Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila besluit te blijven omdat Finn nog steeds van haar houdt


Bij Il Giardino begint Deacon raar te doen als hij en Finn praten. Finn vraagt ​​of hij in orde is en Deacon zegt dat hij iets heel snel moet afhandelen. Aan de overkant ziet Sheila Finn, die zich omdraait om haar aan te kijken.
Finn Deacon B&B

Bij Brooke spotten zij en Liam met het idee dat Thomas Hope uitnodigt om getuige te zijn van zijn geweldige opvoedingsvaardigheden. Liam is er niet van overtuigd dat hij het om de juiste redenen doet. Hij geeft toe dat er een tijd was dat hij geloofde dat Thomas was veranderd, maar de manier waarop hij nu handelt doet hem daar weer aan twijfelen. Hij maakt zich zorgen dat hij daar met Hope heen had moeten gaan, maar Brooke denkt dat hij alleen haar dochter heeft uitgenodigd. Liam vreest dat Thomas misbruik zal maken van het feit dat Hope alles voor de jongen zal doen. Brooke is er zeker van dat hij Hope er niet van zal overtuigen dat Douglas daar bij hem zou moeten wonen. Ze houdt vol dat ze Thomas in een ander licht probeert te bekijken, maar het is moeilijk vanwege het verleden. Liam stelt dat het niet alleen het verleden is; hij worstelt met de manier waarop hij nu handelt. Ze gaan over zijn obsessieve en onstabiele verleden. Brooke voelt dat ze achteruit gaan. Liam zal altijd op zijn hoede zijn als het op Thomas aankomt en zou willen dat Hope nooit met hem om moest gaan – maar dat is onmogelijk omdat Hope en Thomas de ouders van Douglas zijn.

Meer: B&B aluin deal met haters

In het Forrester-huis speelt Hope I Spy met Thomas en Douglas, die zijn moeder vertelt dat hij blij is dat ze is gekomen en dat hij het heerlijk vindt om meer tijd met papa door te brengen. Hij omhelst Thomas. Hope leert van Douglas dat Thomas pannenkoeken bakte, maar die van haar zijn beter, en dat zijn vader en Eric geweldige verhalen vertellen. Douglas zou willen dat hij zijn vader elke dag kon zien en knuffelt hem weer. Ze blijven kletsen over alle zomerse dingen die ze samen hebben gedaan. Hope kijkt uit naar een nieuw schooljaar en Thomas knielt neer om Douglas te vertellen hoe trots hij op hem is en dat hij altijd klaar zal staan ​​om hem te helpen met huiswerk. De jongen bedankt Hope nogmaals dat hij hem daar zo lang heeft laten blijven – hij mist zijn vader echt als hij niet bij hem is. Thomas mist hem ook. Ze delen nog een oprechte omhelzing terwijl Hope toekijkt.
Thomas Douglas knuffel

Bij Il Giardino zweeft Deacon en Sheila kijkt vanaf de bar toe terwijl Bill met Finn aan tafel gaat zitten en hem vertelt dat hij er geweldig uitziet nadat Sheila hem en Steffy door een hel heeft geholpen. Finn bedankt hem nogmaals voor zijn hulp en vertelt hoe hij een belangrijke rol speelde bij de hereniging met Steffy en de kinderen. Bill zegt dat het hem een ​​genoegen was. Hij hoopt dat Finn er niet is, want hij hangt rond met “this bozo” (Deacon), die vraagt ​​of hij iets wil. Bill bestelt een whisky en zegt tegen Deacon: “Spuug er niet in.” Finn en Bill bespreken wat een maniak Sheila is en Finn vertelt dat hij weigert haar zijn leven te laten beheersen, vooral nu hij dood is.
Finn Bill B&B

Aan de bar sist Deacon in Sheila’s oor: “Ga hier weg… nu!”

Meer: Sofer neemt afscheid van Saint Victor en ‘Quarter’

Bij Brooke’s huis, vertelt Liam dat Hope ongelooflijk geduldig is geweest met Thomas. Brooke hoopt alleen dat hij iets niet van plan is en dat hij het beste met Douglas voorheeft. Zelfs dan zou hij niet de fulltime ouder van de jongen moeten zijn. Liam is het daarmee eens. Brooke stelt dat dit het huis van Douglas is en dat Liam, Hope en Beth zijn familie zijn.

In het Forrester-huis praten Hope en Thomas over wat een geweldige jongen Douglas is, en Thomas vertelt haar dat hij hem niet heeft gecoacht in alle dingen die hij zei over zijn tijd daar. Hij wil het soort vader en man zijn waar Douglas naar kan opkijken en gelooft dat hij dat kan – hij heeft zichzelf echt rechtgezet.

Meer: Matt Atkinson spreekt over Thomas vs Hope

Bij Il Giardino vraagt ​​Bill zich af waarom Deacon rond hun tafel hangt en zo bezorgd is. Deacon geeft Finn een biertje en rent weer weg. Talk keert terug naar Sheila en Bill kan geen passender einde bedenken dan dat ze aan flarden wordt gescheurd als het dier dat ze was. Finn mijmert: “Dat is een behoorlijk brute manier om te gaan.” Bill stelt zich voor dat ze zich verstopt in het bos als de lafaard die ze is en dan wordt opgegeten als ontbijt. Hij voelt dat ze een gecertificeerde maniak is. Finn vermoedt dat ze dat misschien was, maar zij is ook de vrouw die hem heeft gebaard. “Ik zou hier niet zijn zonder Sheila Carter.”
Finn Deacon Bill B&B

In de hut wacht Liam op Hope om hem terug te sms’en en flitst om Hope te vertellen dat Beth leeft en dat Thomas het wist en het voor haar achterhield. Hij herinnert zich het gevecht dat volgde en Thomas sleepte Hope mee naar het dak van Forrester Creations, waar hij hem dwong de waarheid te vertellen. Hij fluistert: “Laat hem niet in je hoofd komen.”

Meer: Plot twist vooruit voor Deacon?!?

In het Forrester herenhuis vertelt Hope Thomas dat hij denkt dat hij veranderd is. Thomas voelt dat Douglas haar nodig heeft, maar hij heeft hem ook nodig – hij heeft ze allebei nodig. Hope denkt dat Douglas het daar naar zijn zin heeft gehad, maar dat is omdat het anders is. Zijn zusje is thuis om naar hem te vragen. Thomas denkt dat het ideaal zou zijn als Douglas bij hen beiden zou kunnen wonen, maar erkent dat dit niet mogelijk is omdat ze getrouwd is met Liam. In tegenstelling tot Liam of zijn vader, is hij een eenvrouwsman. “En die vrouw ben jij.”

Meer: Een ondenkbare relatie voor Liam?

In het appartement van Deacon trekt Sheila haar vermomming uit. Deacon volgt haar naar binnen en scheldt haar uit – probeerde ze ze terug in de gevangenis te krijgen? Sheila wil alleen praten over de zegen om Finn te zien. Ze is ervan overtuigd dat hij droefheid in zijn stem had en haar mist. Deacon kreunt, “Oh, alsjeblieft.” Sheila protesteert: “Mijn zoon houdt nog steeds van me. Hij is verdrietig dat ik ben overleden.” Deacon roept dat het een grote vergissing was om met hem in dezelfde kamer te zijn. Sheila stelt dat het beter was dan ze ooit had verwacht. Gewoon om hem te zien en te weten dat hij nog steeds om haar geeft… Deacon zegt haar dat ze het wat rustiger aan moet doen en van de overwinningsronde moet genieten, want het is de laatste keer dat ze Finn zal zien. Sheila negeert de waarschuwing van Deacon volledig en is enthousiast dat dit alles verandert. Het is onmogelijk dat ze Los Angeles verlaat, wetende dat ze nog steeds een relatie met haar zoon zou kunnen hebben.

Meer: Opinie: waarom Sheila dood had moeten blijven

Bij Il Giardino zweeft Sheila achter een blonde (gespeeld door Kimberlin Brown’s dochter Alexes) en Deacon kijkt zenuwachtig heen en weer tussen haar en Finn, die is vergezeld door Bill.

Meer: Sheila’s duivelse complot!

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor raakt verstrikt in een moment met Ridge en Sheila wordt ontevreden als Deacon haar beschuldigt van magisch denken.

Wie zou jij toevoegen aan onze lijst van? zeepparen die geplaagd werden maar nooit geleverd zoals te zien in de galerij hieronder?

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.