezoeken en dat het Forrester herenhuis is waar hij wil zijn. Hij wil bij zijn ouders zijn – zijn moeder en zijn echte vader.
Liam Douglas Donna B&B

Buiten het ontwerpbureau luistert Brooke terwijl Hope Thomas vertelt hoe ver hij is gekomen en hoe geweldig zijn ontwerpen zijn. “Daar ben ik je dankbaar voor.” Hij grapt: “Het is niet omdat je denkt dat ik knap ben?” Brooke krimpt ineen en komt het kantoor binnen. Ze vraagt ​​om alleen met Hope te praten en sist: ‘Wat ben je aan het doen? Wat is er met jou en Thomas aan de hand?’

Meer: B&B heeft zojuist zijn domste karakter onthuld

In het Forrester herenhuis verzekert Liam Douglas dat hij nooit zou proberen zijn vader te zijn, maar herinnert hem aan al het plezier dat ze samen hadden. “Ik heb een beetje het gevoel dat we maatjes zijn.” Douglas zegt: “We waren.” Liam mist dat echt en hoopte dat hij dat ook deed. Douglas wel, maar hij houdt ervan om met zijn echte familie om te gaan.
Liam Douglas B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Interview met Kimberlin Brown: Waarom Sheila slechte dingen doet, liefde nodig heeft

In het kantoor van Steffy vertelt Thomas haar dat Brooke het ontwerpbureau binnenstormt en vraagt ​​om alleen met Hope te praten. Steffy zegt dat zij en Brooke woorden hebben uitgewisseld… ze is nog steeds boos over het verlies van vader en begint nu Thomas terug te pakken. Thomas maakt zich geen zorgen. Hope staat stevig in zijn hoek.
Thomas Steffy kantoor B&B

In het ontwerpbureau vertelt Hope haar moeder dat als Thomas er niet hard aan haar lijn werkt, hij bij Douglas is en hun band is echt gegroeid. Ze heeft gezien hoe hij is met de jongen bij Eric en hoeveel hij haar heeft geholpen met haar lijn. Brooke realiseert zich dat ze het volste vertrouwen in Thomas heeft en vertelt haar dochter dat ze te veel vertrouwen heeft. Hope weet dat haar moeder haar gaat waarschuwen om op haar hoede te blijven, maar ze moet geloven dat hij in staat is om te veranderen omwille van hun zoon. Brooke vraagt ​​of het waar is dat ze Thomas hot vindt. Hope protesteert: “Het is niet wat je denkt.” Ze legt uit dat ze het met Paris eens was, zodat ze weer aan het werk konden. Hope maakt zich grote zorgen – Thomas was geobsedeerd door haar, hij had zelfs een mannequin die op haar leek. Hope werpt een blik op het scherm. Brooke vervolgt dat ze veel tijd doorbrengt met Thomas bij Eric thuis. Hope legt uit dat dat komt door Douglas. Brooke weet niet zeker of Thomas het verschil kent. Ze informeert Hope dat Liam, Beth en Douglas haar familie zijn, niet Thomas en Douglas. Hoop weet dit. Brooke is er niet van overtuigd dat Thomas haar huwelijk met Liam heeft geaccepteerd. Hope moet weer aan het werk – met Thomas – en zegt tegen haar moeder dat ze hier een speld in moeten steken. Ze loopt naar buiten.
Brooke waarschuwing B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Wekelijkse preview: Zoe betrapt Carter met Quinn

Op het hoofdkantoor wil Thomas niet dat Brooke zich bemoeit met zijn relatie met Hope. Steffy vraagt: “Relatie?” en raadt hem aan hem niet weer halfnaakt door haar te laten vangen. Hope komt binnen en Steffy zegt dat ze het net over haar hadden. Ze scheldt: “Houd je broek aan de noppen”, terwijl ze weggaat.
Hope Thomas Steffy B&B

Meer: Sheila’s Halloween-aflevering!

Hope vertelt Thomas dat hun moeder hen heeft horen praten. Thomas weet zeker dat ze haar voor hem heeft gewaarschuwd. Hope herhaalt dat ze het werk heeft gezien dat hij met Douglas heeft gedaan. Ze is ook dankbaar voor het werk dat hij in haar lijn heeft gestoken. Thomas legt uit dat het niet moeilijk is om schoonheid uit te beelden als hij aan haar denkt. Hope stapt achter het veranderende scherm terwijl Thomas een oproep beantwoordt. Hij verbreekt de verbinding en Hope komt tevoorschijn in een zwarte jurk die ze ‘adembenemend’ vindt. Hij zegt dat ze adembenemend is. Ze lopen naar de spiegel en hij gaat achter haar staan. Plotseling flitst hij terug naar zijn fantasie om haar te kussen toen hij geobsedeerd was. Hope merkt zijn plotselinge ongemak op, maar hij verzekert haar dat het goed met hem gaat. “Wat ben ik aan het doen?” denkt hij bij zichzelf. ‘Hoop is getrouwd. Ik kan het niet.”

Meer: B&B-ster achtergelaten ‘met verlies van woorden’

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila ziet Brooke als een bedreigingmaakt Liam zich zorgen als hij een gesprek tussen Hope, Douglas en Thomas hoort.

herbeleef De meest memorabele liefdesdriehoeken van Bold & Beautiful in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]