Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge maakt zich zorgen terwijl Sheila naar Deacon rent na het voorstel van Bill


In de woonkamer van Bill kan Sheila niet over zijn aanzoek heen komen. Bill houdt vol dat hij klaar is om zijn leven te delen met iemand met wie hij zijn dromen en geheimen kan delen… en iemand die bereid is hetzelfde te doen. “Stel je eens voor hoe het zal zijn om ons authentieke zelf te zijn zonder oordeel.” Hij smeekt: “Zeg ja, Sheila.”

In de FBI-eenheid vraagt ​​de agent aan Ridge: “Denk je dat Sheila dit gelooft?” Ridge is er zeker van dat Bill het voor elkaar kan krijgen en kreunt: ‘Kom op, Sheila. Pak het aas.”

Bij Forrester klaagt Stephen bij Brooke dat Ridge weg is met Sheila Carter op vrije voeten. “Wat is Ridge van plan?”
Lucy Stephen B&B

Bij Il Giardino vraagt ​​Deacon aan Hollis of hij Brooke weer heeft gezien. De barman zegt dat ze er niet klaar voor is om zichzelf weer buiten te zetten. Deacon mijmert dat Ridge niet iemand is waar ze snel overheen zal komen. Hollis denkt dat het gemakkelijker wordt naarmate hij langer wegblijft, en maakt zich dan zorgen dat hij terug is gekomen. Hollis verandert het onderwerp in Deacon en zijn liefdesleven en vraagt ​​naar zijn mysterieuze vrouw. Deacon flitst om Sheila te kussen voordat hij zijn werknemer vertelt weer aan het werk te gaan.

Meer: B&B jubileumoverzicht

Bij Forrester vertelt Brooke haar vader dat kritiek op Ridge niet helpt. Hij heeft zo zijn redenen om weg te zijn. “Hij vertelde me dat wat hij ook doet, voor hemzelf en het welzijn van de familie is.” Stephen spot: “Wat dat ook betekent.”

In de FBI-eenheid kijkt Ridge naar de schermen en dringt er bij Sheila op aan de ring om te doen en haar ingewanden te morsen, zodat ze haar kunnen opsluiten.

In de woonkamer van Bill vertelt hij Sheila dat samenwonen geen verplichting is. Dit is zijn manier om eventuele laatste barrières tussen hen te doorbreken. “Als ik deze ring om je vinger doe, betekent dit dat we over alles open tegen elkaar kunnen zijn.” Hij begint hem aan te trekken, maar Sheila trekt zich terug en protesteert: “Nee, stop!”
Bill Sheila belt B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Babyfoto's: Jacqueline MacInnes Wood & Tanner Novlan die Steffy & Finn spelen

Bij Forrester kan Stephen niet geloven dat Bill beweert van Sheila Carter te houden. Lucy kan haar hoofd niet om hem heen slaan om mensen om wie hij geeft in gevaar te brengen. Brooke denkt niet dat ze ooit zal begrijpen wat Bill met Sheila doet. Ze blijven praten over hoe angstaanjagend het is om Sheila vrij rond te laten lopen. Stephen baalt ervan dat Ridge er niet meer is. ‘Ridge wil verdwijnen, prima, maar laat hem het een andere keer doen. Niet nu zijn familie hem het hardst nodig heeft!”
B&B Lucy Stephen Brooke

Meer: KKL hangt samen met John McCook in Benheart

Bij Bill thuis vraagt ​​hij haar of ze geen toekomst samen wil. Sheila had nooit gedacht dat ze mevrouw Bill Spencer zou zijn. Bill wil de nee-zeggers laten zien wat ze voor hem betekent. “Met jou aan mijn zijde heb ik niet het gevoel dat ik iets voor iemand moet verbergen.” Hij gaat verder over de wens om de bewaarders te zijn van elkaars diepste, donkerste geheimen. “Deze ring zegt dat je volledig in mij kunt geloven.” Hij smeekt haar om door de deur naar hun toekomst te lopen. Sheila verwondert zich, “Een toekomst waarin ik je vrouw ben.” Ze voedt zijn zonen op, maar Bill zegt dat hij weet wat het beste voor hem is. “En dat ben jij.” Sheila vraagt ​​waar hij het hier echt over heeft. “Ik ben niet naïef, Bill.” Ze weet zeker dat zijn advocaten dit regelen en dat ze een huwelijkscontract moet tekenen. Bill grinnikt: “Er is geen huwelijkscontract.” Er is niets anders dan zijn volledige, onsterfelijke toewijding aan haar. ‘Doe de ring om, Sheila. Zeg dat je met me wilt trouwen.’ Sheila zegt dat dit het laatste is wat ze verwachtte. Bill herinnert haar aan alle nachten knuffelen voor het vuur en praten over hun toekomst. Sheila kan vaak niet zeggen wat hij denkt of wat hij voor haar voelt. Bill merkt op dat het moeilijk is voor mensen zoals zij om te vertrouwen. ‘We kunnen echt met elkaar zijn. Dat is het mooie hiervan.” Sheila vertelt Bill dat dit is wat ze altijd al heeft gewild; altijd naar verlangd. Bill antwoordt: “Zeg dan ja.” Sheila heeft tijd nodig om te verwerken. Dit is een enorme stap en zal de loop van haar leven veranderen. Bill grinnikt dat het haar toekomst zeker zal veranderen. Sheila moet gaan rijden en zal niet lang meer duren. Bill wil dat ze de ring meeneemt. “Kijk hoe het voelt. Ik wacht hier op je.” Sheila verzekert hem dat het niet lang meer zal duren en dat ze terugkomt met een antwoord. Bill kust haar en ze vertrekt.
Bill Sheila B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Kimberlin Brown nog steeds aan het filmen, Sheila ontvoert Hayes?

In de FBI-eenheid moppert Ridge dat Bill haar heeft laten vertrekken. De agent zegt dat hij haar zal laten volgen. Ridge verwondert zich erover dat ze dacht dat een rechter haar gewoon vrij zou laten lopen. De agent is het daarmee eens – voor een crimineel meesterbrein is Sheila nogal naïef. Ridge gaat verder over de noodzaak om haar op te sluiten voor moord. De agent komt erachter dat Sheila naar het appartement van Deacon Sharpe is gerend… opnieuw.

In zijn appartement laat Deacon Sheila binnen en vraagt ​​haar wat er aan de hand is. Sheila zegt: “Het is Bill.” Ze gaat verder over hoe ongelooflijk en onvoorstelbaar het is wat hij heeft gedaan. Ze vat samen dat hij haar hielp haar vrijheid te krijgen en haar uit de gevangenis hield… nu weet ze waarom. ‘Hij houdt van me, diaken. Hij houdt echt van me.” Deacon vraagt ​​of hij iets heeft gedaan om dit aan te tonen. Sheila vertelt hem over de prachtige diamanten verlovingsring. Deacon is gevloerd dat de miljardair de misdadiger een aanzoek heeft gedaan. Sheila legt uit dat hij ervoor wil zorgen dat ze altijd samen zijn en dat ze zich volledig voor hem openstelt. “Ik kan dit niet geloven, ik bedoel, hij wil dat ik mevrouw Bill Spencer ben.”

Meer: Darin Brooks stuurt zijn vrouw verjaardagsgehaktbrood?!?

In de FBI-eenheid praat Ridge met Bill aan de telefoon en vertelt hem dat hij het perfect heeft afgehandeld, maar toen heeft hij er te veel draai aan gegeven met de eerlijkheid en het vertrouwen – hij maakt zich zorgen dat Bill haar heeft getipt. Bill herinnert hem eraan dat het idee was om het dik op te leggen en de bekentenis te krijgen. Hij is bijna ten einde raad en wil de bekentenis krijgen en hiermee klaar zijn. Ridge vertelt hem: “Je vriendin is bij Deacon’s.” Bill kan hier niet overheen komen en vraagt ​​zich af: “Wat? Moet ze toestemming krijgen van die idiote pizzabakker om mijn voorstel te accepteren? Ridge weet zeker dat hij het aan haar zal geven. Bill zegt dat als ze terugkomt, hij de ring om haar vinger zal doen en haar zal laten gillen als een varken. “Ze zal aan iedereen bekennen dat ze is beledigd, en dan hebben we haar Forrester.”

Lees ook:  Heeft iemand de tenen van Dead-Sheila gecontroleerd?

Meer: Jesse Lee Soffer van Chicago PD laat een waarschuwing vallen over: ‘Upstead’

Bij Deacon’s laat Sheila hem de steen zien en herhaalt dat Bill haar heeft voorgesteld en met haar wil trouwen. “Gebeurt dit echt? Is het te mooi om waar te zijn?”
Diaken B&B

Meer: Foto’s: cast van B&B viert 36-jarig jubileum

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon en Sheila wegen de voor- en nadelen van haar huidige situatie af, en Hope geniet van de samenwerking met Thomas.

Feest met je favorieten! Zie B&B-sterren die hun 36e verjaardag vieren in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]