Bold & Beautiful Samenvatting: Hope viert feest met Thomas terwijl Liam door de hut rent


In het Forrester-herenhuis laat Thomas de bubbels ploffen en Zende is enthousiast over het doornemen van elke fles champagne. Douglas vraagt ​​om wat, dus Hope maakt wat appelcider om zijn glas te vullen. Eric, met Donna en Ridge naast hem, proost op Thomas en Hope en hun doorslaand succes. “Forrester Creations’ nieuwste dreamteam! Proost!” Ze toasten allemaal.
Zende Ridge Eric Donna B&B

In de hut vertelt Liam aan Bill dat Beth haar moeder vanavond heel graag wilde zien, maar er is geen bericht van Hope. Brooke arriveert. Ze is net terug van Forrester en meldt dat de regel een hit was en dat Hope absoluut verbluffend was. Brooke was verrast dat Liam er niet was om zelf getuige te zijn van de prestatie van haar dochter.

Bij Steffy liggen zij en Finn in bed met Kelly boeken te lezen. Steffy vertelt haar alles over de prachtige modellen en Finn zegt dat het klinkt alsof de nacht geweldig was. “Hoop en je broer vormen een heel goed team.” Steffy belooft haar dochter mee te nemen naar de volgende modeshow en ze zullen samen dansen. Kelly gaat naar haar eigen kamer en Finn en Steffy reflecteren op de grote dag voor Forrester… en Hope en Thomas. Ze praten over Kelly’s enthousiasme voor de modeshow en over haar toekomst bij het bedrijf terwijl ze kletsen. Finn wenste dat hij erbij had kunnen zijn en is blij dat de preview vlekkeloos verliep. Steffy mijmert: “Bijna.” Ze vertelt Finn dat Liam er niet was.

In de hut vertelt Brooke Liam dat dit een grote dag was voor haar dochter. Bill komt tussenbeide dat hij er niet was omdat hij het niet kon uitstaan ​​om Thomas’ slijmerige handen over zijn vrouw te zien. Hij klaagt dat Liam een ​​betere man is dan hij; hij zou het hoofd van de man van zijn schouders hebben geslagen. Brooke vraagt ​​aan Liam: “Waar heeft hij het over?” Ze hoort dat Thomas en Hope elkaar omhelsden en kan niet begrijpen hoe ze dat zou toestaan. Bill legt uit hoe hij zich een weg terug in haar leven baant. Liam kan de blik op het gezicht van zijn vrouw niet vergeten toen Thomas zei dat ze niets samen konden doen. Bill verklaart dat ze iets moeten uitzoeken – hoe meer tijd Thomas doorbrengt met Hope en Douglas, hoe meer gevaar zijn gezin loopt.
Liam Brooke B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric krijgt zijn mojo terug als Donna de honing eruit haalt

In het Forrester-huis hebben Thomas en Hope contact met Douglas en aan de andere kant van de kamer verwonderen Zende, Ridge en Eric zich over wat een leuk gezin ze vormen. Donna weet niet zeker of Liam het daarmee eens zou zijn. Aan de andere kant van de woonkamer lacht Douglas als zijn vader tegen zijn moeder zegt dat ze adembenemend is.

Zende belt om te proosten en vertelt Thomas dat hij geïnspireerd is door zijn talent en dat Hope een eindeloze bron van inspiratie is. Hij is er trots op deel uit te maken van het team. Ze verzekeren hem dat hij een groot deel van het succes was. Zende is het met Eric eens dat zij het volgende dreamteam van Forrester Creations kunnen zijn. Ze toasten allemaal.
Ridge Zende Donna Eric B&B

Bij het klifhuis vertelt Steffy Finn dat zijn handen magisch zijn als hij over haar voeten wrijft. Hij mijmert: “Niet alleen mijn handen.” Ze grijnst. Ze praten weer over Liams afwezigheid. Steffy denkt dat het door Thomas komt. Ze vraagt ​​zich dan af waarom ze het over Hope en Liam hebben. Ze beginnen te vrijen.

Meer: Yellowstone-preview!

In de hut vertelt Brooke Liam dat het niet leuk is voor Hope om niet in te checken – misschien moet hij naar Eric’s gaan. Liam kan het niet verdragen nog een moment tussen haar en Thomas te zien en hij wil haar grote avond niet verpesten. Bill rookt dat is lief en zo, maar Thomas is bij zijn vrouw terwijl hij naar zijn telefoon staart. “Je moet iets doen!”
Liam Brooke Bill B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zullen Finn en Steffy het uitmaken over Sheila?

In het Forrester-herenhuis complimenteert Donna Hope en maakt ze grappen over het feit dat ze met Pammy moet werken voordat hij Thomas vertelt dat zijn ontwerpen behoorlijk ongelooflijk waren. Thomas dankt Hope voor het inspireren van hem, maar Eric dringt er bij hem op aan het compliment in ontvangst te nemen. Ridge is enthousiast over zijn zoon die hard aan het werk is – hij zou trots op zichzelf moeten zijn. Hij bedankt Hope voor het schrijven van Hope For the Future en mijmert dat het niet zomaar een regel is; het is haar vriendelijkheid. Ze keerde Thomas niet de rug toe zoals zovelen deden. Hij vindt dat ze een geweldig team vormen, niet alleen op het werk, maar ook als ouders. Ze proosten allemaal weer en Thomas lacht naar Hope.

Thomas hoop B&B

We weten vrij zeker wat Thomas’ hoop voor de toekomst is!

Krediet: Howard Wise/JPI

Bij Brooke maakt ze zich zorgen tegen Bill dat ze Liam alleen laat. Bill vindt dat zijn zoon moet nadenken over hoe hij de situatie wil aanpakken zonder hun stemmen in zijn oor. Brooke maakt zich zorgen over hun huwelijk. Bill verzekert haar dat ze er wel uitkomen; dat doen ze altijd. Hij vraagt ​​zich af of ze niet bij Eric’s feest met Hope is. Brooke zegt dat het een beetje pijnlijk zou zijn om Ridge daar te zien. Ze weet niet waarom hij wegging. Bill zegt dat het is wat hij doet en hij is een dwaas – hij zou haar nooit laten gaan. Brooke houdt van Ridge. Bill werpt tegen dat als ze hem zou toestaan, hij haar heel gelukkig zou kunnen maken. “We waren ooit geweldig, en we kunnen opnieuw geweldig zijn.”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Hope Logan: Eerbetoon aan Annika Noelle op verjaardag van debuut als Hope Logan Spencer - Foto's

Meer: Don Diamont onthult reüniejaren in de maak

In het Forrester herenhuis vertelt Ridge aan Thomas en Hope dat hij teruggaat naar het kantoor. Hij omhelst Hope en gaat. Thomas vertelt de blondine dat dit allemaal door haar komt. Hij deed in het verleden vreselijke dingen, maar ze begon in hem te geloven voordat hij zelfs maar in zichzelf kon geloven. Hope wist altijd dat hij het kon en gutst over de showstopper. Thomas vat samen dat het door haar is geïnspireerd – zij en haar lijn zijn prachtig. Hope krijgt een telefoontje van Liam, die haar vertelt hoe blij hij is dat de show een succes was. Hij wil praten, maar ze vertelt hem dat ze vanavond viert en er niet op in wil gaan. Ze stopt Douglas in bed en viert dan nog wat langer. Liam raadt goed dat ze bij Thomas is en snauwt: “Uh huh, ik heb het je verteld.” Hoop laat hem gaan. Thomas herinnert haar eraan dat dit hun moment is. ‘Zeg me dat je nog niet weggaat.’

Meer: Zal Liam met Brooke naar bed?!?

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope en Thomas delen een onverwacht moment na het succes van de fashion preview.

Zien Blue Bloods-sterren en hun echte partners in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.