Bold & Beautiful Samenvatting: Li onthult waarom ze een hekel heeft aan haar zus Poppy


In het klifhuis zegt Steffy tegen Liam dat ze nooit zou proberen te ontkennen wat ze samen hebben gedeeld. Liam kan de liefde die ze voor elkaar hebben zelfs nu nog voelen. Hij weet niet waarom ze het onvermijdelijke uitstelt… vroeg of laat zal ze zichzelf en de kinderen tegen Sheila moeten beschermen. ‘Laat die kerel achter. Kom bij me terug.”

Liam herhaalt dat Finn de zoon van Sheila is. Zolang ze bij hem is, is ze bij haar. Ze moet nu het snoer doorknippen. “We waren samen geweldig, en ik denk dat we nog beter kunnen zijn.”
Steffy Liam B&B

Deacon arriveert bij Finn’s kantoor, waar de dokter hem vertelt dat hij een controle van zijn hersenen nodig heeft als hij denkt dat hij Sheila op een of andere manier in zijn leven kan toelaten. Deacon herinnert hem eraan dat Sheila zijn moeder is. Ze heeft hem op deze wereld gebracht en hij begrijpt dat dit voor Finn belangrijk is: ‘Zij kan dat ook.’ Deacon zegt dat Sheila hem het leven heeft gegeven en er gewoon deel van wil uitmaken. Finn zegt dat Steffy Sheila veracht en dat hij niets met haar te maken wil hebben. Sheila moet dat accepteren en uit de buurt van hem en zijn familie blijven.
Finn Deacon B&B

Deacon is er niet jaloers op dat Finn gevangen zit tussen zijn vrouw en zijn biologische moeder. Hij kan gewoon niet begrijpen dat Finn de vrouw die hem op deze wereld heeft gebracht niet wil leren kennen. Finn dampt: ‘Je hoort me niet. Nee, dat doe ik niet.” Hij stelt in niet mis te verstane bewoordingen dat de vrouw nooit deel zal uitmaken van zijn leven of zijn gezin. “Jij hebt misschien de lei schoongeveegd van elke gruwelijke daad die Sheila heeft begaan, maar ik niet en Steffy ook niet.” Hij wil niet het risico lopen zijn vrouw te verliezen vanwege Sheila.

Meer: Sean Kanan rouwt om mentor

In het Forrester-kantoor klaagt RJ bij Luna dat zijn grootvader op sterven ligt, maar hij doet alsof alles normaal is. Ze raadt hem aan er gewoon voor hem te zijn zoals hij is geweest. Zijn ouders weten het nu, dus hij is niet de enige, en zij staat altijd voor hem klaar. RJ is blij dat ze het bedrijf niet verlaat, ook al wil haar tante Li dat wel. Luna begrijpt niet waarom ze zo hard voor haar en haar moeder is. RJ weet één ding: Li kan niet dicteren wie wel of niet bij Forrester werkt.
Luna RJ B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's New Hope & Steffy Fight is niet wat je verwacht - Triangle Over Thomas?!

In het ontwerpbureau kookt Li tegen Poppy, die volhoudt dat Luna niets zou doen om iemand pijn te doen: ‘Ik heb er niets van! Ik wil je dochter vandaag uit Forrester hebben!’ Ze vraagt: “Heb ik mezelf duidelijk gemaakt, Penelope?!” Haar zus zegt dat ze Poppy heet en vraagt ​​waarom ze haar niet kan accepteren, zodat ze een hechte band kunnen hebben. Li dampt dat ze haar leven op zijn kop zette. Ze zal niet toestaan ​​dat zij of haar dochter haar zoon dat aandoen.

Meer: De nieuwe oppas van Steffy en Finn

Poppy wil weten hoe ze het weer goed kan maken. Ze heeft zich eindeloos verontschuldigd. Li spot ermee dat een paar excuses het probleem niet zullen oplossen. Ze vertelt hoe ze een affaire had met een getrouwde dokter nadat ze haar een baan in de cadeauwinkel van het ziekenhuis had bezorgd, en klaagt erover dat ze rondfladdert en nooit iets serieus neemt: ‘Wat is er eigenlijk met jou? Waarom ben jij altijd zo blij?” Poppy zegt dat het gemakkelijk is als je niet veel nodig hebt. Geluk hoeft niet te worden gedicteerd door geld of succes. Ze is trots op haar zus, maar ze moet zich afvragen of al haar inspanningen de moeite waard zijn als ze niet gelukkig is. Li grijnst en herhaalt wat ze met Sheila en Jack heeft meegemaakt. Poppy weet dat Sheila een gevaarlijk persoon is, maar zonder haar zou Li Finn niet hebben.
Poppy Li B&B

Bij het klifhuis begrijpt Steffy de zorgen van Liam over haar veiligheid, maar ze kan Sheila aan. Deze keer zal ze niet terugdeinzen en zal ze haar huwelijk niet opgeven vanwege die gek. Liam vraagt: ‘Dus, wat is het plan hier? Blijf je in een huwelijk dat jou en je kinderen voortdurend in gevaar brengt?” Steffy houdt van Finn en zal niet van hem weglopen vanwege Sheila. Ze houdt van Liam, maar ze is toegewijd aan haar man en zal hem voor niemand verlaten, “ook voor jou.” Liam hoort haar, maar hij geeft niet op. Hij voelt dat hun verhaal nog maar net is begonnen: ‘Jij en ik gaan de weg terug naar elkaar vinden.’
Steffy Liam B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 6 – 10 december 2021

Op het hoofdkantoor vertelt Luna aan RJ dat haar moeder is gekomen omdat ze zich zorgen maakt over haar werk daar bij Forrester. RJ vermoedt dat het komt door de overheersende tante Li. Luna legt uit dat haar moeder en haar zus niet uit een voorrecht kwamen. Li moest hard werken en het maakte haar koud en veroordelend. Ze is altijd hard geweest voor haar moeder. “Ik wou dat ze dichtbij konden zijn.” RJ heeft spijt en omhelst haar.

Meer: Twee kinderen van Eric zullen terugkeren

In het ontwerpbureau vertelt Poppy aan Li dat dingen met een reden gebeuren: Jacks affaire bracht Finn voort. Li zegt: ‘De liefde van mijn leven. Mijn trots en plezier. En alles in zijn leven was perfect, totdat die gestoorde biologische moeder opdook.” Ze vraagt ​​Poppy zich voor te stellen dat iemand Luna een kogel heeft gegeven. Poppy probeerde er voor haar te zijn, maar dat liet ze niet toe. Li zegt dat ze de hint had moeten begrijpen en weg had moeten blijven. Ze heeft eerder haar leven bijna verpest en ze zal niet toestaan ​​dat Luna hetzelfde met Finn doet. Poppy roept uit dat haar dochter naar LA is gekomen om haar carrière te bevorderen, en niet om Finn te saboteren. “Waarom zou ze dat zelfs willen?!” Li snauwt: ‘Omdat ze door jou is opgevoed.’ Een vrouw die haar familie onder de bus zou gooien vanwege haar eigen egoïstische behoeften. Poppy vertelt haar zus dat het verkeerd is om Luna te straffen voor iets dat ze heeft gedaan, en voor de honderdste keer wist ze niet dat de dokter een getrouwde man was of dat Li in de gevolgen zou verstrikt raken. Li maakt zich belachelijk omdat ze zo vrij en gemakkelijk is: ‘Alle aandacht. Iedereen houdt van Poppy. Over oneerlijk gesproken.” Poppy vraagt: “Wat is oneerlijk?” Li roept: “Dat jij een kind kon dragen en ik niet!”
Poppy Li B&B

Poppy zucht: ‘O, Li. Ben je daarom altijd zo boos op mij geweest?’ Li vertelt haar dat ze haar medelijden moet redden. Poppy antwoordt dat ze geen medelijden met haar heeft, ze heeft Finn. Li zal Finn altijd koesteren, maar het is niet hetzelfde als tussen haar en Luna. ‘Je hebt haar negen maanden in je baarmoeder gedragen. Je eigen vlees. Je eigen bloed. Finn deelt dat met Sheila. Ik deel het met niemand.” Papaver besefte het niet. Ze dacht dat Li de keuze had gemaakt om niet meer kinderen te krijgen en zich op haar carrière te concentreren. Li huilt dat ze zoveel heeft bereikt, maar dat ze geen kind op de wereld heeft kunnen zetten: “Iets wat je zo moeiteloos hebt gedaan.” Poppy wil Li omhelzen, die haar wegduwt en haar vertelt dat dit niets verandert. Ze wil Luna nog steeds niet in Finns leven. Poppy schudt haar hoofd.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn geeft toe dat Eric geen seks meer met haar zal hebben

Meer: B&B-muziek nu beschikbaar

Bij het klifhuis kussen Steffy en Finn elkaar. Ze dacht dat hij een hele dag in het ziekenhuis had. Hij besefte dat het belangrijkste dat hij moest doen dit was: ze begonnen weer te zoenen. Finn wil keer op keer de liefde met haar bedrijven, haar stevig vasthouden en nooit meer loslaten. Ze uiten hun liefde en hoezeer ze het haatten om gescheiden te zijn. Finn moest het kantoor verlaten en haar in hun huis opzoeken. “Ik hou meer van jou dan van wat dan ook. Niets en niemand zal ons ooit nog uit elkaar houden.” Zij zoenen.

Meer: Binnen bij de huwelijksreceptie van Matthew Atkinson

Bij Spencer vertelt Liam aan een ingelijste foto van Steffy: ‘Je weet dat ik nooit ben gestopt met van je te houden, toch? Je komt bij mij terug. Je zal. En als je dat doet, laat ik je nooit meer gaan.’

Bij het klifhuis blijven Steffy en Finn hartstochtelijk kussen. Ze kijkt bewonderend in zijn ogen.

Meer: B&B-ster plaatst fans in een onmogelijke positie

Volgende The Bold and the Beautiful: Luna moedigt Poppy aan om tegen Li op te komen, en Steffy en Thomas zijn stomverbaasd als ze de waarheid over Eric en zijn toestand ontdekken.

Bijgewerkt! Nieuw toegevoegde prachtige castfoto’s uit 2023 in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, wij mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Blijf op de hoogte via Paramount Plus.