Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy onderschept Brooke’s oproep aan Ridge


Bij Steffy vertelt ze haar ouders dat hun toekomst samen zo duidelijk is. Thomas komt binnen om haar te steunen. Steffy houdt vol dat ze alleen maar hoeven te zeggen dat ze van elkaar houden en bij elkaar willen zijn. Taylor en Ridge maken grappen over hen die klinken als een infomercial, maar Steffy en Thomas houden het vol. Finn komt tussenbeide dat hij het ook ziet. Ridge verklaart dat hij daar weg is. Steffy smeekt: “Je kunt er niet omheen.” Taylor weet dat Ridge van haar houdt en in sommige opzichten kan iedereen het zien. Ze hebben hun eigen onuitgesproken taal – een beetje zoals nu. Het is iets moois om te delen en niemand kan het ooit wegnemen. Taylor en Ridge delen een toast.

Meer: Zullen Hope en Taylor een deal sluiten?

Bij Brooke’s huis vertelt Hope dat het een tijdje geleden is dat haar moeder Ridge een sms heeft gestuurd. Brooke verzekert dat hij in een vergadering was en zal contact met haar opnemen. Liam komt binnen terwijl ze de romantische avond bespreken en grapt tegen Hope: ‘Wie heeft er een romantische avond? Ligt het aan ons?” Hij hoorde van Bill dat Ridge hem betrapte met Brooke. Hope vergaapt zich aan het nieuws dat Ridge bij haar moeder en Liams vader binnenkwam. Brooke trekt een grimas. Ze legt uit dat Bill onverwachts langskwam om over Katie te praten en dat hij wegging toen Ridge arriveerde. “Hij was niet erg blij.”

Meer: Schokgolven op Chesapeake Shores!

In het appartement van Deacon loopt Sheila rusteloos heen en weer. Ze flitst om Hayes vast te houden en hem te vertellen hoeveel ze hem mist. “Je lag zo lekker in mijn armen.” Deacon komt binnen en leest een sms voor van iemand die hem in een hotel wil ontmoeten. Hij vraagt ​​Sheila of ze daar met iemand aan het praten was. Ze steekt haar handen in de lucht en vraagt ​​met wie ze daarbinnen moet praten. Deacon houdt niet van de blik op haar gezicht – hij vindt het helemaal niet leuk. Hij vraagt ​​welke duistere gedachten ze in haar mooie hoofdje heeft. Sheila merkt op dat hij altijd van het slechtste over haar uitgaat. Ze denkt aan haar kleinzoon. Deacon waarschuwt: “Doe dat niet.” Hij herinnert haar eraan dat ze bij hem uit de buurt moet blijven.
Diaken Sheila B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 25 – 29 april 2022

Deacon komt op in zijn gevoelens over de noodzaak om zich te verbergen voor de Forresters. Sheila vindt dat ze een warme douche moeten nemen om het sombere en onheil weg te spoelen. Ze kust hem. Deacon staat niet toe dat ze hem afleidt en wil weten wat ze denkt. Hij kijkt haar in de ogen en realiseert zich dat ze weigert om het idee van een hereniging met Finn en haar kleinzoon op te geven.

Meer: Primetime Review: wat is hot dit najaar

Bij Brooke’s huis legt ze Liam en Hope uit dat wat zij en Bill deden onschuldig was. Hope maakt zich zorgen dat het een probleem zal zijn voor Ridge. Brooke ontkent het, hoewel hij wel heel duidelijk heeft gemaakt hoe hij erover denkt dat Deacon of Bill in het huis zijn. Ze vindt dat hij niet onredelijk is, maar Hope stelt dat hij niet wil dat er iemand in huis is. Hij liep haar en Bill binnen en nu moet ze een grote romantische avond plannen. Brooke houdt vol dat er geen probleem is, ze moeten gewoon opnieuw contact maken en wat tijd samen doorbrengen. Ze geeft toe dat Ridge veel tijd met zijn andere familie heeft doorgebracht, maar vanavond zal dat ongeveer met zijn tweeën zijn. “Ik ga ervoor zorgen dat dat gebeurt.”
Brooke Liam Hope B&B

Bij het klifhuis kijken Ridge en Taylor naar de kinderen en verbazen zich erover dat hun liefde hen heeft geschapen. Taylor wou dat ze niet zo lang weg was. Ridge mijmert dat ze ze nog steeds bij elkaar hield. Hij vertelt Steffy en Thomas dat hij van hun moeder houdt, maar dit is ingewikkeld. Steffy en Thomas herinneren hem eraan dat Brooke hem alleen maar pijn doet en in de steek laat. Taylor zegt dat ze moeten stoppen met het wensen van het einde van zijn huwelijk – het is niet eerlijk. Ridge en Taylor stappen de keuken binnen, waar hij haar complimenteert met haar bemiddelingsvaardigheden. In de woonkamer kijken Steffy, Thomas en Finn naar hen. Ze denkt dat ze samen willen zijn. “Hij is dol op haar.” Ze vertelt Thomas dat Brooke hun ouders lang genoeg in de weg heeft gestaan.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Deacon belijdt zijn onsterfelijke liefde aan Brooke

Bij Deacon vraagt ​​hij zich af wat er nodig is voor Sheila om dit op te geven. “Misschien een pak slaag”, mijmert hij. Hij weet hoeveel ze van Finn houdt. Immers, snauwt hij, ze heeft hem gegijzeld nadat ze hem had neergeschoten. Deacon trekt Sheila naar zich toe. Ze betreurt het idee dat ze geen deel kan uitmaken van het leven van haar zoon. Deacon begrijpt dat het klote is, maar “Je krijgt geen relatie met Finn en je kleinzoon. Nu niet en nooit niet.” Sheila houdt zijn gezicht vast en grijnst: “Zeg nooit nooit tegen mij.”
Sheila Deacon gezicht B&B

Deacon en Sheila debatteren over haar “droom” en hij dringt erop aan dat ze dood moet blijven om uit de gevangenis te blijven. Sheila voelt dat ze gewoon in het ongewisse is. Ze voelt zich gevangen in deze situatie waarin het onmogelijk is om deel uit te maken van het leven van haar zoon. “Of is het?” Deacon weerhoudt haar van dat soort denken. Hij moet naar iemand toe en waarschuwt haar daar te blijven en geen gekke dingen te doen terwijl hij weg is.

Meer: Het plan om van Sheila af te komen?

In de hut kust Hope Liam en bedankt hem … gewoon omdat hij hem is. Ze weet dat hij niet blij is met de tijd die ze met Thomas doorbrengt om Douglas te zien, maar ze heeft het over hoe hij met haar moeder is. Liam vindt dat als Brooke zich niet al te veel zorgen maakt over de situatie met Bill, zij dat ook niet zouden moeten zijn. Hope heeft deze avond nodig om precies te zijn wat haar moeder wil: een avond om ze samen te brengen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Matthew Atkinson in Hulu's Iedereen doet het goed

Meer: Denise Richards rouwt om plotselinge dood

In haar woonkamer steekt Brooke, helemaal opgedoft, kaarsen aan en neemt haar telefoon op.

Bij het klifhuis merkt Steffy dat de telefoon van haar vader oplicht – Brooke belt. Ze beantwoordt de oproep en loopt weg. Brooke vraagt ​​zich af waarom ze Ridge’s telefoon opneemt. Steffy vertelt haar dat hij het nu druk heeft. Brooke vraagt ​​of ze op kantoor zijn. Steffy vertelt haar dat ze allemaal bij haar thuis zijn, inclusief haar moeder. Brooke wil met Ridge praten, maar Steffy zal hem niet storen. Brooke herinnert haar eraan: “Ik ben zijn vrouw.” Steffy antwoordt: “Niet voor lang.” Ze legt uit dat Ridge nu bij Taylor is en dat ze lachen en genieten. “Je kunt zien hoeveel ze van elkaar houden.” Brooke wil dat hij naar huis komt, maar Steffy zegt dat hij thuis is. Terwijl Brooke protesteert, hangt Steffy haar op. Thomas vraagt ​​wat zijn zus zal doen als Brooke daar opduikt. Het kan Steffy niet schelen – Ridge moet zich op hun moeder concentreren. Ze vat samen hoe goed ze samen zijn en zegt: “We moeten Brooke voor eens en altijd uit de weg helpen.”
Steffy belt B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke en Taylor strijden over Steffy’s inmenging in Brooke’s leven, en Bill beschrijft Ridge’s reactie op het vinden van Brooke in zijn armen aan een verbijsterde Wyatt en Liam.

Ga over De geschiedenis van Brooke en Ridge in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.