Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila eist dat Jack een ontmoeting regelt met Finn en Hayes


Bij het klifhuis zetten Steffy en Finn het bed neer en genieten van de stilte van Kelly en Hayes. Finn wil profiteren van hun tijd samen en kust zijn vrouw. Steffy wil hem ook, maar staat erop weer over Sheila te praten. Ze neemt het Finn niet kwalijk dat ze is komen opdagen, niets wat Sheila heeft gedaan is op hem gericht. Nadat ze haar liefde heeft beleden, beweert Finn dat hij niets met Sheila te maken wil hebben, vooral niet vanavond. Ze liggen in bed en Finn probeert Steffy opnieuw gerust te stellen over Shelia, maar ze waarschuwt dat hij niet weet hoe gevaarlijk Sheila kan zijn. De enige manier om Hayes veilig te houden is door Sheila weg te houden van hun zoon. “Zeg me dat je het begrijpt”, zegt Steffy. ‘Beloof me dat je geen contact zult hebben met Shelia – nu niet, nooit niet.’ Finn omhelst haar en denkt terug aan het sturen van Sheila de harttekst. Steffy krijgt een sms van Hope, die haar herinnert aan hun ontmoeting in San Francisco. Ze wil ze niet achterlaten. Hij zorgt ervoor dat Steffy hem herhaalt dat het goed komt met hem en de kinderen als zij morgen weg is. Ze bedrijven de liefde. Daarna zweert Finn dat niemand zich ooit zal bemoeien met hun gezin of hun geluk. Steffy lijkt nog steeds bezorgd.

finn en steffy praten in bed bb

Meer: De B&B plottwist die we allemaal zien aankomen

In Sheila’s kamer waarschuwt ze dat Jack niet met haar wil rotzooien als het om Finn gaat. Hij heeft hem al die jaren gehad, nu is zij aan de beurt. Ze wil meer tijd met haar zoon doorbrengen. Jack snauwt: “Hij is mijn zoon en die van Li!” Sheila herinnert Jack eraan dat Li geen idee heeft dat haar man haar heeft bedrogen – Finn is haar zoon! En hoe zou Finn zich voelen als hij wist dat Jack al die jaren tegen hem had gelogen dat hij zijn geadopteerde zoon was? Ze herinnert zich hun affaire en hoe Jack haar overtuigde om hem hun kind te geven. “Wat wil je?” Jack vraagt ​​en waarschuwt dat ze geen relatie met Finn zal hebben. Sheila beschuldigt hem ervan haar uit te buiten toen ze kwetsbaar was – en denkt terug aan hoe hij ervoor moest zorgen dat alles perfect was. Hij adopteerde zijn eigen kind! Jack eist te weten waarom Sheila naar Los Angeles kwam en vraagt ​​opnieuw: “Wat wil je?” Jack realiseert zich dat hij iedereen eerder de waarheid had moeten vertellen en is van plan dat te doen. Sheila herinnert hem eraan dat het zijn huwelijk zal vernietigen. Er is maar één ding dat ze wil in ruil voor haar stilzwijgen. Ze weet zeker dat Steffy Finn heeft opgedragen haar niet meer te zien, maar ze wil Hayes maar één keer vasthouden – en Finn nog een keer zien. Ze smeekt Jack om het te laten gebeuren. Als hij het regelt, zal ze hun geheim bewaren en vertrekken. Jack denkt dat hij haar niet kan geloven, maar Sheila belooft haar zich aan de afspraak te houden. Is het te veel gevraagd voor alles wat hij ervoor terugkrijgt? Jack stemt ermee in om met Finn te praten en vertrekt dan. Sheila pakt haar mobiel, kijkt naar Finns hartboodschap en verwacht dan Hayes te zien.

jack confronteert sheila bb

Meer: Grote vragen over Sheila’s laatste claim

In hun slaapkamer verschijnt Brooke in Ridge’s shirt en beveelt hem verleidelijk haar haar te borstelen. Ze gaan naast het bed zitten en Ridge doet wat hem wordt gevraagd, terwijl hij zich al die tijd zorgen maakt over Sheila – en het feit dat haar DNA door zijn kleinzoon loopt. Om Ridge te helpen ontspannen, geeft Brooke hem een ​​massage en verzekert hem dat hij er alles aan heeft gedaan om Steffy en Hayes te beschermen. Ridge is bang dat het allemaal voor niets zal zijn als Finn besluit dat hij een relatie met zijn moeder wil. Brooke denkt dat dat niet zal gebeuren en leidt Ridge af door zijn shirt uit te trekken. Na de seks is Brooke blij dat haar afleidingsstrategie werkte. Ridge is het ermee eens van wel, maar Sheila is nog steeds hier. Brooke houdt vol dat niemand, zelfs Sheila niet, Steffy’s familie uit elkaar kan halen.

Brooke en Ridge praten na seks op het bed bb

Meer: Bekijk B&B vanaf het begin gratis

Volgende The Bold and the Beautiful, Eric onthult de waarheid naar Quinn.

Kijk door onze galerij hieronder vol met foto’s van de CBS-soapsterren en hun echte partners ontvang dan je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.