Bold & Beautiful Samenvatting: Liam waarschuwt Thomas dat zijn hoop-obsessie terug begint


Bij het klifhuis is Finn nog steeds aan de telefoon in de andere kamer terwijl Sheila naast Hayes’ box hurkt en hem vertelt dat ze hem zo erg heeft gemist.

Meer: Soapnieuwsoverzicht en samenvattingen

Bij Forrester Creations klaagt Brooke tegen Taylor over het respecteren van grenzen. Taylor ontkent dat ze probeert om Ridge ongedaan te maken als haar echtgenoot of Hope als de moeder van Douglas – het gaat gewoon vanzelf. Het feit dat Brooke denkt dat ze het doet tot haar vertelt haar alles wat ze moet weten.

Meer: Yellowstone star’s speciale dag met mama

Brooke houdt vol dat Taylor een agenda heeft. Ze probeert Douglas te ontwortelen uit een stabiel huis. Taylor vindt dat Thomas het verdient om bij zijn zoon te zijn. Brooke vraagt ​​zich af of hij daar klaar voor is. Taylor spot met Brooke omdat ze denkt dat zij daar het beste over kan oordelen. Brooke is erbij geweest, heeft het gezien en is er getuige van geweest. Taylor herinnert haar eraan dat Thomas de vader van Douglas is. Brooke antwoordt dat Hope zijn adoptiemoeder is en evenveel wettelijke rechten heeft als Thomas.
Brooke ruzie B&B

In het Forrester-huis verrast Liam Thomas, die net is binnengekomen van een duik. Liam beweert dat hij Douglas zocht. Thomas legt uit dat hij bij Steffy en Kelly is en vraagt ​​waarom Liam zijn zoon wil. Liam is er om hem op te halen. “Het wordt tijd dat hij naar huis komt.” Thomas herinnert Liam eraan dat Douglas een Forrester is, en dat dit ook zijn thuis is. Hij wil fulltime aanwezig zijn in het leven van zijn zoon en gelooft dat Douglas dat wil. Thomas denkt dat Hope dat begrijpt, maar denkt dat Liam daar niet is.
Thomas waarom B&B

Bij het klifhuis tilt Sheila Hayes uit de box en koestert: ‘Oma houdt zoveel van je. Ik heb er een hekel aan gehad om van jou gescheiden te worden gehouden; het is het pijnlijkste ter wereld.” Ze inhaleert het jongetje en kust hem. Als ze Finn het gesprek hoort afmaken, werpt ze een blik op de openstaande deur van het terras.
Hayes Sheila B&B

Finn komt uit de andere kamer en vindt Hayes in de box… maar hij vraagt ​​zich af hoe zijn knuffeldier op de grond is gekomen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Reactie van Don Diamont op het bericht van Chris Rock/Will Smith Slap

Bij Forrester is Taylor altijd dankbaar geweest voor de liefde die Hope haar kleinzoon heeft getoond, maar ze vraagt ​​zich af waarom Thomas de papieren tekende – ze waren toen niet samen. Brooke vraagt ​​zich af of ze zich ook de schade herinnert die hij heeft aangericht. Taylor weet dat hij mentaal in een slechte positie verkeerde, wat het zeer zorgwekkend maakt dat hij juridische documenten tekende. Brooke kneep haar ogen tot spleetjes. Taylor vertelt Brooke dat Hope nog steeds in het leven van Douglas kan zijn zonder papieren te ondertekenen. Ze hebben de voogdij gedeeld, maar het punt is dat Hope niet echt gedeeld heeft. Douglas heeft het grootste deel van zijn tijd in de hut doorgebracht, maar nu is het tijd voor Thomas om zijn zoon terug te halen – het is tijd voor de jongen om bij zijn vader en de rest van de Forrester-familie te zijn.

Meer: Horloge! Heeft Brooke net Ridge aan Taylor gegeven?

In het Forrester herenhuis staat Liam erop dat hij er alleen is om Douglas op te halen. Hij wacht tot hij terug is. Thomas zegt hem dat het hem uitkomt, maar Douglas heeft een vriend die vanavond komt koken. Liam grinnikt en spot met het idee dat hij een veranderd man is. Thomas vraagt ​​of hij gelooft dat hij van zijn zoon houdt en dat zijn zoon van hem houdt. Liam zegt: “Ja.” Thomas denkt dat dat dan het enige is dat er toe doet – hij wil een vader zijn voor zijn zoon. Hij wil hun band verdiepen. Ze zijn dichterbij gekomen en hij zou denken dat hij als vader dat zou respecteren en als zoon zou aanmoedigen, maar in plaats daarvan doet hij wat hij altijd doet. Thomas waarschuwt Liam dat als hij tussen hem en Douglas komt, er een hel te betalen zal zijn.
Thomas Liam B&B

Liam houdt vol dat hij niet tussen een vader en zoon probeert te komen, maar beweert dat Douglas in de hut thuishoort. Hoe kan Thomas niet zien hoe gelukkig hij daar is? Thomas stelt dat hij daar ook gelukkig is en Hope heeft dat zelf gezien. Liam beschuldigt hem ervan het kind te hamsteren en het te gebruiken als een reden om Hope daarheen te krijgen. Thomas schreeuwt dat hij moet stoppen. ‘Als je insinueert…’ Liam insinueert niets. Hij zegt tegen Thomas dat hij nu in de spiegel moet kijken omdat hij denkt dat zijn obsessie met Hope weer aan het opkomen is.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy's wraak kan hoop breken / Liam

Meer: Darin Brooks’ nieuwe liefdesbelang onthuld

Zende komt langs het klifhuis met schetsen om zijn kleine neven te zien. Finn legt uit dat Hayes slaapt en Kelly weg is. Zende mijmert: “Om te denken dat je bijna je kans op dit alles hebt gemist vanwege Sheila.” Zende wijst erop dat hij ook is geadopteerd en denkt dat Finn emotioneel veel moet doormaken na wat er met Li en Sheila is gebeurd. Finn geeft toe dat het een moeilijke tijd is geweest; hij is gewoon gefocust op zijn familie. ‘Sheila is weg. Ik hoef me nooit meer zorgen om haar te maken of aan haar te denken. Ze komt nooit meer terug.”

Meer: Het goede – en slechte – nieuws over B&B

Terug in Deacon’s appartement denkt Sheila na over het feit dat ze haar kleinzoon weer vasthoudt terwijl ze haar gezicht afveegt. “Ik wou dat het langer had kunnen duren.” Deacon komt binnen om haar te controleren. Ze brengt Finn en Hayes ter sprake en Deacon herinnert haar eraan wat er zou gebeuren als ze erachter zouden komen van het berenplan en dat ze nog steeds vrij rondloopt. Sheila droomt ervan om bij haar kleinzoon te zijn. “Als de dingen maar anders zouden kunnen zijn. Als alleen…’ Deacon gaat naast haar zitten en zegt dat hij het begrijpt; hij is ook een ouder. Hoop is zijn hele wereld, maar hun situaties zijn heel anders – ze kan Finn en Hayes nooit meer zien.
Sheila Deacon B&B

Bij Forrester Creations informeert Brooke Taylor dat Hope Douglas zal toestaan ​​om tijd door te brengen met Thomas en de Forresters wanneer hij maar wil. Taylor herhaalt dat Thomas een permanente regeling wil. Hope en Thomas delen de voogdij, maar dat heeft ze niet gedaan – ze houdt Douglas voor zichzelf. Brooke schreeuwt dat Hope opstond en de jongen een stabiel huis gaf toen Thomas dat niet kon. Taylor roept: “En nu kan hij!” Thomas is klaar om een ​​liefhebbende en toegewijde vader voor zijn zoon te zijn.
Brooke Taylor BB

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 5 – 9 juli 2021

In het Forrester-huis heeft Thomas het gevoel dat ze eindelijk de echte reden voor Liams bezoek hebben gevonden. Liam vertelt hem dat hij het weer doet – hij houdt Douglas daar en lokt Hope om op bezoek te komen. Hij wordt niet uitgenodigd, wat hem vertelt dat Thomas weer fantaseert over zichzelf, Douglas en Hope als een perfecte familie. Liam vertelt hem dat ze allebei weten wat er daarna gebeurt – hij zal de controle verliezen. Het is zijn taak om Hope en Douglas te beschermen, ook al is het van Thomas. “Tegen elke prijs.”

Meer: Fans komen in opstand tegen het opnieuw bezoeken van Thomas’ obsessie

Bij Deacon voelt hij voor Sheila. Hij kan zien dat het haar hart breekt dat ze niet bij Finn en Hayes kan zijn. Zo moet het echter zijn en ze moet het accepteren. “Gaat het goed met je?” hij vraagt. Hij stopt haar haar achter haar oor en geeft Sheila een lieve kus voordat hij weer aan het werk gaat. Eenmaal alleen, flitst Sheila om Hayes’ hoofd te strelen en glimlacht.
Sheila Deacon kus B&B

Bij het klifhuis zegt Finn tegen Hayes dat hij hem nooit iets of iemand zal laten doen. Hij ziet de openstaande terrasdeur en loopt naar hem toe om hem te sluiten voordat hij verbaasd naar buiten tuurt.

Meer: Krista Allen legt het ondeugende briefje van Taylor uit

Bij Deacon mijmert Sheila bij zichzelf dat het haar niets kan schelen wat hij zegt, ze zal weer deel gaan uitmaken van het leven van Finn en Hayes… op de een of andere manier.

Meer: Sheila’s duivelse complot om dicht bij Finn en Hayes te komen!

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge denkt terug aan zijn beste herinneringen met Brooke en Taylor, en Paris modellen Zende’s nieuwste ontwerp voor Thomas en Ridge.

Terugkijken op De vluchtige geschiedenis van Brooke en Taylor in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.