Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy en Hope Debat brengen Thomas weer aan het werk bij Forrester


Bij Forrester Creations belooft Thomas Steffy dat hij zich op zijn best zal gedragen – hij realiseert zich dat hij te ver is gegaan en dat mensen hem niet op kantoor willen zien, maar hij kan bijdragen en Hope For the Future redden.

In het ontwerpbureau debatteren Hope en Paris of de blondine Thomas al dan niet moet uitnodigen voor haar lijn. Paris herinnert haar eraan dat hij de meest succesvolle collectie heeft ontworpen – hoeveel betekent dat voor haar? Ze denkt echt dat hij Hope’s lijn terug kan brengen van de rand. Hope verklaart dat het aan Ridge en Steffy is om te beslissen.

Op het hoofdkantoor begrijpt Thomas dat zijn zus woedend op hem is en zweert hij gehoorzaam te zijn. Steffy wilde niet dat hij gehoorzaam was, ze wil hem kunnen vertrouwen. Steffy spoort aan dat ze niet met hem in conflict wil zijn en dat ze haar broer terug wil. Thomas’ ogen goed als hij haar vertelt dat ze altijd zoveel beter is geweest dan hij. “Ik wil de rots zijn waarop je kunt leunen. Het spijt me dat ik er niet ben geweest, maar ik beloof dat ik onvermoeibaar zal werken om die man te worden, oké? Ik beloof.”
Thomas Steffy B&B

Bij het klifhuis speelt Finn met Kelly en Douglas en deelt hij stethoscopen uit waarmee ze kunnen spelen. Liam arriveert. Kelly vertelt haar vader dat ze dokter is. Liam grinnikt en herinnert zich dat ze kok was toen hij eerder belde. Hij is daar om Douglas op te halen en vraagt: “Ben je klaar om te gaan?” Hij wil nog wat langer blijven. Liam zegt dat hij het goed vindt als het goed is met Finn – het geeft ze de kans om bij te praten.
Fin Kelly Douglas B&B

De kinderen rennen naar de slaapkamer en Liam vertelt Finn hoe blij ze zijn dat Douglas weer bij hen is. Hij wil dat de jongen zich gesteund voelt, want daar heeft hij nooit op kunnen rekenen van Thomas. “Het is niet gemakkelijk om door je vader in de steek gelaten te worden.” Ze bespreken hoe geweldig Douglas is, gezien alles wat hij heeft meegemaakt. Liam mijmert dat toen Caroline stierf, Thomas alles was wat hij nog had. Hij haat het om te denken wat zijn leven zou zijn geworden als Hope niet was opgestapt. Finn vindt het jammer dat hij verstrikt is geraakt in alweer een plan van Thomas. Liam vat samen dat hij wist dat er iets mis was. Als er enige rechtvaardigheid bestaat in deze wereld, dan is het wel dat Thomas hiervan zal leren dat acties consequenties hebben.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge verrast Taylor in Aspen

In het ontwerpbureau vraagt ​​Paris of Hope Thomas weer aan haar lijn mag zien werken. Hope weet het niet zeker en vraagt ​​naar de indrukken die Paris van hem heeft. Paris merkt op dat hij weet wat vrouwen aantrekkelijk vinden. Ze denkt dat hij te ver is gegaan om zijn ouders weer bij elkaar te krijgen, maar dat soort passie maakt zijn werk zo goed. “Denk je dat je met Steffy moet praten en kijken of zowel Thomas als zijn verzameling een tweede kans kunnen krijgen?”
Hoop Parijs B&B

In het hoofdkantoor berispt Thomas Steffy: “Kom op”, ze hebben al eerder moeilijke momenten gehad. Wat hij deed was verkeerd, maar hij deed het om de juiste redenen. Steffy zegt dat dat geen excuus is. Thomas begrijpt het en was bereid zijn tijd in ballingschap te nemen. Het is oké dat hij gestraft wordt, maar Hope For the Future niet. De lijn heeft hem nodig.
Thomas Steffy B&B

In het ontwerpbureau geeft Hope aan Parijs toe dat het een klap was om Thomas van de lijn te verliezen. Ze konden goed samenwerken en ze dacht dat ze elkaar begrepen. “Maar ik zat fout.” Ze vertelde iedereen dat hij was veranderd, en hij liet haar in de steek. Hope vertrouwde hem veel dingen toe die haar dierbaar zijn. Ze heeft gezworen nooit meer met hem samen te werken, maar ze geeft om haar carrière en haar lijn. Ze heeft een verantwoordelijkheid tegenover de mensen die voor haar werken in het bedrijf. “Dus… ik weet niet wat ik moet doen.”
Hoop B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 21 – 25 november 2022

Bij het klifhuis vinden Liam en Finn het geweldig hoe de kinderen met elkaar overweg kunnen. Liam betreurt hoe Douglas bij hem en Hope thuiskwam, maar ze doen hun best om hem het veilige thuis te geven dat hij verdient. Finn mijmert: “Weg van Thomas.”

Meer: Aas om Sheila naar Y&R te lokken

Op het hoofdkantoor wil Steffy op dit moment geen gesprek met haar broer hebben, maar hij wijst erop dat ze niet veel tijd heeft. Terwijl hij weer een pitch maakt, komt Hope binnen. Ze stopt even als ze hem ziet en vraagt ​​wat er aan de hand is. Thomas legt uit dat hij hoopte dat Steffy hem zou laten helpen met de lijn. Hij gebaart naar de ontwerpen waaraan hij heeft gewerkt. Hij zegt dat wat hij haar moeder heeft aangedaan onvergeeflijk was en dat het nooit zijn bedoeling was haar pijn te doen. Thomas vraagt ​​niet om vergeving, alleen om te helpen met de lijn. Hope vraagt ​​om een ​​woord alleen met Steffy. Thomas weet dat dit de problemen die hij heeft veroorzaakt niet zal oplossen, maar het zal haar verzameling helpen. “Dat ben ik je in ieder geval verschuldigd.” Nadat Thomas is vertrokken, vertelt Hope aan Steffy dat geen enkele vorm van knutselen zal oplossen wat er mis is met haar lijn. Steffy vraagt ​​zich af: “Vraag je me om Thomas terug te laten komen naar het bedrijf en te laten ontwerpen voor Hope For the Future?”
Thomas Hope Steffy B&B

Bij het klifhuis pakt Douglas zijn spullen en zegt tegen Finn dat hij tegen Kelly heeft gezegd dat hij morgen na school misschien terug kan komen. “Bedankt dat je me hebt laten rondhangen, oom Finn.” Finn vertelt hem dat ze hem graag hebben en ze omhelzen elkaar.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke bekent dat ze met diaken heeft gekust, geslapen

Meer: Hoe heeft Deacon Il Giardino gekocht?!?

In het ontwerpbureau is Paris verrast Thomas te zien. Ze vertelt hem dat Hope overweegt hem weer in het team te laten. Thomas zegt dat Hope en Steffy het nu bespreken. Hij denkt dat de kans groot is dat hij zijn baan terugkrijgt.

Meer: Bill speelt Sheila – zo weten we het

Op het hoofdkantoor loopt Hope de overtredingen van Thomas na en Steffy zegt dat hij niets zal leren als ze hem niet verantwoordelijk houden. Ze voegt eraan toe dat Hope haar lijn moet overwegen. Hope wijst erop dat ze veel mensen hebben om naar uit te kijken. Steffy vraagt ​​zich af of ze voorstelt dat hij werkt zonder naar kantoor te komen. Hope weet niet zeker wat ze voorstelt. Steffy maakt zich zorgen over het geven van een pas aan haar broer – hij heeft zoveel kansen gehad en geen echte gevolgen. Thomas luistert af terwijl Hope ermee instemt dat hij veel mensen pijn heeft gedaan, waaronder Douglas, maar zijn ontwerpen zijn een groot deel van het succes van de lijn. Steffy vraagt: “Zeg je wat ik denk dat je zegt? Om Hope For the Future te laten slagen, hebben we Thomas en zijn ontwerpen nodig.”

Meer: Foto’s: ‘Sheila’ bevindt zich aan de buitenkant en kijkt naar binnen!

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn krijgt een onwelkome verrassing als hij Sheila tegenkomt bij Il Giardino.

Mis onze bijgewerkte galerij van Bold & Beautiul-sterren en hun echte partners hieronder niet.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.