Bold & Beautiful Samenvatting: Liam zit uit Hope en de modeshow van Thomas


Terwijl de Hope For the Future-modepreview op de catwalk verschijnt en de modellen op en neer paraderen, verwonderen Brooke, Steffy, Katie en Carter zich: “Wauw.” Brooke kan niet wachten tot de kopers de showstopper zien – ze worden gek. Het gesprek gaat over Douglas die opgewonden is om zijn moeder op het podium te zien. Steffy noemt zijn vader en voegt eraan toe: “Hope zou geen lijn hebben zonder de hoofdontwerper.” Brooke knarsetandt.

Op de catwalk verblinden de ontwerpen de kopers en modeverslaggevers die aan weerszijden zitten. Backstage vinden Thomas en Hope het applaus een goed teken. Thomas vraagt: “Is Liam hier echt niet?” Hij verzekert Hope, die grijnst, dat hij waarschijnlijk net iets gaat drinken of zo.
Taylor Hale Big Brother B&B

Terwijl Bill en Wyatt een zakelijke bijeenkomst bespreken in Il Giardino, schuift Liam opzij en voegt zich bij hen. Bill berispt hem omdat hij de vergadering eerder heeft gemist en Wyatt merkt op dat hij Hope’s fashion preview had. Hij vraagt ​​zijn broer: “Wacht, waarom ben je er nu niet?”

Als een rode jurk en een oogverblindend gouden nummer debuut op de catwalk, applaudisseert het publiek en Katie, Brooke, Carter en Steffy stralen. Steffy kijkt plotseling om zich heen en vraagt ​​zich af: “Waar is Liam?” Brooke kijkt bezorgd.
Brooke Katie Carter Steffy B&B

Bij Il Giardino legt Liam uit dat hij niet op de modeshow is om Hope aan te moedigen, omdat hij samen met haar zou moeten aanmoedigen. Hij kan dit niet meer – zie Thomas met zijn vrouw.

Meer: Don Diamont onthult reüniejaren in de maak

Backstage bij de show weet Thomas dat Hope teleurgesteld is dat Liam er niet is, maar hij herinnert haar eraan dat hij het is die hij haat. Ze besluiten door de gordijnen te gluren en te kijken hoe het met de modellen gaat. Hope ziet er verlaten uit als ze de menigte afspeurt naar haar man.
Hope gordijn modeshow B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy's vaderschapstest en What's Next for Hope

Bij Il Giardino klaagt Liam bij Bill en Wyatt over Hope en Thomas achter de schermen van de modeshow en Thomas zegt: “Ik ben het niet, Hope, wij zijn het. Er is niets dat we niet samen kunnen doen.” Wyatt raast: “Oh mijn God! En Hope ziet niet wat hij doet?” Bill is geïrriteerd om te horen dat Thomas haar vasthield. Liam verklaart dat het hem een ​​klap in het gezicht was of weglopen. Wyatt en Bill vinden allebei dat hij Thomas in het gezicht had moeten slaan.
Bill Liam Wyatt restaurant B&B

Achter de schermen van de modeshow sporen Ridge en Eric mensen aan om door te gaan met het goede werk terwijl de modellen hun rotatie voortzetten. Thomas vertelt Hope dat ze gelijk had over de jurk, te oordelen naar de reactie van het publiek. Hij zegt dat ze ook gelijk heeft over Liam. Ze zou zichzelf moeten vieren, niet een man die het niet goed kan vinden met een van haar collega’s. Ridge roept Thomas weg en Hope vecht tegen tranen.

Meer: Yellowstone-preview!

In het publiek glimlachen Brooke en Katie terwijl Carter zegt: “Geen blindganger te zien.” Steffy verklaart dat Hope de showstopper nog moet verkopen of dat de hele show een mislukking kan zijn. ‘Je weet dat ik gelijk heb. De hele zaak rust op Hope.”
Steffy modeshow B&B

Backstage kijkt Hope door het gordijn naar de modellen.

Bij Il Giardino vraagt ​​Bill zich af of Hope een selectief geheugen heeft of zoiets – herinnert ze zich niet de dingen die Thomas deed? Liam rent er een paar af en Bill en Wyatt verzekeren hem dat hij niet gek is; zijn vrouw zou niet in de buurt van Thomas moeten zijn. Wyatt voelt dat Hope Liam nu meer dan ooit nodig heeft.
Bill Liam Wyatt B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Quinn en Carter zouden seks moeten hebben

Op de show reageren de kopers positief terwijl de edgy stijlen blijven komen. De modellen poseren aan het einde van de landingsbaan onder enthousiast applaus als het eindigt. Steffy hoopt dat Hope het momentum kan vasthouden – haar broer heeft hier heel hard aan gewerkt en het rust nu allemaal op haar.

Backstage vertelt Ridge aan Hope dat het tijd is om zich klaar te maken. Thomas herinnert haar eraan dat alles wat ze hebben gedaan hierop neerkomt. Ze grapt: “Geen druk”, en gaat zich omkleden. Thomas houdt haar tegen. Hij weet dat Liam die niet komt opdagen iemand kan afstoten, maar het zal haar er niet van afbrengen. Waarom? Omdat hij die jurk voor haar maakte; het belichaamt alles wat hij in haar ziet. Als ze de landingsbaan raakt, zal elke verslaggever en elke persoon in de kamer zien wat hij in haar ziet. “Een vrouw die het podium beheert, een vrouw die de kamer bezit.” Ze zullen allemaal zien waarom hij een eenvrouwsman is. “Die vrouw ben jij, Hope.” Hope vertelt hem dat dat heel lief is. Hij probeert haar te inspireren. “Ik kan niet wachten om je te zien stralen.”

Meer: ‘Thomas’ en ‘Brooke’ achter de schermen

Later vertelt Thomas aan Ridge, Eric en Zende dat Hope er klaar voor is en er onberispelijk uitziet. Eric slaat zijn kleinzoon op de rug.

In het restaurant vertelt Bill Wyatt dat Liam niet naar Hope en Thomas hoeft te gaan kijken op de catwalk die duurzame stoffen promoot of wat dan ook waar Hope For the Future over gaat. Liam denkt dat zijn vader gelijk heeft. Dit gaat over zijn gemoedstoestand. Hij kan niet naar haar kijken met Thomas.

Meer: HFTF-show kan een paar beëindigen, een ander lanceren

Tijdens de show betreedt Ridge het podium om enthousiast te zijn over de collectie. Ze staan ​​bekend om haute couture, maar zo nu en dan vertakken ze zich. Ze deden het eerder met (zijn stem hapert) Brooke’s Bedroom… en nu doen ze het met Hope For the Future. Hij kondigt de showstopper aan, ontworpen door zijn zoon Thomas en gemodelleerd door de enige echte Hope Spencer.
Ridge modeshow B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Recap: Liam Sees the Hope Mannequin bij Thomas 'Place

Achter de schermen herinnert Thomas Hope eraan dat ze samen alles kunnen doen als ze de landingsbaan opstapt. Iedereen klapt en roept uit bij het zien van de blondine in de zilveren showstopper tot op de grond. Hope gebaart naar Douglas en naar Brooke, die naar haar stralen. Backstage verbaast Thomas zich over Hope die de landingsbaan bezit. “Elke laatste klap en gejuich is voor haar”, zegt hij tegen zijn grootvader. Op de catwalk sluiten de andere modellen zich aan bij Hope terwijl ze de microfoon pakt en vertelt over het harde werk dat vandaag in de presentatie is gestoken. Ze begint haar dankwoord, waaronder ook Liam, ook al is hij er niet. Hope stapt snel over naar Zende en vervolgens naar hun hoofdontwerper, haar partner in crime, Thomas Forrester. Thomas voegt zich bij haar aan het einde van de landingsbaan terwijl Brooke en Katie een blik wisselen. Backstage grijnzen Ridge, Eric en Zende. Op de landingsbaan houden Thomas en Hope elkaars hand vast en hij verwondert zich: “Mooi.” Hope schenkt hem een ​​stralende glimlach.
Thomas Hope landingsbaan B&B

Meer: Zal Liam met Brooke naar bed?!?

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope, Thomas en Douglas delen een speciaal moment terwijl de Hope For the Future-modeshow eindigt.

Bekijk meer foto’s van de modeshow in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.