Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas houdt een mes vast terwijl hij ruzie maakt met Brooke


Bij het klifhuis onderbreekt Taylor Finn en Steffy voor de zoveelste keer zoenen. Nadat Steffy nog een ronde begint om Taylor te vertellen dat ze weer bij Ridge moet zijn, neemt Taylor haar ter verantwoording en zegt dat Brooke langskwam om te klagen dat ze haar huwelijk saboteerde. Steffy denkt dat ze papa een plezier heeft gedaan – hij zou er liever zijn!

Meer: Wat?!? B&B’s lanceerde *4* mysteries

Brooke loopt het Forrester-huis binnen en kijkt naar een mes dat Thomas gebruikt om een ​​appel voor Douglas te snijden. De jongen ziet haar en rent om haar een knuffel te geven. Brooke vraagt ​​Thomas of hij iets veiligers kan gebruiken om het fruit te snijden. Thomas, zuchtend, vertelt haar dat hij het al zijn hele leven zo doet, en dat het oké is. Douglas wil dat Brooke in het weekend met hen komt bowlen, maar Thomas zegt dat Brooke het te druk heeft. Douglas gaat naar de keuken en Thomas vraagt ​​aan Brooke: “Apple?” Ze vertelt hem dat ze moeten praten. Hij vraagt: “Hoe zit het met?” Brooke antwoordt: “We moeten praten over Douglas die thuiskomt.”
Thomas Brooke B&B

Thomas vertelt Brooke dat Douglas al thuis is. Brooke beweert dat hij al lang niet meer in zijn andere huis is geweest, waar hij zich veilig voelt, en Hope speelt niet met messen. Thomas zal de volgende keer een dunschiller gebruiken en verzekert haar dat hij zijn zoon zal beschermen. Brooke confronteert hem met zijn aanwezigheid toen Steffy gisteravond haar telefoontje naar Ridge onderschepte en raasde over het feit dat ze haar huwelijk met Ridge hadden gesaboteerd.

Bij het klifhuis komt Ridge binnen met teddyberen voor de kinderen en Steffy vertelt hem dat ze uit zijn met Amelia. Steffy stelt voor dat hij blijft voor nog een familiediner en Ridge zal met Brooke moeten overleggen. Hij zegt dat hij haar vertelde dat Steffy zijn telefoon beantwoordde. Steffy beweert dat hij en Taylor opnieuw contact hadden. “Ik hoop dat we meer van dat soort avonden hebben, echt waar.” Ridge schudt zijn hoofd en rolt met zijn ogen.
Ridge B&B

In het Forrester-herenhuis vertelt Thomas Brooke dat ze overdreven reageert en vraagt ​​of er een noodgeval was voor haar om hun familienacht te moeten onderbreken. Brooke heeft geen noodgeval nodig om haar man te bellen en legt uit dat ze een speciale avond voor hem aan het plannen was. Thomas vermoedt dat het te maken had met een rode teddybeer en wat gegiechel. Ridge verveelt zich er waarschijnlijk door. Brooke houdt vol dat Steffy het verkeerd had om haar telefoontje te onderscheppen. Ze wil dat ze haar huwelijk met zijn vader respecteren en ze wil dat Douglas terugkeert naar Hope’s. “Hij moet naar huis.” Thomas antwoordt: ‘Wie zegt dat? Jij?” Hij weet dat het moeilijk zal zijn voor Brooke, maar ze moet uit hun leven blijven.
Brooke B&B

Bij het klifhuis kletsen Ridge, Taylor, Finn en Steffy. Steffy vertelt Ridge dat hij doet alsof hij nergens anders zou zijn. Ze vertelt dat Thomas tijd doorbrengt met Douglas, dat haar man terug is en dat het een wonder is, en dat Taylor en Ridge weer contact hebben. “Jullie twee horen bij elkaar. Pap, kom gewoon naar huis. Ga terug naar mama.”
Steffy Finn B&B

In het Forrester herenhuis zal Brooke niet achterover leunen en niets zeggen over wat Thomas aan het doen is. Ze beschuldigt hem ervan zijn zoon te gebruiken om problemen voor haar en Ridge te maken. Thomas is in ongeloof. Dat hij opstapt en een vader is voor Douglas, gaat niet over haar. Brooke verwijst naar zijn problemen en hij klaagt dat ze altijd op de loer lag en zich een weg baande door zijn familie als een oversekste goudzoeker – dat treft een kind. Brooke wil geen verantwoordelijkheid nemen en Thomas is niet verrast. Thomas zegt dat hij en Steffy het allemaal achter zich laten omdat de Forresters in opstand komen. De tijd van zijn ouders is eindelijk aangebroken.

Meer: Oh Oh! Thomas vs. Brooke escaleert?

Bij het klifhuis vertelt Ridge hoeveel hij Taylor en Finn bewondert om mensen te helpen – zolang hij zich kan herinneren is hij egoïstisch geweest en slechte keuzes gemaakt. Het beïnvloedde zijn kinderen, vooral toen ze jonger waren. Hij verbaast zich erover dat Finn altijd thuiskomt en dat hun kinderen zullen opgroeien met de wetenschap hoe een vader en echtgenoot eruit moeten zien. ‘Je gaat voor je gezin zorgen. Je zult niet op een zijspoor worden gezet door sommigen…’ Steffy verzekert haar vader dat hij zijn best heeft gedaan. Hij zegt dat dat niet te vergelijken is met wat zij en Taylor verdienden. “Mijn excuses.” Hij omhelst zijn dochter.

Meer: B&B geeft fans waar ze om hebben gevraagd

Nadat Finn en Steffy naar hun werk zijn gegaan, vertelt Ridge aan Taylor dat hij meende wat hij eerder zei. Hij had een betere vader en echtgenoot kunnen zijn. Taylor mijmert dat het geen zin heeft om vast te houden aan schuld- en schaamtegevoelens. Ridge weet dat toen ze al die jaren geleden terugkwam, dat hun tijd was om samen te zijn – het was wat Thomas, Steffy en Phoebe wilden – maar hij keerde haar en zijn mooie gezin de rug toe. Taylor staat erop dat de tijd alle of de meeste wonden heelt. Natuurlijk heeft het een stempel gedrukt op de kinderen. Het raakte Thomas het meest; hij is degene die verdwaald is. Ridge, tranen op zijn wang, zegt: “Vanwege mij.” Taylor probeert hem zich beter te laten voelen en zegt dat de toekomst hen een kans geeft om te beslissen hoe ze willen liefhebben en bemind willen worden. “Nu bijvoorbeeld.”

Meer: B&B-ster loopt vervelende blessure op

Bij het Forrester herenhuis gaan Thomas en Brooke heen en weer. Hij beschimpt dat al haar kinderen Los Angeles hebben verlaten, behalve Hope – het is bijna alsof ze bij haar weg wilden. Ze kijkt naar het mes terwijl hij het weer oppakt en stukjes van de appel snijdt om te eten. Brooke herinnert hem eraan wat hij haar dochter heeft aangedaan – is het echt zo verrassend dat ze zich zorgen maakt dat Douglas veilig bij hem is. Het kan Thomas niet schelen wat zij denkt en al snel zijn vader ook niet. Thomas zegt dat zijn moeder duizend keer de vrouw is die ze is, en zij en Ridge komen elke dag dichterbij. Binnenkort zal haar heerschappij en haar greep op zijn vader eindigen. Brooke kijkt naar het mes terwijl hij het omhoog houdt en zijn woorden onderstreept. “Let op mijn woorden, Brooke, ze zullen eindigen.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke wordt bang voor haar veiligheid tijdens een ruzie met Thomas en Nikki bezoekt Newman Forrester Creations.

Kijk eens naar 20 soappersonages klaar om dingen te veranderen in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.