Bold & Beautiful Samenvatting: Hope ontdekt dat Eric op sterven ligt


In het Forrester-landhuis krimpen Katie, Donna en Brooke ineen terwijl Eric hoest. Brooke legt uit dat ze langskwam om wat tijd met haar zussen door te brengen en vraagt ​​of Eric naar kantoor gaat. Eric zegt van wel en zal met Ridge praten terwijl hij daar is. Als hij weg is, vraagt ​​Brooke aan Donna hoe het met haar gaat. Ze probeert het alleen maar bij elkaar te houden en geeft toe dat het haar de dood heeft gekost om dit geheim te houden. Brooke weet dat Ridge zich niet kon tegenhouden. Hij kon zijn kinderen niet in de ogen kijken of zijn gevoelens verbergen: “Hij vertelde Steffy en Thomas de waarheid over hun grootvader.”

Donna kan het begrijpen, maar waarschuwt Brooke dat Eric niet kan weten dat zij het weten. Brooke stelt haar gerust. Donna heeft het gevoel dat ze uit elkaar valt. Katie en Brooke troosten haar. Brooke zou willen dat Eric de noodzaak zou opgeven om zijn toestand voor zichzelf te houden. Ze zouden er voor hem kunnen zijn, maar in plaats daarvan moeten ze deze poppenkast opvoeren. Hope klopt en komt binnen. Ze heeft een paar ideeën om door Eric te laten lopen, maar merkt dat Donna van streek is en vraagt ​​wat er aan de hand is. Donna geeft Brooke toestemming om het haar dochter te vertellen. Brooke vertelt Hope dat Eric ziek is: ‘Het is echt verschrikkelijk. Hij is stervende. Erik is stervende.”
Hoop B&B

Meer: B&B-ster plaatst fans in een onmogelijke positie

In het hoofdkantoor gaan Ridge, Steffy en Thomas naar Eric toe, omdat ze zijn toestand geheim willen houden. Carter komt binnen en vraagt ​​of Steffy en Thomas op de hoogte zijn van de mode-uitdaging die Eric ‘gewonnen’ heeft. Ridge zegt dat ze het weten. Carter wil antwoorden. Waarom liet hij zijn vader, na al het harde werken, geloven dat hij had gewonnen?!
Carter Thomas B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge's dood kan schokkende twist-zeepbehoeften zijn

Carter vraagt ​​waarom Ridge zijn vraag ontwijkt. Ridge haalt zijn schouders op: ‘Ik wilde hem gelukkig zien.’ Carter koopt het niet. De hele tijd wilde hij graag winnen. Hij verkocht meer, maar vertelde Eric en RJ toen dat zij de winnaars waren. “Er moet een reden zijn.” Op dat moment komt Eric binnen en grinnikt dat zijn kantoor als vergaderruimte wordt gebruikt. Hij wil echter niet dat er iemand achter dit bureau zit. Ridge verzekert hem dat niemand dat zal doen: hij heeft de uitdaging gewonnen. Eric waardeert het dat zijn zoon zijn concurrentievoordeel naar voren brengt en plaagt dat het erg leuk was om hem te verslaan. Eric merkt de verstoorde uitdrukkingen van Steffy en Thomas op en vermoedt dat hun vader hen te pakken heeft gekregen. Steffy flapt eruit: ‘Ja, dat deed hij. Hij heeft ons alles verteld.”
Ridge B&B

Meer: BTS-video voedt de pensioenspeculatie van McCook

In het Forrester-landhuis begrijpt Hope niet hoe Eric op sterven kan liggen terwijl hij energieker lijkt dan ooit en Ridge in de confrontatie verslaat. Brooke legt uit dat ze allemaal geschokt waren toen ze hoorden over zijn toestand. Donna zegt dat ze maanden geleden symptomen begonnen te zien. RJ moest binnenkomen en Eric’s handen zijn tijdens het ontwerpen. Hope realiseert zich dat deze collectie daarom zijn grote finale was. Hope vertelt Donna dat het haar spijt, en Brooke waarschuwt haar dochter dat Eric niet wil dat iemand het weet. Hope kan niet geloven dat ze moeten doen alsof ze het niet weten. Brooke omhelst haar.
Hoop Brooke B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric krijgt zijn mojo terug als Donna de honing eruit haalt

Op het hoofdkantoor vraagt ​​Eric aan Steffy en Thomas wat hun vader hen precies heeft verteld. Omdat ze niet bij elkaar zijn, grinnikt Eric dat ze verbaasd moeten zijn dat hij hun vader versloeg in de krachtmeting. Hij vraagt ​​​​Carter of hij ook verrast was. Carter was dat zeker en vertelt Eric dat hij ernaar uitkijkt dat hij nog jaren achter zijn bureau zal zitten. Hij gaat weg en vertelt Ridge dat hij hem later zal inhalen. Eric vertelt zijn kleinkinderen het verhaal over de nietmachine en vertelt vervolgens dat dit geweldige dagen zullen worden bij Forrester, ook al is zijn tijd beperkt. ‘Ridge, je wilde dat ik gewoon met pensioen zou gaan… maar het leven is bedoeld om geleefd te worden en ik ben van plan elke dag van mijn leven te leven tot mijn laatste.’ Steffy, Thomas en Ridge vechten tegen de tranen.

Meer: Twist! Gelijk speelveld voor Thomas en [Spoiler]

In het Forrester-landhuis vertelt Brooke aan Hope dat Steffy en Thomas over hun grootvader zijn verteld en net zo geschokt en overstuur waren als zij. Hope kan er niet overheen komen dat Eric gelooft dat ze medelijden met hem zouden hebben. Katie legt uit dat het zijn beslissing is hoe hij zijn leven wil leiden. Donna voegt eraan toe dat hij geen verdriet en tranen wil. Ze zullen elk moment dat ze met hem hebben moeten koesteren en in het moment moeten leven en van hem moeten houden. De emotionele Logan-zussen en Hope besluiten om Eric’s wensen te honoreren en komen samen voor een groepsknuffel.

Meer: B&B-muziek nu beschikbaar

Op kantoor vertelt Eric aan Ridge, Steffy en Thomas dat hij niet snel ergens heen gaat, vooral niet na zijn grootste prestatie. Ridge is het ermee eens dat dit zijn mooiste uur was: ‘De mijne ook, omdat ik het podium met jou mocht delen. Jij inspireert me.” Thomas vertelt Eric dat hij hem ook inspireert. Hij herinnert zich dat hij veertien was en Eric hem hielp met een kunstproject voor school. Steffy probeert niet te huilen als Thomas hun grootvader vertelt dat hij hem niet alleen als ontwerper, maar als man heeft geleerd. Steffy herinnert zich dat ze daar kwam om hem als kind te zien en hem te zien creëren. Eric veegt tranen weg als hij zich herinnert dat ze van zijn jellybeans hield. Steffy zegt dat ze altijd een speciale band hebben gehad… misschien omdat ze de naamgever van haar grootmoeder is. Eric zegt dat het twee onverschrokken vrouwen zijn. Ridge zegt tegen zijn vader: ‘Iedereen krijgt het van jou, de grote Eric Forrester.’ Eric verslikt zich en neemt zijn kleinkinderen in zijn armen voor een knuffel. Steffy en Thomas snikken in zijn armen terwijl ze hem stevig vasthouden. Tranen glinsteren in Ridge’s ogen terwijl hij toekijkt.
Steffy Eric Thomas B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wanneer komt Delon de Metz op 911?

Meer: Heeft B&B Liam zojuist tot een slechterik gemaakt?!

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam is geschokt door de serieuze relatie tussen Hope en Thomas, en Luna is zenuwachtig als ze RJ’s zus ontmoet als Steffy hen uitnodigt voor een etentje.

Kijk terug op Eric’s leven en liefdes in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.