Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor denkt dat Douglas bij Thomas hoort


Bij het klifhuis schraapt Steffy haar keel en vraagt: “Kunnen we meedoen aan deze familiereünie.” Taylor haast zich naar Thomas, blij dat ze herenigd is met haar zoon. Nadat Taylor over haar kinderen gutst, vraagt ​​ze naar Douglas. Taylor is verbaasd dat Hope nog steeds de voogdij heeft, gezien hoe goed Thomas het doet, en herinnert hem eraan dat Douglas geen Logan is, maar een Forrester. “Hij zou meer tijd met je moeten doorbrengen.” Steffy steunt Taylor, terwijl Thomas Hope verdedigt voor het opvullen van een leegte in Douglas’ leven. Hij zal haar eeuwig dankbaar zijn. Het is logisch dat hij bij Hope is. Zodra hij een nieuwe plek heeft, zal hij meer tijd met zijn zoon doorbrengen. Thomas weet dat hij een balans moet vinden en gezonde keuzes moet blijven maken. Ridge dankt Taylor voor de verandering in Thomas. De familie is op een goede plek en “veel daarvan komt door jou.” Taylor straalt naar Ridge en gluurt dan naar de kinderen. Ze kan niet wachten om Finn te ontmoeten. Ze praten over het Sheila-fiasco en Taylor wenste dat ze er voor Steffy had kunnen zijn – voor de bruiloft, voor alles. Hoewel Taylor wil inchecken in haar hotel, staat Steffy erop dat ze bij hen blijft. Niets zou haar gelukkiger maken. Ze verwachten allemaal nog wat bij te praten – als gezin. Ridge herinnert zich hoe ze vroeger samenkwamen voor een familieknuffel. Ze gaan allemaal naar binnen en omhelzen elkaar opnieuw.

Thomas en Taylor herenigd bb

Meer: Zeepdierenarts stelt fans gerust over zijn status overdag

In het landhuis bespreken Brooke en Katie Ridge en zijn problemen met Deacon. Brooke hoopt dat hij hier overheen komt omdat ze van Ridge houdt en haar dochter wil steunen. Ze wil er niet aan denken wat er met haar familie zal gebeuren als hij dat niet kan. Brooke was sceptisch toen Deacon terugkwam, maar ze heeft niets gezien om zich zorgen over te maken. Ze weet dat het zien van Deacon een constante herinnering is aan de affaire voor Ridge, en ze wil hem geen pijn doen, maar Brooke kan haar dochter de kans niet ontzeggen om haar vader te leren kennen. Katie brengt Ridge naar voren om Hope, Deacon en haar als een gezin te zien, maar Brooke denkt niet dat dat het geval is. Ze hebben allebei kinderen van verschillende mensen en ze voelt zich niet bedreigd door Ridge’s ex.

katie en brooke praten bb

Meer: Actrice onthult details achter de schermen met vijanden op het scherm

In de cabine laat Deacon Hope enkele zelfverdedigingsbewegingen zien die hij in de gevangenis heeft geleerd. Hope volgt zijn instructies en demonstreert vervolgens de bewegingen. Ze kan haar geluk niet bedwingen als Deacon haar prijst. Hij vraagt ​​wat haar in zelfverdediging heeft gebracht. “Niemand valt je lastig, toch?” Ze stelt hem gerust en houdt vol dat het haar vertrouwen geeft – ze vindt het leuk om te weten hoe ze zichzelf moet verdedigen. “Hoe houd je je in?” Hoop vraagt. Deacon weet dat ze het over Ridge heeft en beweert dat je moet weten wanneer je een stapje terug moet doen. Hope wil dat haar dochter haar ziet als een krachtige vrouw. Deacon weet hoe belangrijk dat is – om als ouder het goede voorbeeld te geven. Hope bedoelde niets met haar opmerking. Deacon weet dat ze dat niet deed en ze blijven een band opbouwen vanwege hun liefde voor vechtsporten. Hope blokkeert een schot van Deacon en ze geven een high-five van haar succes.

diaken leert hoop kickboksen bb

Meer: CBS-ster opent over Kristoff St. John

Terwijl ze een nepdoos maken, komt Brooke binnen en is verbijsterd om te horen dat Hope weer vechtsporten beoefent. ‘Ze is een natuurtalent,’ zegt Deacon. “Zo vader zo dochter.” Brooke kijkt Hope grappig aan. Het vader/dochter-duo geeft Brooke een demonstratie. Hoewel Hope hem vraagt ​​om Brooke wat tips te geven, weigert ze aanvankelijk en ze flirten bijna als ze over het verleden praten. Brooke geeft toe en laat Deacon haar het een en ander laten zien, dan vertelt Deacon aan Hope dat niemand haar beter heeft opgevoed dan haar moeder. Hij is zo dankbaar dat ze op Brooke heeft gelet. ‘Ik ben gewoon zo trots op je,’ zegt Deacon, en ze laten ze met een glimlach van oor tot oor achter.

diaken, brooke, hoop praten cabine bb

Volgende The Bold and the Beautiful, Brooke wordt van haar spel gegooid wanneer ze het nieuws van Taylor’s terugkeer ontvangt.

Bekijk onze galerij hieronder met: enkele van Taylor’s liefdes door de jaren heen.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.