Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge hoort een spraakopname van Brooke die CPS belt


In het Forrester herenhuis vertelt Ridge aan Brooke aan de telefoon dat hij het haat om haar te ondervragen, maar ze zegt al heel lang dat Thomas niet geschikt is om Douglas op te voeden. Thomas mompelt: “Ze heeft dit gedaan.” Ridge vervolgt: “Vertel me gewoon, heb je dit gedaan? Heb je CPS gebeld over mijn zoon?’

Meer: B&B-ster spreekt de haat van fans aan

Steffy arriveert bij het klifhuis en ziet Taylor onrustig door de openslaande deuren staren. Taylor legt uit dat ze aan het verwerken is. ‘Ik hou zoveel van je vader. Hij weet het en jij en Thomas weten het, en Brooke weet het…’ Steffy komt tussenbeide dat Ridge ook van haar houdt. Taylor zucht: ‘Ik ben het heen en weer en de gemengde signalen gewoon zat. Het voelt alsof de geschiedenis zich herhaalt. Ik ben hier niet voor teruggekomen naar LA.”
Steffy Taylor B&B

Steffy vraagt ​​haar moeder waar dit vandaan komt. Taylor heeft er een tijdje over nagedacht en is deze week met wat gezond verstand geraakt. Ze weet hoe dit verhaal afloopt. Steffy houdt vol dat Ridge’s huwelijk met Brooke geen stand zal houden. Taylor stelt: “Ik ben geen troostprijs.” Steffy beweert dat haar vader verliefd op haar is en dat is wat Brooke gek maakt. Taylor zegt dat het niet uitmaakt. Ze weet dat ze geweldig zijn samen, maar hij is getrouwd met Brooke.

Meer: Krista Allen plaagt B&B-gastster

In het Forrester herenhuis is Ridge nog steeds aan de telefoon met Brooke, die zegt: “Ridge, ik was het niet.” Hij zegt dat dit niet eerlijk was tegenover Thomas en zegt dat hij later met haar zal praten. Nadat hij de verbinding heeft verbroken, zegt hij tegen Thomas: “Ze zei dat ze het niet had gedaan.” Thomas vraagt ​​zich af of zijn vader, na alles wat ze heeft gedaan, echt gelooft dat dat waar is.
Thomas ondervraagt ​​Ridge B&B

Bij het klifhuis is Taylor al tientallen jaren bezig met dit huwelijk en wil er vanaf. Steffy houdt vol dat ze niet kan opgeven. “Je bent zijn ware liefde, dat ben je.” Ze herinneren zich toen hij op de boot ten huwelijk vroeg met de speurtocht en de X in het zand. Taylor herinnert zich dat het als een sprookje was… maar er was geen lang en gelukkig leven. Ze staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis nu hij getrouwd is met Brooke. “Ik ben hier niet de huissloper, dat is haar karma, niet het mijne.”

Liam vindt Brooke in diepe gedachten in haar woonkamer en vraagt ​​of ze in orde is. Ze wil er niet op ingaan. Liam geeft om haar en vissen voor meer informatie. Brooke heeft veel aan haar hoofd dat ze probeert te verwerken… met Ridge, Thomas… Liam vraagt ​​zich af of dit met het mes te maken heeft. Hij zou willen dat ze naar het huis konden gaan, Douglas grijpen en hem daar weghalen. Brooke zucht: “Ik ook.”
Liam stelt vragen aan B&B

In het Forrester herenhuis schreeuwt Ridge naar Thomas als hij volhoudt dat Brooke degene moet zijn geweest die CPS heeft gebeld. Thomas noemt de naam van een vriend, Walter, die voor een van de vestigingen van CPS werkt en waarschijnlijk zou kunnen vertellen wie de oproep heeft gedaan.
Ridge holler Thomas B&B

Alleen bij het klifhuis kijkt Steffy naar foto’s van haar ouders en neemt dan een telefoontje van Bill aan. Hij legt uit dat hij het huis in Aspen te koop zet. Hij weet hoeveel ze ervan houdt en wilde haar de eerste kans geven om het te kopen. Ze bedankt hem. Taylor dwaalt de kamer binnen terwijl Steffy’s telefoontje doorgaat. Bill vertelt haar dat niemand de plaats op dit moment gebruikt als ze het wil gaan bekijken. ‘Je kunt zelfs mijn jet gebruiken.’ Steffy zegt tegen Bill dat ze contact met hem opneemt. Ze verbreekt de verbinding en blijft Taylor aansporen om voor Ridge te vechten. Taylor weet hoe het verhaal afloopt – “Je vader komt terecht bij Brooke.”

Meer: Hoe ver gaat Steffy?!?

Bij Brooke vertelt ze aan Liam dat Ridge net heeft gebeld en erg overstuur was. Ze gaan na of Thomas al dan niet had kunnen veranderen. Ze heeft het gevoel dat Ridge het gevaar niet begrijpt dat Douglas daar is. Liam is het ermee eens: “Hoop ook niet.” Hij vraagt ​​wat er is gebeurd. Brooke vertelt dat de kinderbescherming werd gebeld om te controleren hoe Thomas Douglas behandelde en Ridge is erg overstuur.

Meer: De wereld van het B&B-personage staat op zijn kop

In het Forrester herenhuis verwelkomt Ridge hun oude vriend Walter in de woonkamer. De man schudt hem en Thomas de hand. Hij vraagt ​​wat er aan de hand is – het klonk dringend. Ridge legt uit dat Thomas net met Douglas naar het landhuis is verhuisd en dat twee CPS-agenten hem kwamen ondervragen. Ze willen weten wie het telefoontje heeft gepleegd – iemand probeerde de familie of de naam van zijn zoon te schaden.
Walter B&B

Bij het klifhuis kan Steffy niet begrijpen waarom Taylor het nu zou opgeven. Taylor heeft ruzie met Brooke en vindt het niet leuk wie ze nu is. Hij is verliefd op haar terwijl hij getrouwd is met Brooke. Ze zal haar niet aandoen wat ze hen heeft aangedaan. ‘Ik zal het huwelijk respecteren.’ Taylor besluit dat ze LA voor een tijdje moet verlaten. Steffy stelt voor om samen te gaan… naar Aspen. Ze kunnen Bills huis bekijken. Taylor protesteert dat ze zich zorgen moet maken over Finn en haar kinderen. Steffy wil haar steunen. Ze is er nog steeds van overtuigd dat haar ouders zullen herenigen.

Bij Brooke is Liam in de war – wie zou de CPS over Thomas bellen? Brooke schudt haar van horen.

Meer: Het bitterzoete afscheid van Bold & Beautiful cast

In het Forrester herenhuis vertelt Walter Ridge dat zijn verzoek onethisch is. Ridge protesteert dat wat er is gebeurd onethisch was. Thomas verzekert de man dat niemand erachter zou komen; het zou off the record zijn. Walter stemt er met tegenzin in om erachter te komen wie de oproep heeft gedaan, zolang ze niemand – vooral de persoon die de oproep heeft gedaan – het niet laten weten. Zij zijn het eens. Walter haalt zijn werktelefoon tevoorschijn en toetst Douglas’ naam in. Hij vindt de zaak – deze is gesloten omdat er geen reden tot bezorgdheid was. Er is een spraakopname van het gesprek bijgevoegd. Walter zweert ze opnieuw tot geheimhouding voordat hij de oproep speelt. Het is de stem van Brooke tijdens het gesprek. Ridge grijnst als ze naar haar luisteren en zeggen dat Douglas in gevaar is en dat Thomas onstabiel is en een mes heeft. Ze noemt haar naam, “Brooke Logan.” Thomas schudt zijn hoofd. Ridge wendt zich af en klaagt: “Logan.”
Ridge rook B&B

Meer: Wie *echt* belde CPS op Thomas

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy regelt dat Taylor weggaat om haar hoofd leeg te maken, en Ridge doet een beroep op de gunst van een vriend om de waarheid te achterhalen.

Uitchecken Vet en mooie sterren toen en nu in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.