Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas bekent dat hij Brooke heeft ingelijst voor de CPS-oproep


In Aspen wil Brooke weten waarom Ridge daar zou komen om Taylor beloften te doen. Ze vertelt hem dat ze weigert op te geven op hen.

In het huis in Aspen vertelt Taylor aan Steffy dat haar hoofd nu tollen. Het is veel om in je op te nemen. Steffy gutst: ‘Jij en papa zijn weer bij elkaar. Het gebeurde.” Ze denkt dat het zo moest zijn. Taylor was er niet zo zeker van, maar het gebeurde. Steffy zegt tegen haar: “Je verdient het, mam. Je doet echt.” Ze kijkt uit het raam en hapt naar adem: ‘Oh mijn God! Brooke!”

Meer: Het hartverscheurende verlies van Heather

Op het landgoed van Forrester grinnikt Thomas dat het de beste dag ooit is nu zijn ouders weer bij elkaar zijn. Eric vraagt ​​of hij het zeker weet, en Donna mijmert dat het op kosten van haar zus is. Thomas merkt op dat haar zus hen veel liefdesverdriet heeft bezorgd. Brooke zal het er maar mee moeten doen. ‘Je zus en mijn vader zijn voorbij.’

In Aspen weerhoudt Taylor Steffy ervan naar buiten te gaan om zich ermee te bemoeien – ze wil zien hoe Ridge hiermee omgaat nadat ze haar heeft gevraagd hem te vertrouwen.

Buiten vraagt ​​Brooke aan Ridge of ze iets heeft gedaan om hem van streek te maken. Hij flitst als hij de CPS-oproep hoort terwijl ze hem smeekt om haar te vertellen wat er aan de hand is.
Brooke Ridge Aspen B&B

In het Forrester-huis stelt Eric voor om van onderwerp te veranderen voordat het uit de hand loopt. Thomas stelt zijn grootvader gerust dat hij het begrijpt; Donna zal haar zus altijd verdedigen. Donna antwoordt dat Brooke niet zal toekijken en dit laat gebeuren. Thomas is het daarmee eens – ze wil hem het liefst als hij bij iemand anders is. Eric begrijpt waarom Thomas blij is met zijn ouders. Hij is dol op Brooke, maar hij is ook dol op Taylor. Donna weet zeker dat Brooke op dit moment in Aspen is. Thomas zegt dat ze dat niet zou moeten zijn. Eric verklaart dat ze zich helemaal niet mogen bemoeien. Thomas stelt dat dat precies is wat Brooke doet. Donna herinnert hem eraan dat Ridge nog steeds getrouwd is met haar zus. Ze voelt dat het nooit voorbij zal zijn tussen hen. Ze maken ruzie over de vraag of Brooke haar fouten uit het verleden heeft toegegeven en dan belt Steffy. Thomas laat haar weten dat hij niet de enige is en zet haar op de luidspreker. Eric vraagt ​​Steffy hoe het gaat in Aspen. Steffy klaagt dat Brooke is komen opdagen en wil weten hoe ze wist dat ze daar waren. Donna zegt: “Ik heb het haar verteld.” Steffy rolt met haar ogen over Donna terwijl ze haar zus helpt en klaagt dat haar vader daar was omdat hij haar moeder wilde zien. “De dagen van mijn vader met Brooke zijn voorbij.” Donna antwoordt: “Misschien, misschien niet.” Ze waarschuwt Steffy en Thomas dat ze de liefde van Brooke en Ridge voor elkaar nooit mogen tellen.
Donna Eric Thomas telefoon B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Krista Allen onthult dakvideo achter de schermen, Kimberlin Brown

In Aspen klaagt Brooke dat Ridge in een vliegtuig is gestapt zonder het haar zelfs maar te vertellen. Ze voegt eraan toe dat Taylor, Steffy en Thomas hebben geprobeerd ze uit elkaar te halen en hem hebben versleten. Wat hij ook belooft, ze ziet hoe hij naar haar kijkt en weet dat hij nog steeds van haar houdt. Brooke wil weten of het Bill, Deacon is of wat er aan de hand is. Ze moeten naar huis en dit verwerken. Ridge gromt dat ze nergens doorheen gaan. Als hij zinspeelt op het feit dat het ‘gecompliceerd’ is, eist ze te weten wat hem op dit punt heeft gebracht.
Brooke Ridge Aspen point B&B

In de woonkamer van Forrester verklaart Thomas dat Brooke’s wanhopige poging om zijn ouders uit elkaar te houden niet zal werken. Donna zegt dat het geen wanhoop is, maar liefde. Thomas moppert erover dat ze hem altijd verraadt. Eric zegt dat Ridge Brooke altijd vergeeft. Thomas klaagt dat hij te veel dingen heeft moeten vergeven. Hij verdient het om bij iemand als Taylor te zijn. “Brooke brengt hem alleen maar chaos en met mijn moeder heeft hij rust.” Donna zegt dat zij en Eric nog steeds in Brooke en Ridge geloven. Eric denkt dat Steffy en Taylor misschien leren dat je de liefde van Brooke en Ridge voor elkaar niet kunt tellen.

In het huis van Aspen kibbelen Taylor en Steffy over het al dan niet onderbreken van Brooke en Ridge. Steffy besluit dat haar moeder gelijk heeft – Ridge heeft de beslissing genomen om bij haar te zijn en wat Brooke ook probeert, het zal niet werken.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 4 – 8 juli 2022

Meer: Chesapeake Shores’ verpletterende finale!

Buiten vertelt Ridge aan Brooke dat dit is waar hij moet zijn. Ze kakelt dat hij bij haar thuis moet zijn, zodat ze alles kunnen verwerken wat er aan de hand is. Brooke zegt dat ze duidelijk iets heeft gedaan, daarom is hij daar. Hij hoeft het haar niet te vertellen, hij hoeft alleen maar met haar in het vliegtuig te stappen en naar huis te gaan. “We kunnen alles aan. Ik geloof dat. Zeg me dat jij dat ook gelooft.’

In het Forrester herenhuis verklaart Thomas dat Brooke’s greep op Ridge vandaag eindigt, daarom is hij in Aspen om zich te verbinden aan een toekomst met zijn moeder. Donna stelt dat de ware liefde van Ridge’s leven haar zus is en altijd zal zijn. Fuming, vraagt ​​ze Eric om haar mee te nemen voor een ritje. Ze moet daar weg.

Meer: Pittige twist voor Carter?!?

In het huis van Aspen plaagt Steffy dat Taylor zou willen dat ze Brooke in een gondel kon opsluiten. Taylor wil haar vader geloven. Hij achtervolgde haar over de hele berg om haar te overtuigen dat hij was veranderd. Steffy houdt vol dat hij een leven met Taylor wil. ‘Je bent alles voor papa. Je bent alles wat hij verdient. Het is Brooke niet, mam. Het is nooit Brooke geweest.”

Buiten herinnert Brooke Ridge aan de uitdagingen die ze in het verleden hebben overwonnen dankzij hun liefde, wat hen ook zal helpen hier overheen te komen. “Je bent mijn man en je gaat met mij mee naar huis.” Ze weet dat hij iets niet zegt, en ze zou willen dat hij het gewoon zei. Ridge kan niet begrijpen waarom ze dit doet en doet alsof ze niet weet waar dit over gaat. Brooke, verbijsterd, vraagt ​​wat hij denkt dat ze deed. Ridge flitst naar de CPS-oproep.

Lees ook:  Bold & Beautiful Werpt Big Brother 23 Winnaar Xavier Prather in een gastrol

Meer: Fans beschuldigen [spoiler] CPS bellen

In het Forrester herenhuis mijmert Thomas bij zichzelf: ‘Kinderbescherming bellen voor de zoon van uw man. Iets wat Ridge Forrester nooit zou vergeven. Alleen jij was het niet, Brooke. Ik was het.” Hij speelt zijn woorden terug met Brooke’s stem in de stemveranderende app op zijn telefoon.
Thomas stemvervormer B&B

Meer: B&B’s hebben de basis gelegd voor een verzengende hook-up!

Volgende The Bold and the Beautiful: In de hoop indruk te maken op Deacondoet Sheila een gewaagde zet.

herbeleef Het liefdesverhaal van Quinn en Carter in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.