Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy en Thomas See Ridge Hug Taylor


Taylor en Ridge blijven bijpraten, terwijl ze erkent dat sommige dingen waren veranderd sinds ze wegging… en sommige dingen waren helemaal niet veranderd. De dingen zijn erg chill tussen hen terwijl ze praten en lachen, waardoor Taylor uiteindelijk toegeeft dat ze waarschijnlijk nog een tijdje zal blijven. Dit maakt Ridge enorm blij. (Hé, het is altijd goed om een ​​ex-vrouw in de buurt te hebben als je problemen hebt met de huidige echtgenoot, toch?)

“Het is fijn om uit de denkwijze van jezelf te stappen en er voor anderen te zijn”, zegt Taylor, terwijl ze Ridge vertelt hoeveel ze ervan houdt mensen te kunnen helpen. Niet dat dit nieuws voor hem is. ‘Je bent onbaatzuchtig,’ grijnst hij. “Je bent altijd onbaatzuchtig geweest.” Maar ze zegt dat dat niet altijd waar is geweest, en dat zelfs haar reden om naar huis te komen egoïstisch is. Ze heeft jaren weer contact met haar kinderen en kleinkinderen. ‘Het was tijd voor mij om naar huis te komen,’ zegt ze, en hij is blij dat ze nog een tijdje blijft, want ze maakt hem gelukkig. Ze praten over Thomas, terwijl Ridge toegeeft dat hij hun zoon nauwlettend in de gaten houdt, vooral omdat hij samenwerkt met Hope, het voormalige object van zijn obsessie. Taylor is opgelucht, maar Ridge zegt dat Thomas is genezen met de hulp van zijn moeder. Over één ding maakt Taylor zich nog steeds zorgen? Waarom woont Douglas niet bij zijn vader? “Het baart me zorgen dat hij op zo’n indrukwekkende leeftijd bij Brooke’s woont met Hope, omringd door al die Logans!” Ridge zegt dat Douglas Thomas de hele tijd ziet, maar Taylor zegt wijselijk dat het “zien” van zijn vader niet hetzelfde is als “met hem samenleven”.

Steffy, Thomas verrassen B&B

Meer: Courtney Hope/Chad Duell stoppen ermee?!?

Thomas en Steffy praten over het feit dat hun moeder terug is en hoe opgewonden Taylor is over het vooruitzicht om met haar kleinkinderen om te gaan, waaronder Douglas. “Eerlijke waarschuwing”, zegt Steffy, “ze gaat ze rot verwennen!” Thomas zegt hoe geweldig het is dat ze, na zoveel jaren gescheiden te zijn geweest, allemaal op dezelfde plek zijn. (Waarom Thomas niet meteen naar zijn moeder is gerend, is onduidelijk… ik ben er vrij zeker van dat de baas hem vrij zou geven!) Steffy zegt dat ze niet denkt dat hun vader en moeder elkaar hebben gekruist, en dat ze niet van plan om Ridge te vertellen over Taylor’s terugkeer. In plaats daarvan zal ze ‘mama laten beslissen’ wanneer ze zichzelf moet onthullen, aangezien het een belangrijk moment zal zijn. Als Thomas vraagt ​​waarom, zegt ze dat ze het gevoel kreeg dat hun moeder nog steeds heel veel van hun dag houdt.

Thomas bespreekt het feit dat Taylor hem heeft geholpen met zijn problemen en zegt dat het handig is om een ​​psychiater in de familie te hebben. Helaas lijkt het erop dat de dokter zichzelf niet heeft kunnen genezen, vooral als het om hartzaken gaat: Thomas en Steffy zijn het erover eens dat hun moeder in zekere zin nog steeds van hun vader houdt.

stoutmoedige katie brooke chat HW

Meer: Twee diva’s voor overdag maken zich klaar om te rommelen

Brooke geeft aan Katie toe dat ze gevangen zit tussen een rots (Hope wil haar vader in haar leven) en een moeilijke plek (Ridge weigert te accepteren dat Deacon misschien veranderd is). Maar na het lezen van enkele van de brieven die Deacon aan Hope schreef, is Brooke ervan overtuigd dat hij oprecht toegewijd is om een ​​goede vader te zijn. “Hij wil gewoon een plek in het leven van zijn dochter”, zegt ze. Katie denkt opnieuw na over hoe alles wat zij en haar zussen wilden opgroeien de liefde en aandacht was van de vader die hen in de steek had gelaten. “Het kostte veel moeite toen hij terugkwam in ons leven”, blikt Katie terug, “maar nu hebben we een relatie met hem die ik voor niets zou willen veranderen.” En Hope, zegt ze, verdient dezelfde kans.

“We weten hoe het voelt om te verlangen naar een afwezige ouder”, zegt Katie. Brooke geeft toe dat ze in het verleden boos was op Deacon omdat ze er niet was voor Hope. ‘Om te weten dat hij haar pijn kon doen zonder erbij na te denken,’ was moeilijk. “Maar als die vermiste ouders terugkomen en echt, echt, echt het goed willen maken,” zegt Katie, “zou hij dan niet de kans moeten krijgen?” De zussen zijn het erover eens dat het geweldig zou zijn als Hope haar vader terug in haar leven zou kunnen hebben. Terugkerend naar gedachten aan donkere tijden, herinneren ze zich alle keren dat ze het gemist hebben om hun vader daar te hebben… en dan herinneren ze zich hun overleden broer Storm. “Arme Stormy,” knikt Brooke, “We hebben zo op hem geleund.” Ze dwongen hem tot een voogd, zegt Katie, omdat hun vader hen in de steek had gelaten. “Als Hope een kans heeft om nog een kans te maken met Deacon, dan kunnen haar wonden genezen,” dringt Katie aan, eraan toevoegend dat Brooke niets of niemand in de weg mag laten staan. “Als hij bereid is een vader voor Hope te zijn en een grootvader voor haar kinderen, dan zeg ik dat je dat moet vieren!” Brooke is het daarmee eens… als Ridge het maar op dezelfde manier kon zien.

Brooke houdt vol dat zij en Hope geen oogkleppen op hebben, maar ze willen Deacon een kans geven. ‘Het is niet zo dat hij zijn oude trucjes uithaalt en misbruik maakt van mensen’, zegt ze. “Er ontbreekt niets,” voegt ze er lachend aan toe. Katie bevestigt dat het met familie nooit te laat is. “Hoe kunnen we Hope hierin niet steunen?” zij vraagt. “Ze krijgt een tweede kans bij haar vader.” Brooke is het daarmee eens en zegt dat ze niet wil dat zijzelf en Ridge de reden zijn dat Hope geen relatie met Deacon heeft. “Als het om familie gaat”, vat Katie samen, “is vergeving nooit verkeerd.”

Meer: Het lijkt erop dat Quinn en Carter misschien niet zo voorbij zijn als je denkt!

Bij het huisje komt Deacon langs en geeft aan Hope toe dat hij zag dat de auto van haar man er niet was. Maar zelfs als Liam thuis was, zegt Hope dat haar vader altijd welkom is in haar huis. Als Deacon spijt betuigt over de verloren jaren, zegt Hope dat ze niet achterom hoeven te kijken. in plaats daarvan kunnen ze zich concentreren op wat ze nu aan het bouwen zijn. Deacon waardeert de kans die hij krijgt van zowel zijn dochter als Brooke, wetende hoe hun respectievelijke echtgenoten over de situatie denken. “Ik beloof het, ik zal je niet teleurstellen”, zegt hij.

Deacon realiseert zich dat hij Hope binnenkwam terwijl hij naar een video over vechtsporten keek, en ze zegt dat het een zelfverdedigingscursus is die ze heeft gevolgd. “Wie weet, we hebben nog iets gemeen!” Deacon verklaart. Omdat hij het een en ander weet over vechtsporten, biedt hij aan haar het een en ander te leren.

Taylor houdt vol dat ze geen problemen wil veroorzaken voor Ridge en Brooke… en, terwijl hij zijn niet al te subtiele terugdeinzen opmerkt, vraagt ​​hij of er misschien al problemen zijn in het paradijs. Ze stapt snel achteruit en zegt dat ze daar niet heen had moeten gaan. Maar Ridge wijst erop dat ze hem altijd beter heeft gekend dan wie dan ook – iets waarvan ik zeker weet dat Brooke hem graag zou horen zeggen – voordat hij toegaf dat er “iets is waar Brooke en ik het niet over eens kunnen worden”. Bij het horen van Deacon is terug in de stad, Taylor is natuurlijk meteen #TeamDeaconSucks. Taylor en Ridge bieden haar steun aan en delen een knuffel… net als Steffy en Thomas binnenkomen om getuige te zijn van het moment…

gewaagde mooie thomas steffy zie ridge taylor knuffel

Meer: Krista Allen reageert op fanrecensies van NuTaylor

Volgende The Bold and the Beautiful: Tranen zullen vloeien dankzij een emotioneel weerzien..

Als je net zo over dit hele “winter”-gedoe heen bent als wij – en slecht nieuws, het is nog maar net begonnen! – waarom zou je niet met ons meegaan om de hitte op te krikken met de stomende fotogalerij hieronder met enkele van onze favorieten Vet en mooi karakters hun beste (halfgeklede) leven leiden!

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.