Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila vreest dat Bill haar zal vermoorden, Deacon


Bill gaat verder waar de aflevering van vrijdag was gebleven en zegt tegen Liam dat als Sheila hem durft te verraden, het niet goed met haar zal aflopen. En natuurlijk geven Sheila en Deacon op dat moment toe aan hun passie, compleet met deinende boezems, saxofoonmuziek en scheurende kleren!

Stoutmoedige mooie Sheila Deacon-seks

Meer: Heeft Krista Allen (Taylor) plastische chirurgie ondergaan?

In het ontwerpbureau van Forrester Creations vragen Taylor en Steffy zich af wat er in het hoofdkantoor gebeurt. Steffy weet dat Hope zich in een moeilijke positie bevindt, maar Thomas de kans geven om de volgende collectie van Hope for the Future te ontwerpen, is de enige kans die de lijn heeft. Maar als Hoop doet ervoor kiezen om met Thomas samen te werken, hoe zal Liam reageren? (Vrij zeker weten we allemaal het antwoord op Dat vraag!) “Als Hope ja zou zeggen” tegen het terugnemen van Thomas, mijmert Taylor, “zou dat problemen in hun huwelijk kunnen veroorzaken.

Stoer Mooi ontwerpbureau van B&B Taylor Steffy

Thomas bepleit zijn zaak bij Hope, die toegeeft dat ze zich in het nauw gedreven voelt. De laatste tijd is alles in haar leven veranderd, inclusief Douglas die ervoor kiest om bij Steffy te gaan wonen. Charlie belt om Hope te waarschuwen dat Thomas in het gebouw is. (Zoals gewoonlijk, Charlie!) Als ze ophangt, zegt Thomas dat hij blij is dat de bewaker haar in de gaten houdt. Maar Hope maakt duidelijk dat ze zich niet echt zorgen maakt om Thomas, gezien het feit dat de persoon die hij het meest pijn doet, hijzelf is… met Douglas en zijn familie als volgende.

B&B hope and thomas office gewaagd mooi

Meer: Blijf hier op de hoogte van het nieuws dat je hebt gemist

Gezien hoe vaak Thomas heeft beweerd te veranderen, maar dit niet heeft gedaan, vraagt ​​Hope hoe ze moet geloven dat het deze keer beter zal zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Liam brengt de nacht door met Steffy terwijl Hope zich zorgen maakt over Thomas

Liam bleef met zijn hoofd tegen een bakstenen muur slaan… of, zoals men weet, proberen om verstand in Bill te praten. “Waarom zou je bij iemand willen zijn waarvan je weet dat je ze niet kunt vertrouwen?” vroeg Liam. Bill bleef volhouden dat niemand hem verraadde. ‘Waarom denk je dat ze het niet zal proberen? Omdat ze haar vrijheid waardeert? Dat is zelfbehoud, geen loyaliteit”, aldus de bezorgde zoon. ‘Alles wat je deze vrouw hebt gegeven, goede God! Je hebt haar beschermd, je hebt haar de leiding gegeven, je hebt haar voorrang gegeven boven iedereen… iedereen in je leven! Wat is het eindspel hier, pap? Waar gaat dit heen?”

gedurfde mooie B&B Liam Bill

Meer: Waarom heeft Bold & Beautiful Bill dat gewoon aangedaan?!?

Goede vraag, Liam!

Liam blijft druk uitoefenen op zijn vader en stelt de vraag van een miljard dollar: houdt Bill echt van Sheila, of probeert hij gewoon een reactie te krijgen? “Om te bewijzen dat je niemand nodig hebt, kun je de hele wereld naar je hand zetten? Laten we eerlijk zijn, is dat waarom je de zwaardketting weer begon te dragen… om de wereld te bewijzen dat je dingen kunt doen die gewone stervelingen gewoon niet kunnen? Zoals het temmen van Sheila Carter? Bill houdt vol dat hij haar niet heeft getemd, wat Liam graag hoort. “Ze is een gek en kan niet worden gecontroleerd”, herinnert de zoon zijn vader. Bill antwoordt koeltjes: “Ik ook niet.” Liam trekt zich verbaasd terug. “Daar is hij. Dat is mijn vader, de Dollar Bill Spencer die we allemaal kennen en waar we van houden.”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline MacInnes Wood: wanneer keert Steffy terug? IJsbad Foto

Liam zegt dat hij begrijpt waarom zijn vader het zat was om afgewezen en de les gelezen te worden. ‘Maar hier ben je dan, je hebt weer de touwtjes in handen, en niemand van ons kan er iets aan doen. Is dat wat dit is? Is dit gewoon Dollar Bill Spencer die zijn spieren spant? Ik denk het niet,” mijmert Liam. Maar hij betwijfelt het. Bill zou niet alles zo weggooien. “Sheila doet er toe… Ik weet gewoon niet waarom.”

Ondertussen bleven Deacon en Sheila doorgaan…

B&B sheila diaken seks

… en verder…

BB-sheila-diaken-na-seks

en verder!

Thomas erkent dat Hope alle reden heeft om sceptisch te zijn, en voegt eraan toe dat hij met iemand heeft gewerkt… en niet alleen met zijn moeder! Hij wijst erop dat hij en Hope vóór zijn laatste “fout” ongelooflijk goed samenwerkten. “Je vraagt ​​me om hier een heel groot risico te nemen”, zegt ze, maar hij belooft haar niet teleur te stellen (het weer wordt geïmpliceerd).

Gedurfde mooie Steffy Thomas Hope

Steffy onderbreekt en zegt dat ze haar computer moet pakken. Ze wordt in korte tijd gevolgd door Taylor, die geen echte reden heeft om daar te zijn, maar duidelijk wil weten hoe de onderhandelingen verlopen. Steffy wijst er onnodig op dat de echtgenoot van Hope zeker iets te zeggen zal hebben als Hope met Thomas gaat werken… net als Brooke! Hope suggereert dat een manier om problemen te voorkomen, is dat Thomas zijn excuses gaat aanbieden aan haar moeder. Ze zegt zelfs dat terwijl hij dat doet, ze met Liam zal praten, en dat ze dan opnieuw kunnen samenkomen om te beslissen of Thomas al dan niet een toekomst heeft op de Hope for the Future-lijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: herenigen Deacon en Sheila zich? Sean Kanan vraag en antwoord

Op de laatste momenten, wanneer het lijkt alsof Bill op het punt staat Liam iets te vertellen, smeekt zijn zoon hem om zich open te stellen. Maar uiteindelijk houdt Bill zich stil en laat een radeloze Liam achter om emotioneel te worden. Bill vraagt ​​wat hij wil. “De waarheid!” roept Liam. “Omdat je je niet als jezelf gedraagt, en dat heb je niet gedaan sinds dit hele gekke verhaal met Sheila begon.” Liam kan er niet doorheen komen en vraagt ​​zijn vader om ’te beloven dat je haar in de gaten houdt’.

De gedurfde, mooie rekening van Sheila Deacon zal ons vermoorden

Meer: Pas op, Steffy… Sheila kan je verblinden!

En na hun laatste vrijpartij kijkt Sheila om zich heen en realiseert zich plotseling de omvang van wat ze heeft gedaan. Bill is tenslotte het enige dat tussen haar en de gevangenis staat. ‘Maak je je zorgen over de gevangenis?’ vraagt ​​Deacon. ‘We hebben het over een man die een gebouw heeft opgeblazen met zijn kind erin. Als hij achter ons komt, zal de gevangenis de minste van onze zorgen zijn. De geliefden beseffen dat als ze doorgaan met hun clandestiene affaire, ze voorzichtig moeten zijn. Anders zou Bill ze misschien allebei vermoorden!

Volgende The Bold and the Beautiful: Taylor suggereert dat Brooke, die nu vriendin is geworden, de dingen een beetje anders ziet.

Kun je je alle acteurs herinneren die Thomas hebben gespeeld… laat staan ​​de grootste verhalen van het personage? Bekijk de geschiedenis van de man in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]