Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor moet beslissen of ze haar huwelijk met Ridge wil stoppen


In de slaapkamer van Douglas begrijpt Taylor niet wat er aan de hand is, maar niets zal deze dag verpesten. Thomas verzekert haar dat hij en Steffy zich zorgen zullen maken over hun kleine ding en dat zij zich kan concentreren op haar speciale dag. Steffy snauwt: “Leuk geprobeerd, Thomas, maar mama moet weten wat je hebt gedaan.” Taylor kijkt teleurgesteld en bezorgd.

In de woonkamer van Forrester vertelt Li aan Ridge en de anderen dat Douglas nog steeds een beetje ingetogen leek. Ridge zegt dat het niets voor hem is. Finn biedt aan om bij hem te gaan kijken, en Eric denkt dat hij waarschijnlijk gewoon overweldigd is. Li merkt op dat het een grote dag is, vooral voor Ridge. Hij kijkt peinzend.

Bij Brooke thuis verzekeren Donna en Katie Brooke dat ze deze vreselijke dag samen zullen doorkomen en vertellen ze haar hoeveel ze van haar houden. Er wordt op de deur geklopt en Brooke fronst – ze verwachtte niemand. Ze loopt naar hem toe, maakt hem open en roept uit: “Papa!” Stephen en zijn vriendin Lucy geven haar een flinke kneep terwijl Donna en Katie blij verrast aankijken.
Donna Brooke Stephen Lucy B&B

Stephen en Lucy omhelzen Donna en Katie, die enthousiast vertellen hoe leuk het is om de vriendin eindelijk persoonlijk te ontmoeten. Lucy legt uit dat ze op doorreis waren en dat Stephen van hun bezoek een verrassing wilde maken. Ze gutsen over Hope’s fashion preview en Lucy zegt dat de Forresters en Logans een niet te stoppen team zijn. De gezichten van de meisjes vallen en Stephen vraagt ​​​​hen om hem op de hoogte te brengen. Brooke onthult dat Ridge vandaag met Taylor gaat trouwen.
Katie Donna Brooke Stephen B&B

Op het landgoed van Forrester bedankt Ridge Carter voor zijn bereidwilligheid en Li veronderstelt dat de bruiloft binnenkort zal beginnen. Eric mijmert: “Niet zonder een bruid…”

Meer: B&B vakantie vooruitblik

Boven maken Thomas en Steffy ruzie terwijl hij haar aanspoort om het los te laten en hun vader en moeder gelukkig te laten zijn. Steffy flapt eruit: “Brooke heeft Thomas nooit gebeld zoals vader denkt!” Taylor is stomverbaasd.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy en Finn Wed en Sheila Carter onthult zichzelf als Finn's moeder

Bij Brooke thuis vertelt ze Stephen dat ze Thomas niet vertrouwt, die er geen geheim van heeft gemaakt hoe hij over haar denkt, en dat hij haar uit Ridge’s leven wil. “En hier zijn we!” Stephen vindt dat Ridge haar het voordeel van de twijfel had moeten geven en haar had moeten vertellen wat er aan de hand was voordat hij terugrende naar Taylor: “Ik bedoel, wat maakt het uit?” Hij zou willen dat hij meer kon doen om te helpen. Brooke verzekert hem dat er gewoon zijn en ondersteunend zijn genoeg is. Ze omhelzen en uiten hun liefde.
Brooke Stephen Lucy B&B

Bij het Forrester landhuis ziet Carter dat Ridge uit het raam kijkt. Hij vertelt hem dat hij wil dat hij gelukkig is. Ridge snauwt: “Ik ben.” Carter accepteert dit en verzekert hem dat hij er is om te ondersteunen en te faciliteren. Ze voegen zich weer bij de anderen die zich afvragen wat Taylor tegenhoudt. Li zegt dat ze bijna klaar was toen ze haar zag. Carter denkt dat de emoties hoog oplopen bij haar, Steffy en Thomas.

Meer: B&B-baas spreekt controverse aan

Boven laat Steffy haar ouders niet trouwen zonder de waarheid te kennen. Ze weet dat ze van elkaar houden, maar Brooke belde niet naar CPS. Thomas zegt tegen Steffy dat dit een slecht idee is. Steffy legt Taylor uit dat Douglas een stemveranderende app op zijn telefoon heeft en een deel van de Brooke-oproep voor haar speelt. Vervolgens speelt ze het gesprek opnieuw af met de stem van Thomas. Hij vertelt zijn moeder dat het niet is wat het lijkt. Taylor roept uit: “Vertel het me nu!” Thomas zegt goed: “Ik heb CPS gebeld.” Taylor snakt naar adem: “Oh mijn God!” Thomas stelt dat het niet uitmaakt – kijk waar ze nu zijn. Hij heeft de klus geklaard en Brooke is weg en uit hun leven. Hun moeder staat op het punt met hun vader te trouwen. Steffy protesteert dat ze hun huwelijk niet op een leugen kunnen baseren. “Papa moet de waarheid weten!”
Steffy waarheid B&B

Bij Brooke thuis proberen ze allemaal te begrijpen dat Ridge opnieuw met Taylor gaat trouwen. Stephen vraagt ​​zich af wat er gebeurd zou kunnen zijn dat Ridge zich zo tegen haar afsloot. Brooke weet het niet, maar ze denkt steeds meer dat Thomas er iets mee te maken heeft. Donna legt uit dat hij zijn minachting voor Brooke niet eens probeert te verbergen. Katie voegt eraan toe dat het een meedogenloze campagne is geweest van Steffy en Thomas, hoewel Steffy grenzen heeft die ze niet zal overschrijden… Thomas, niet zozeer. Brooke verwondert zich erover dat Thomas op de een of andere manier tussen Ridge en haar is gekomen, en nu is hij slechts enkele minuten verwijderd van het trouwen met een andere vrouw.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric hoort Quinn seks bespreken met Carter

Meer: Onverwachte schok voor het komen voor Ridge?!?

In de woonkamer van Forrester meldt Finn dat Steffy, Thomas en Taylor allemaal samen in een kamer zijn. Hij wilde niet kloppen. Ridge haalt zijn schouders op, “Geef ze hun momentje.”

In de kamer boven vertelt Steffy haar moeder dat ze wil dat ze met Ridge trouwt, maar niet dat ze hun leven samen beginnen op basis van een leugen. Taylor ijsbeert en ademt snel terwijl Steffy roept dat Ridge denkt dat Brooke de politie heeft gebeld en dat is een leugen. Ze wijst naar Thomas: “Jij was het!” Thomas vraagt ​​zich af waarom ze zo vastbesloten is dit op te blazen. Ze wil hun ouders al jaren bij elkaar en zou hem daarvoor moeten bedanken! Taylor barst uit, “Bedankt?!? Thomas, besef je wat je hebt gedaan? Waarom, waarom deed je dit?!? Wat is er mis met jou? Je hebt deze hele situatie gemanipuleerd. Ik dacht dat je veranderd was!”
Taylor flipt B&B uit

Thomas is veranderd; hij deed dit alleen voor hun gezin. Brooke heeft jarenlang hun familie opgeblazen en vernietigd en hij is het beu. Hij ziet de blik die Taylor Steffy geeft en het spijt hem als hij haar in de steek heeft gelaten, maar Ridge zei dat hij bij haar wilde zijn omdat hij van haar houdt, niet vanwege iets wat Brooke deed. “Dus ga naar beneden en trouw met de man.” Steffy is het er tot op zekere hoogte mee eens, maar zo kunnen ze niet trouwen. “Mam, je moet iets zeggen.” Taylor schreeuwt: ‘Oh mijn god, Thomas, ik kan je niet eens aankijken! Waarom heb je dit gedaan?!?” Steffy geeft niet om Brooke, maar wat Thomas haar heeft aangedaan was verkeerd – Taylor moet het Ridge vertellen. Taylor wil geloven dat hij niet bij haar is vanwege iets dat Brooke heeft gedaan. Steffy herhaalt dat hij het moet weten. Thomas vertelt zijn moeder dat als ze het zijn vader vertelt, zijn hele relatie met hem verpest zal worden. Taylor roept uit dat hij daarover had moeten nadenken voordat hij dit deed! Steffy en Thomas vertellen Taylor om de beurt wat ze moet doen tot de bruiloftsmuziek begint. Taylor raakt in paniek: “Wat ga ik doen?!?” Ze vraagt ​​om een ​​minuut. Thomas zegt tegen haar: ‘Doe het gewoon. Ga trouwen.” Steffy zegt: “Niet voordat je het eerst aan papa vertelt.” Eenmaal alleen ademt Taylor uit en kwelt.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Deacon maakt ruzie met Ridge, die wil dat Brooke hem eruit gooit

Bij Brooke mijmert ze dat Ridge waarschijnlijk geloften aan het zeggen is tegen Taylor terwijl ze praten. “Wat is er aan de hand?”

Meer: Annika Noelle helpt castmate mooi op te staan

In de woonkamer van Forrester wacht iedereen op de bruid. Steffy en Thomas verschijnen en Ridge vraagt ​​of er een probleem is waarvan hij op de hoogte moet zijn. Thomas zegt dat ze net met mama aan het praten waren over hoeveel deze dag voor hun gezin betekent. Douglas en Steffy wisselen een blik en ze knikt naar hem. Op weg naar het altaar geeft ze de jongen zijn telefoon terug.
Thomas Steffy B&B

De huwelijksmars begint en Taylor loopt de trap af met haar boeket in haar hand. Ze kijkt naar Steffy en dan houden Thomas en Ridge zijn hoofd schuin, voelend dat er iets niet klopt. Taylor loopt emotioneel door het gangpad en voegt zich bij Ridge, die vraagt: “Gaat het?”
Steffy Taylor Carter Ridge Thomas bruiloft B&B

Meer: Galerij! Papa’s huis: Stephen’s terugkeer

Volgende The Bold and the Beautiful: CBS sportverslaggeving zal vooruitlopen op de soap, die terugkeert met een nieuwe aflevering op maandag 28 november.

Zie de prachtige foto’s van De bruiloft van Ridge en Taylor in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]