Bold & Beautiful Samenvatting: Hope verklaart haar liefde voor Thomas na een gevecht met Liam


Bij Forrester, in het ontwerpbureau, debatteren Brooke en Thomas over de vraag of zijn relatie met Hope meer is dan alleen maar genieten van elkaars gezelschap. Brooke vindt dat hij haar wat ruimte moet geven, maar Thomas antwoordt dat als Hope ruimte nodig heeft, ze het hem zal vertellen. Hij volgt haar voorbeeld. Brooke spoort hem aan zijn verwachtingen laag te houden. Diep van binnen rouwt ze echt om het verlies van haar huwelijk met Liam. Ze denkt niet dat Thomas beseft hoeveel Hope haar leven met Liam koesterde.

In de hut vertelt Hope aan Liam dat ze altijd om hem zal geven, maar er is een grens. Hij hoeft zich geen zorgen om haar te maken, het gaat goed met haar. Liam zou willen dat alles anders was gegaan. Hope zegt van niet, en dit is haar leven nu zonder hem: ‘Dat zul je moeten accepteren.’ Liam vertelt Hope dat hetzelfde gevoel dat hij had toen hij met haar trouwde, niet is verdwenen. Hope weet niet hoe hij van haar verwacht dat ze dat zal geloven. Liam zegt dat hij nooit zal ophouden van haar te houden, en hij denkt dat zij ook nooit zal ophouden van hem te houden.
Liam Hope B&B

In het klifhuis lachen en praten RJ, Luna, Steffy en Finn terwijl ze eten. Steffy merkt op hoe goed Luna en RJ hebben samengewerkt om Eric te helpen met de lijn. RJ zegt dat Luna het verplettert. Steffy knikt: “Dat is wat ik heb gehoord.” Ze gaan voorbij aan Ridge’s lieve gebaar door Eric te laten denken dat hij de mode-uitdaging heeft gewonnen. Finn nodigt RJ uit om te gaan zwemmen, waardoor Steffy en Luna de kans krijgen elkaar beter te leren kennen.

Meer: BTS-video voedt de pensioenspeculatie van McCook

Luna vertelt Steffy dat Finn altijd een beschermende oudere neef was toen ze jonger waren. Finn en RJ komen tevoorschijn in zwemkleding en Steffy bewondert de buikspieren van haar man. RJ vraagt ​​zijn zus om het rustig aan te doen met Luna als ze vertrekken. Steffy lacht als Luna opmerkt in welke goede vorm RJ verkeert. Het meisje vraagt ​​dan: “Mag ik ergens eerlijk tegen je zijn, Steffy?”
B&B Luna Steffy

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Hope, Thomas en Steffy ontdekken dat Eric op sterven ligt

Steffy vraagt ​​of het over RJ gaat. Luna zegt dat het eigenlijk over haar gaat. Dit diner maakte haar erg ongerust: ‘Jij bent Steffy Forrester. Je bent een mode-icoon.” Luna vindt het duidelijk hoeveel ze om haar familieleden geeft. Steffy knikt dat ze er altijd zijn om elkaar te steunen. Luna vertelt haar dat dit een deel van de reden is dat ze voor RJ gevallen is. Steffy kan vertellen dat haar broer hetzelfde voelt. Op dat moment komen RJ en Finn binnen om zich af te drogen. RJ vraagt ​​waar ze het over hadden. Steffy glimlacht verlegen: “Zou je het niet willen weten.”
RJ Finn B&B

In het ontwerpbureau vertelt Thomas aan Brooke dat Hope geen man wil wiens aandacht verdeeld is. ‘Jullie zouden dat moeten begrijpen.’ Brooke is het ermee eens dat Hope bij een man moet zijn die haar volledig toegewijd is. Thomas zegt: “Zolang ik het niet ben.” Brooke weet dat Hope plezier heeft met hun ‘affaire’, maar ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet verliefd op hem is en dat misschien ook nooit zal worden: ‘Kun je daarmee leven?’ Thomas vertelt Brooke dat het laat wordt. Hij begrijpt dat ze misschien nooit in zijn relatie met Hope zal geloven, “maar ik denk van wel.” Brooke waarschuwt hem dat het maar een fase is. Thomas gelooft dat er een toekomst is en dat het mogelijk is dat Hope haar hart volledig voor hem zal openen. Daarmee loopt hij naar buiten. Brooke kreunt.
Thomas Brooke B&B

In de hut brengt Liam Thomas ter sprake en laat hen denken dat hun dochter dood was. Hope kan zich niet door het verleden laten regeren, anders zal ze nooit in het heden kunnen leven. Thomas heeft zijn verantwoordelijkheid genomen, niet alleen met woorden, maar ook met daden. Liam kan niet begrijpen dat ze hem een ​​beetje speling geeft. Hope maakt duidelijk dat zij en Thomas de dingen van dag tot dag bekijken. Liam vraagt ​​wat dat betekent: zijn er geen verplichtingen en hebben ze alleen maar seks? Hope zegt: “Ja.” Liam verklaart: “Dat is niet wie je bent.” Hope zegt tegen Liam: ‘Je kent mij niet.’ Ze begint zich af te vragen of hij dat ooit heeft gedaan. Maar Thomas ziet haar en zij kan haar wensen, behoeften en verlangens op de eerste plaats zetten: ‘En Thomas houdt daarom van mij.’
Liam Hope B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline MacInnes Woods zoon Rise houdt een bij vast, video

Liam vertelt Hope dat hij zich zorgen maakt over sommige keuzes die ze nu maakt. Hope roept: ‘Liam, je hebt ons weggegooid! Thomas is dol op mij!” Liam betoogt: “Ik ook.” Hope zegt: “Nee, dat heb je niet gedaan.” Dat hij niet met Steffy naar bed gaat, betekent niet dat hij haar niet op een laag pitje houdt, het betekent niet dat hij geen stukje van zijn hart voor haar achterhoudt, het betekent niet dat hij niet alleen de liefde voor haar achterhoudt. deur een klein stukje open voor de mogelijkheid van Steffy: ‘Dus nee. Ik heb nooit je hele hart gekregen.’ Liam klaagt: ‘Ik heb je gesmeekt om niet meer met hem te gaan werken… en toen was je daar, je kuste hem in Rome.’ Hope zegt koeltjes: ‘Je rende nog steeds naar Steffy.’

Meer: B&B-ster plaatst fans in een onmogelijke positie

Bij het klifhuis vertelt Finn Luna hoe cool dit voor hem was. Luna bedankt hen voor de uitnodiging. Finn weet dat ze problemen heeft met Li en verzekert haar dat het tussen hen is: ‘Ik wil altijd dat je je hier welkom voelt.’ Luna zegt dat dit alles voor haar betekent. Ze zou alleen maar willen dat hun moeders met elkaar overweg konden.
Finse B&B

In de hut blijft Liam tekeergaan over alles wat Thomas hen heeft aangedaan. Hij vraagt ​​aan Hope: “Dit is hoe je je tijd wilt doorbrengen?” Hope weet niet hoe ze dat moet beantwoorden. Ze weet niet wat de toekomst zal brengen en staat voor alles open. Liam spot met: ‘Alles. Oh, oké, misschien wil je nu nog een baby, of…?’ Hope zegt: ‘Misschien wel.’ Hij vraagt: “Met Thomas?” Hope antwoordt: “Zeker niet bij jou.” Thomas komt buiten terwijl Hope roept dat Thomas haar ziet en alleen haar. Ze heeft de antwoorden niet, maar Thomas maakt haar blij. Thomas komt binnen. Liam roept uit: “Oh, geweldig!” Thomas vraagt ​​wat hij doet en of alles in orde is met Hope. Liam wil hier nu een einde aan maken.
Liam Hope Thomas B&B

Lees ook:  Waarom is Bold & Beautiful's Ridge Bill helpen? Zal Bill met Sheila trouwen?

Hope vertelt Liam dat ze weet dat hij al die jaren van haar hield: ‘Maar Liam, hoe pijn het me ook doet om dit te zeggen, dit is niet meer jouw thuis. Dus ja, we zullen Beth samen opvoeden. Maar de man in mijn leven is nu Thomas. De man die met heel zijn hart van mij houdt.” Ze wendt zich tot Thomas en zegt: ‘En daarom hou ik van hem.’ Ze omhelzen elkaar en zetten hun voorhoofden tegen elkaar. Liam loopt naar buiten.
Liam Hope Thomas B&B

Meer: Twist! Gelijk speelveld voor Thomas en [Spoiler]

Thomas houdt Hope vast: ‘Je zei dat ik met heel mijn hart van je hou.’ Hope antwoordt: “Dat komt omdat je dat doet.” Thomas voegt eraan toe: ‘En je zei dat je daarom van me houdt.’ Hope lacht: “Ik denk dat ik dat wel gedaan heb.” Thomas straalt. Ze kussen elkaar hartstochtelijk en beginnen zich uit te kleden terwijl Liam van buitenaf toekijkt.
Hoop Thomas B&B

Meer: Li wil Sheila dood

Volgende The Bold and the Beautiful: TBA.

Mis het niet om de 35 soapsterren te zien die we overdag nodig hebben in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.