Bold & Beautiful Samenvatting: Hope leert dat Steffy zwanger is


In de hut waarschuwt Hope Liam dat ze bedoelde dat ze op tijd een kans zouden krijgen. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar ze moeten zijn nacht met Steffy achter zich laten voor Beth. Liam schraapt zijn keel en zegt dat dat misschien niet mogelijk is. Hope vraagt ​​of er iets anders is gebeurd en spoort hem aan eerlijk tegen haar te blijven.

Meer: Waar Liam nu heen moet

Liam houdt een toespraak over hoe vrijgevig Hope is en hoe hard ze met Steffy hebben gewerkt om een ​​gezin voor de kinderen te stichten. Hij maakt het nieuws dat het gezin groeit. Hoop grimassen. “Vertel je me wat ik denk dat je me vertelt?” Liam flapt er uit: ‘Hoop. Steffy is zwanger. ” Hope’s gezicht vertrok van emotie. Liam vraagt ​​haar om alsjeblieft iets te zeggen. Hope vraagt ​​met opeengeklemde tanden wat hij van haar verwacht! Ze merkt op dat ze geen voorzorgsmaatregelen nemen en beseft dat de hele reden achter zijn bekentenis is dat Steffy zijn baby draagt. Liam geeft toe: “Ja.”
Liam bezorgt nieuws B&B

Hoop vat samen dat Steffy zwanger is en een vaderschapstest zal moeten ondergaan. Liam bevestigt dat het Finns baby zou kunnen zijn. Hoop ademt dat het te veel is. Hij vraagt ​​haar om ze niet op te geven. Ze herinnert hem eraan dat hij ze opgaf. Hoop snikt: “We waren zo dichtbij.” Hij verloor het vertrouwen in haar; hij verloor het vertrouwen in hen en wendde zich tot Steffy. “Hoe gaan we hier voorbij als je de vader van die baby bent?”

Meer: Liam’s ontrouw dubbele standaard

Bij het klifhuis raakt Finn verstikt als hij over Steffy heen gaat en Liam haar huis en bed binnenlaat. Steffy hoopt echt dat hij het in zijn hart zal vinden om haar te vergeven. Finn is gekwetst, verward, overstuur en pissig. Hij is niet klaar voor vergeving, maar het is het doel … omdat zij het doel zijn. “Daar vechten we voor.” Steffy zucht in tranen van opluchting.

Meer: Waarom we niet kunnen wachten op Finn vs Liam

Finn waardeert het dat Steffy naar hem toe komt met de waarheid – dat is enorm. Dat is een fundament dat ze nodig hebben om samen een toekomst op te bouwen. Steffy is het ermee eens dat het de moeite waard is om een ​​toekomst met hem op te bouwen … maar er is meer dat hij moet weten. Ze onthult dat ze iets over die avond met Liam te weten was gekomen waardoor ze het onmogelijk achter zich konden laten. Steffy stamelt dat hij het kan zijn … ze weet het niet … en roept dan uit: “Finn, ik ben zwanger!” Finn gapt geschrokken en lijkt dan tevreden. ‘Jij zou kunnen zijn, en ik zou kunnen zijn …’ Steffy bevestigt dat ze samen een kind zouden kunnen krijgen.
Steffy toelating B&B

Het dringt dan tot Finn door dat de baby van Liam zou kunnen zijn. Hij leert dat Liam het al weet en verklaart dat ze een vaderschapstest nodig hebben. Steffy denkt dat het kind geluk zou hebben met een vader als Finn. Ze zal alles doen wat nodig is om te bewijzen dat hij haar kan vertrouwen.
Finn verbaasde B&B

Meer: B & B en Y&R crossover volledig schema

Bij Forrester Creations kan Paris niet begrijpen hoe een positieve stap voorwaarts in haar liefdesleven met Zende iets erger maakt voor Zoe. Ze spot met haar: “Kijk hoe ik vreselijke levenskeuzes maak.” Zoe beweert dat ze haar gewoon probeert te beschermen – ze zal gewond raken. Paris vraagt: “Zoe, wat is hier echt aan de hand?”
Beschuldigingen van Parijs B&B

Nog steeds in de ontwerpstudio, beschuldigt Paris Zoe ervan jaloers te zijn op Zende. Zoe snauwt dat ze haar droomman heeft die de COO van Forrester is. Paris vraagt ​​zich af waarom ze Carters titel blijft noemen. Zoe spoort haar aan om te zeggen wat ze echt probeert te zeggen. Paris vraagt ​​of ze haar verloofde ziet voor wie hij is of alleen zijn titel. Zoe vraagt ​​wie ze denkt dat ze is – ze kwam opdagen en bleef daar rondhangen, kreeg een baan en nu snuffelt ze rond achter Zende. Ze staat erop dat Paris de baan afwijst en Los Angeles verlaat. Paris weigert. Ze wil zien waar het heen gaat met Zende en ze blijft. Paris is opgewonden en hoopt dat Zoe ooit ook voor haar blij zal zijn.

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope probeert haar liefdesverdriet te verbergen van Brooke.

Zien Vet en mooi beste personages ooit in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via CBS All Access.