Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor gaat kapot als ze zich herinnert dat ze Bill had neergeschoten


Bij het klifhuis wankelt Katie nadat Taylor bekent dat zij de reden is dat Bill Steffy en Finn kon chanteren. “Bill gebruikt Sheila’s vrijheid voor de mijne… Ik heb Bill neergeschoten.” Katie schudt haar hoofd en gaapt.

Bij Bill thuis geniet Sheila ervan dat ze samen helemaal alleen zijn terwijl ze elkaar vasthouden. Ze vertelt hem dat hij haar een nieuwe manier van leven heeft geleerd en haar een tweede kans op leven heeft gegeven. Sheila kan hem niet vertellen hoe nederig en dankbaar ze is.

Bij Il Giardino hangt Deacon op van het aannemen van een reservering terwijl Hope en Brooke binnenkomen. Hij begroet hen met: ‘Hé, kijk hier eens naar! Mijn twee favoriete dames!” Ze gutsen over hem heen als de nieuwe eigenaar van de plek en vertellen hem hoe trots ze op hem zijn.
Deacon begroet Hope Brooke B&B

Brooke vraagt ​​hoe het voelt om zijn eigen restaurant te hebben. Deacon zegt dat het veel werk is, maar deelt zijn visie om alleen lokale ingrediënten te kopen en een kruidentuin te beginnen. Er komt een pizza aan en Deacon nodigt ze uit om een ​​stukje te proberen en hem hun eerlijke mening te geven. Hope en Brooke graven zich in en verwonderen zich: “Dat is goed!” Deacon zegt: “Er ontbreekt iets, toch?” Hope suggereert een dunnere korst en Brooke wil dat de saus meer Italiaans is. Hope denkt dat een klein beetje gerookte mozzarella voldoende is. Brooke merkt op dat het een beetje krokant is. Hope en Brooke hebben meer nodig om een ​​goede evaluatie te geven. Deacon realiseert zich dat ze hem voor de gek houden. Ze lachen allemaal.
Deacon Hope Brooke pizza B&B

Bij Bill thuis, gaat Sheila gezellig tegen Bill aan terwijl ze naar hem flitst en Katie vraagt ​​​​of ze hem terug zou nemen als hij haar weer achter de tralies zou zetten. Ze vertelt Bill dat zijn hoofd een miljoen mijl ver weg lijkt. Ze zegt hem dat hij uit zijn hoofd moet zetten wat Katie zei.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Liam beschuldigt Hope of Cheating with Thomas

Bij het klifhuis kan Katie nauwelijks geloven wat ze van Taylor heeft gehoord. “Al die jaren geleden, toen Bill werd neergeschoten, was jij dat?! Jij was het!”
Katie B&B

Bij Il Giardino gaat het gesprek over hoe schandalig het is dat Sheila uit de gevangenis is. Deacon zegt niets en Hope vraagt ​​of alles in orde is. Deacon beweert dat hij het zo druk en moe heeft dat hij nauwelijks weet wat er nog meer aan de hand is. Brooke antwoordt: ‘Natuurlijk! Waarom zou je aan Sheila denken?
Deacon Hope Brooke kijkt B&B

Bij Bill thuis geeft hij aan Sheila toe dat hij nadenkt over het verleden en wat had kunnen zijn. Sheila herinnert hem eraan dat Katie en Brooke niet onvoorwaardelijk van hem hielden. ‘Ze lieten je keer op keer in de steek, en dan het ergste, Taylor. Ze heeft je in koelen bloede neergeschoten.’
Bill B&B

Bij het klifhuis roept Katie dat Taylor dit allemaal moet oplossen. Taylor kan er geen wijs uit worden, maar ze komt steeds terug bij Sheila, die deze duisternis in zich heeft. Ze zijn niet allemaal zoals zij, maar er is een duisternis in hen allemaal. Het is de menselijke conditie. “Ik weet niet wat er met me is gebeurd, maar ik liet mijn woede en woede het overnemen.” Ze roept: “Ik probeer te begrijpen wat er is gebeurd, maar ik kan het niet!” Katie rookt dat Will zijn vader voor altijd had kunnen verliezen. “Wat dacht je?! Wat zou kunnen hebben mogelijk bezeten om een ​​geweer op te pakken en Bill neer te schieten?!”

Meer: B&B-acteur tot 9-1-1

Bij Il Giardino vraagt ​​Deacon aan Hope om de namen van enkele goede planners, zodat hij een doorstart kan maken. Hij zou het ook graag in een van Bills publicaties willen hebben. Hope en Brooke beginnen met Bill die tegenwoordig slechte beslissingen neemt – ze zijn erg teleurgesteld in hem. Hope verbaast zich erover dat iemand gek moet zijn om gevoelens voor Sheila Carter te ontwikkelen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Sheila/Deacon Set voor verlossing door echte liefde?

Bij Bill thuis vertelt hij Sheila dat de schietpartij iets is dat hij nooit zal vergeten. Sheila mijmert dat het iets is waar Taylor de rest van haar leven mee zal moeten leven.
Sheila Bill bed & breakfast

Bij het klifhuis smeekt Katie Taylor om uit te leggen waarom ze Bill zou neerschieten. Taylor is het ermee eens dat het tegen alles is waar ze voor staat en zegt dat ze dacht dat Bill iets onvergeeflijks had gedaan. Ze werd verteerd door woede en ging naar hem toe om hem te confronteren. “Ik zou hem nooit vermoorden.” Ze herinnert zich de huilende wind die nacht en de klassieke muziek die speelde toen ze de open deur naderde. Ze zag Bill, die met zijn rug naar haar toe stond en dronk, uitkijken op het terras. Ze keek om zich heen, zag een pistool en raapte het op. Bij alle vrouwen stromen de tranen over haar wangen als Taylor zich herinnert dat ze naar Bill toe liep en de trekker overhaalde. Steffy loopt naar haar moeder terwijl ze snikt en slaat haar armen om haar heen.
Taylor Steffy B&B

Bij Il Giardino denkt Deacon na terwijl Brooke en Hope praten over de waanzin dat Bill bij Sheila is. Brooke stelt voor dat Sheila misschien Bill gebruikt. Of misschien gebruikt Bill Sheila. Ze probeert het gewoon te begrijpen. “Hoe kan een man verliefd zijn op Sheila?!” Deacon flitst om langzaam te dansen met Sheila terwijl Brooke zich afvraagt ​​wat er met Bill aan de hand is.

Bij Bill thuis vertelt Sheila dat hij in koelen bloede is neergeschoten in zijn eigen woonkamer. Het is huiveringwekkend om te bedenken dat ze hem al die jaren geleden had kunnen verliezen. Ze gelooft dat ze dat niet deed omdat ze zo moeten zijn. Ze verwondert zich erover dat Taylor het slachtoffer wordt van de duistere kant. Dit vertelt haar dat ze zelf geen monster is; ze heeft gewoon fouten gemaakt zoals iedereen. Sheila vindt het geweldig dat Bill dat van haar begrijpt. Zij zoenen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Lawrence Saint Victor: Zijn Katie/Carter ware liefde?

Meer: Horloge! Taylor draait zich om [Spoiler] na botsing

Bij het klifhuis verontschuldigt Taylor zich bij Katie en zegt dat ze geschokt was door wat ze deed. “Ik ben nog steeds!” Ze protesteert dat zij het die avond niet was. Steffy herinnert Katie eraan dat ze weet dat haar moeder een goed mens is. ‘Bill vergaf mijn moeder. Hij beloofde dat hij niets zou zeggen… tot nu toe.” Katie kan hier niet eens omheen. Taylor blijft zich verontschuldigen. Katie vindt dat dit nog steeds niet verklaart hoe Sheila in zijn hoofd kon kruipen en hem tegen iedereen van wie hij houdt kon opzetten. Steffy is het ermee eens dat ze antwoorden nodig hebben, maar ze moeten uitzoeken hoe ze Sheila uit hun leven kunnen bannen. “Hoe we Sheila voor eens en voor altijd gaan stoppen.”

Bij Bill thuis glimlacht Sheila sluw terwijl ze de zwaardketting op Bill’s borst aait.
Sheila zwaard ketting B&B

Meer: Taylor en Sheila keerpunt?!?

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila confronteert Taylor!

CBS-soapfans! Mis niet een kijkje achter de schermen van Tracey Bregman’s 40-jarig jubileumfeest in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.