Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas stelt zich de triomf van hem en Hope voor op de mode-landingsbaan


Bij Forrester werken Hope en Parijs samen met het model, Petra, in het ontwerpbureau terwijl Hope de definitieve line-up voor de modeshow plant. Liam verschijnt op tijd in de deuropening om Hope Thomas te horen prijzen.

Meer: ‘Thomas’ en ‘Brooke’ achter de schermen

Op het hoofdkantoor is Steffy onder de indruk van Justins juridische werk. Hij mijmert dat hij zijn krachten nu voorgoed probeert te gebruiken. Hij pakt het papierwerk en gaat naar buiten als Thomas arriveert.
Justin Steffy kantoor B&B

Thomas vertelt zijn zus dat hij en Hope in brand staan. Steffy vraagt ​​zich af hoe het gaat met hun samenwerking. Thomas zegt dat ze dezelfde smaak en waarden hebben, en dat zie je terug in de ontwerpen. Steffy merkt op dat hij toegewijd lijkt aan Hope en haar succes. ‘Ze denkt duidelijk dat je getalenteerd bent.’ Thomas grapt: “Getalenteerd … en heet!” Steffy grijnst. Thomas houdt vol dat hij niet liegt. Steffy bespot hem omdat hij verstrikt is geraakt in zijn ondergoed. Finn arriveert en struikelt over het gesprek en komt op snelheid. Thomas krimpt ineen en wil het laten vallen. Steffy zegt hem dankbaar te zijn dat het Finn was die binnenkwam – Liam zou er waarschijnlijk niet zo blij mee zijn.
Steffy Thomas kantoor B&B

In het ontwerpbureau komen Paris en Petra bij elkaar en Hope vertelt Liam dat ze blij is dat hij er is; ze kan wel een pauze gebruiken. Hij is zo trots op haar en wil haar op alle mogelijke manieren steunen. Hij geeft toe dat hij vindt dat deze preview niet snel genoeg voorbij kan zijn – hij heeft het gevoel dat hij van buitenaf met haar en Thomas naar binnen kijkt en het is geen geweldig gevoel.

Op het hoofdkantoor waarschuwt Steffy Thomas dat hij geen hoop moet koesteren als het om Hope gaat. Hij houdt vol dat hij gefocust is op zijn zoon en de lijn, maar voegt eraan toe dat Douglas niets liever zou willen – hij zei dat hij wenste dat ze van elkaar konden houden. Steffy is bang dat haar broer geobsedeerd raakt en wil niet dat hij achteruit gaat. “Denk je echt dat Hope Liam gaat verlaten om bij jou te zijn?” Finn merkt op dat ze zelfs samen een kind hebben. Thomas wijst erop dat ze dat ook doen. Steffy herhaalt haar waarschuwing en Thomas protesteert dat Hope degene was die zei dat hij hot was!
Steffy Thomas Finn kantoor B&B

Lees ook:  Bold & BeautifulFinn verliest Steffy aan Liam; Mei veegt best/slechtst

In het ontwerpbureau laat Hope Liam weten dat ze voor zichzelf kan zorgen. Er zou niets moeten zijn waar hij zich zorgen over maakt als het om Thomas gaat. Dit schrikt Liam af omdat ze om verdomd goede redenen altijd bezorgd zijn geweest over Thomas. Hij doet haar denken aan het tafereel op het dak en ze snapt dat mensen kunnen veranderen. Liam zegt dat dat is wat ze zei de laatste keer dat hij bewees dat hij niet kon veranderen. Hoop rookt naar haar man om te stoppen. Liam raast dat hij wil dat haar preview een succes wordt, maar kijk eens wat het hen al heeft gekost – Douglas is al een eeuwigheid niet thuis geweest en ze staat op het punt het weekend door te brengen met Thomas en hun twee kinderen en hij is niet uitgenodigd! Hope stelt dat Douglas zijn ouders in dezelfde kamer wil hebben. Liam vertelt dat Thomas de jongen gebruikt om bij haar te komen; hij kan niet begrijpen waarom ze het niet kan zien! Hope vraagt ​​wat hij wil dat ze doet; ze kan haar hoofdontwerper niet veranderen – dit is het laatste wat ze nodig heeft. Liam wil gewoon niet dat ze gewond raakt of erger. Hope vraagt ​​hem om haar te vertrouwen dat er niets ergs zal gebeuren. Liam kan er goed in zijn als ze belooft dat ze na de preview zal proberen hem te helpen Douglas te overtuigen om naar huis te komen. “Kun je me dat beloven?”
Hope Liam B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Ridge hoort een spraakopname van Brooke die CPS belt

In het hoofdkantoor kust Finn Steffy en vertelt haar dan dat zij en Thomas hilarisch zijn zoals ze kibbelen. Hij heeft het gevoel dat hij het hele broer-zus gedoe heeft gemist. Steffy zorgt altijd voor hem en probeert niet aanmatigend te zijn. “Hij heeft veel meegemaakt en ik wil niet dat hij terugvalt.” Finn zegt dat ze een goede zus is. Ze weet het, maar ze kon niet wachten tot haar broer vertrok, zodat ze alleen tijd kon hebben met haar hete echtgenoot. Finn dacht hetzelfde.
Steffy smile office B&B

Bij Il Giardino verontschuldigt Liam zich bij Bill omdat hij te laat is; hij werd ingehaald bij Forrester. Bill vermoedt dat hij een ondersteunende echtgenoot was. Het gesprek komt op Thomas en Liam zegt dat hij zich steeds dieper in Hope’s leven wurmt en zij ziet het niet.

Meer: Verrassend einde komt naar Brooke/Ridge/Taylor

In het ontwerpbureau geeft Hope Justin een contract en dan vertrekt hij. Thomas is er en vraagt ​​haar mening over de jurk van Petra. Ze flirt met Thomas en vraagt ​​hem na de preview iets te gaan drinken. Thomas zal waarschijnlijk zijn zoon instoppen, maar bedankt haar voor het aanbod. Het model dossiers uit en Hope vertelt Thomas dat ze veel vooruitgang hebben geboekt, niet alleen aan de lijn maar als ouders. Ze ziet zijn vooruitgang. “Je bent echt gegroeid, niet alleen als artiest, maar ook als vader.”

Meer: Heeft Thomas Hope al gewonnen?

Op het hoofdkantoor zoenen Finn en Steffy. Hij wil dat ze met hem mee naar huis gaat. Ze kunnen een vuur maken en hij zal haar eten koken en haar schouders wrijven. Steffy zou graag willen, maar als co-CEO moet ze blijven hangen voor de preview. Ze kussen nog wat. Steffy denkt niet dat ze te lang zal moeten blijven. Ze verwondert zich over Hope en Thomas die met elkaar overweg kunnen en over de dingen die de blondine over hem heeft gezegd. Steffy vraagt ​​zich af of Liam enig idee heeft.
Finn Steffy kus B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila zweert haar leven terug te winnen terwijl Lauren Eric bezoekt

Bij Il Giardino is Bill geïrriteerd om te horen dat Douglas een weekend samen met Hope en Thomas regelt. Liam geeft Thomas de schuld en zegt dat Hope er alleen maar om geeft haar kind gelukkig te maken. Bill denkt dat dit verder gaat dan dat. Liam hoopt dat alles na de preview weer normaal wordt. Bill walgt dat er niets normaals is wat Thomas betreft.

Meer: B&B’s ‘Finn’ gespot

In het ontwerpbureau vertelt Hope Thomas dat ze nerveus is. Hij is gewoon opgewonden. Hope vindt het een cruciaal moment voor haar carrière. Thomas verzekert dat ze er helemaal klaar voor zijn – Katie heeft de meest invloedrijke mensen uitgenodigd en de buzz is goed; Er is niks waar je je zorgen over hoeft te maken. Haar visie volgt de mooie vrouw voor hem. Hij kan het zo duidelijk zien – zij op de catwalk, hij kijkt trots toe, applaus vult de lucht – het zal een van de mooiste momenten van ons leven zijn. ‘Ze zullen van je houden, Hope. Hoe kunnen ze dat niet?” Hij grijnst: ‘Morgen, Hope. Morgen.” Ze glimlacht zenuwachtig terug.
Hope runway B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Liams wantrouwen jegens Thomas duwt hem om een ​​belangrijke beslissing te nemen, en Thomas juicht Hope vanaf de zijlijn toe terwijl ze een gepassioneerde toespraak houdt.

Herbeleef sommige van Bold & Beautiful’s meest in het oog springende mode in de fotogalerij hieronder

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.