Bold & Beautiful Samenvatting: Hope snikt na het verlaten van Douglas met Thomas


In de cabine zegt Liam tegen Brooke dat het ijsberen haar angst alleen maar erger zal maken. Ze voelt zich niet op haar gemak als Thomas teveel in beeld is en betwijfelt of hij zijn gevoelens aankan als het om Hope gaat. Dan komen Steffy en Taylor voor haar en Ridge – het voelt alsof ze worden aangevallen. Liam gromt naar zijn telefoon, omdat hij nog niets van Hope heeft gehoord, en vraagt ​​zich af wat er aan de hand is bij de Forresters. Brooke klaagt over een ander familiefeest van Forrester waarvoor ze niet zijn uitgenodigd.
Liam Brooke hand B&B

In het Forrester-huis bewondert Zende Erics nieuwe portret en zijn grootvader verzekert hem dat alles goed zal komen met Paris. “Je zult het zien.” Bij de trap kwam Steffy’s blije Hope, zodat ze uit de eerste hand kon zien hoeveel Douglas ervan houdt om met zijn vader om te gaan.

In de hut heeft Brooke Donna ge-sms’t om te zien of ze verslag kan uitbrengen van Eric’s, maar ze is er niet – ze gaat eten en spelen met Katie. Liam vraagt ​​zich af of ze overdreven reageren. Brooke gaapt: ‘Tegen Thomas die de voogdij over Douglas eist en hem zo lang bij Eric houdt? Nee, we overdrijven zeker niet.” Liam weet gewoon niet wat Thomas’ bedoelingen zijn als het om Hope gaat. Brooke denkt dat het allemaal teruggaat naar Taylor – ze zijn allemaal vastbesloten om de familie Forrester te herenigen, ongeacht wie in de weg staat. Brooke denkt dat Taylor maar om één reden terugkwam – om Ridge te halen, maar hij was ongemakkelijk met haar getrouwd. Ze bespreken de kus in Monaco en Liam denkt dat het meer euforie dan manipulatie was. Brooke denkt dat dat waar is voor Ridge, maar haar probleem is met Taylor… en Steffy.
Liam praat Brooke B&B

In het Forrester herenhuis bespreken Taylor en Ridge dat Thomas de best mogelijke man wil zijn. Taylor vindt Douglas een geweldige kleine motivator. Ridge merkt op: “Zo is Hope.” Aan de andere kant van de kamer laat Hope aan Finn weten wat een klap het zou zijn geweest als ze hem hadden verloren. Steffy en Finn zijn van plan hun zegeningen te tellen. Thomas herinnert Hope eraan dat ze als moeder van Douglas deel uitmaakt van het gezin.
Steffy Hope B&B

Eric vraagt ​​Ridge hoe Brooke het vindt dat hij daar is zonder haar. Ridge legt uit dat ze niet is gekomen omdat ze niet op de originele uitnodigingslijst stond. Finn wijst erop dat hij daar is met een gezin dat hij met iemand anders heeft gevormd en Eric mijmert dat hoe oud hun kinderen ook worden, ze altijd hun ouders bij elkaar willen hebben. Op de bank herhaalt Thomas dat Hope deel uitmaakt van de familie en Zende grapt: “Blijf bij ons.” Hope maakt van de gelegenheid gebruik om te zeggen dat ze wil dat alles hetzelfde blijft. Aan de andere kant van de kamer fluistert Steffy tegen Taylor dat zij en Ridge bedoeld zijn. Taylor verzekert haar dat haar ogen open zijn. Steffy hoopt dat zijn ogen ook open zijn. Taylor vraagt ​​ieders aandacht, dus Ridge gaat naast haar zitten. Ze houdt een toespraak over hoe blij ze is om hun lachende gezichten te zien en de kleinkinderen boven te horen spelen. “Mijn hart is vol.” Ze merkt op wat een moeilijke tijd hun familie heeft doorgemaakt en merkt op dat ze ook veel wonderen hebben meegemaakt. De familie van Steffy en Finn is weer heel en de band tussen Thomas en Douglas wordt elke dag sterker. “Deze familie is alles voor mij en ik hou heel veel van jullie. Met inbegrip van deze knappe broeierige kerel hier.” Ze pakt Ridge op zijn schouder. Hope nipt van haar wijn en kijkt naar hen.
Ridge Taylor B&B

Later gaat Finn Hayes in de auto regelen en zegt iedereen welterusten. Steffy zegt bedankt als Kelly en Douglas verschijnen, opgewonden over een project waar ze aan werken. Douglas vraagt ​​Thomas of Kelly morgen langs kan komen zodat ze het af kunnen maken. Thomas vertelt de jongen dat ze er later over zullen praten. Steffy vraagt ​​Taylor of ze er klaar voor is en Ridge biedt haar een lift aan. Taylor zegt dat ze met de kinderen moet gaan, maar bedankt hem.

Meer: Sheila’s duivelse complot om dicht bij Finn en Hayes te komen!

In de hut vertelt Brooke Liam dat de Forresters niet het beste met Douglas voor hebben – dit gaat over winnen tegen de Logans voor hen, en de jongen zit ertussenin omdat hij de zoon van Thomas is. Ze weet zeker dat ze om hem geven, maar ze hebben een agenda, waaronder het weghalen van Douglas bij zijn familie en zijn huis. Liam grimast. Het is een ingewikkelde situatie. Hij denkt dat Thomas een relatie met Douglas kan hebben zonder hem weg te rukken van alles wat hij weet. Hoe langer hij zijn zin krijgt, hoe meer recht hij zal voelen. Hij begrijpt niet waarom Hope haar voet bij stuk houdt en de jongen nu naar huis brengt.

Meer: Liam die gelijk heeft, kan heel fout gaan!

In het Forrester herenhuis bedankt Thomas Hope voor zijn komst. Ze staat op het punt iets te zeggen als Douglas verschijnt en haar bedankt dat ze hem zo lang heeft laten blijven. Hope herinnert hem eraan dat zij, Liam en Beth hem als gekken missen.
Douglas Hope B&B

Bij het klifhuis schenkt Steffy wijn in terwijl Finn, shirtloos, tevoorschijn komt nadat hij de kinderen heeft laten slapen. Ze kletsen en kussen en Taylor loopt weer naar binnen. Ze kreunt, “Oh man, ik ben zo vervelend.” Taylor wil een snack en Steffy legt Finn uit dat ze dit doet als ze ergens aan denkt. Ze verzekert haar moeder dat het slechts een kwestie van tijd is voordat zij en Ridge weer bij elkaar komen.

Meer: Krista Allen denkt na over een radicaal idee voor Taylor

Bij Brooke’s huis vertelt Ridge haar dat het nooit oud wordt om Steffy en Finn samen te zien. Brooke kan begrijpen waarom Steffy haar niet bij Taylor wilde hebben. Ze is niet gewond, ze heeft hem gewoon gemist. “Ik wil je graag laten zien hoeveel.” Zij zoenen.

Hope arriveert bij de hut en Liam vraagt: “Waar is Douglas?” Hope zegt: “Nog steeds bij Eric.” Liam protesteert – ze zei dat ze hem naar huis zou brengen. Hij vraagt ​​wat er is gebeurd. Hoop roept: “Douglas. Hij is daar nu zo gelukkig.” Ze breekt af: “Ik hou van hem en ik mis hem, maar hij lijkt gewoon zo gelukkig bij Eric met Thomas en hun hele familie.” Het voelde niet goed om hem daar uit te halen. Liam kalmeert haar – hij begrijpt het dilemma. Waar het hem om gaat, is dat ze niet uit het oog verliest hoe manipulatief Thomas kan zijn. Hij weet dat ze dit conflict heeft en zal het in zijn voordeel gebruiken, “Maar alleen als je hem dat toelaat.”
Liam Hope tranen B&B

In het Forrester herenhuis kijkt Thomas naar een foto van hem, Hope en Douglas op zijn telefoon en flitst om haar te kussen. Hij grimast. “Hou op, Thomas. Hope is getrouwd. Je kunt daar niet meer terug.”

Meer: Matt Atkinson vertelt over Thomas’ liefdesleven

Volgende The Bold and the Beautiful: Tde Logan-zussen werken samen om Brooke te steunen en Brooke eist dat Taylor een einde maakt aan haar streken met Ridge.

Terugkijken op Hoop Logan door de jaren heen in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.