Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas vermoedt Hope’s gevoelens voor hem na werkreis


Bij het klifhuis vraagt ​​Finn waarom Steffy denkt dat Liam zich zorgen moet maken over Hope. Ze zegt dat ze wat dingen heeft gezien. Als ze de nacht in San Francisco hadden moeten doorbrengen, maakte ze zich zorgen over wat er zou zijn gebeurd. Finn vat samen: “Je maakt je geen zorgen om Thomas, je maakt je zorgen om Hope.” Steffy zucht: “Ja.”

Op de jet trekt Hope haar jas aan en bedankt Thomas voor de massage. Ze gedraagt ​​zich zenuwachtig en laat haar waterfles vallen. Hij verzekert haar: “Alles komt goed.”
Thomas hoop B&B

Bij de hut zet Liam een ​​romantische scène neer voor Hope’s terugkeer door kaarsen aan te steken en kaas en wijn neer te zetten.

Bij het klifhuis zweert Steffy Finn tot geheimhouding voordat ze bekent: ‘Ik ben ergens binnengelopen. Hoop en Thomas. Het was een intiem moment, oogcontact, aanraken…’ Finn vraagt ​​of Thomas Hope aanraakte en op haar afkwam. Steffy zegt: “Het was andersom.” Finn is stomverbaasd. Hij schenkt meer wijn in en vraagt ​​wat ze precies heeft gezien. “We hebben het toch niet over iets dat totaal ongepast is?” Steffy zegt dat ze volledig gekleed waren, maar ja, het was ongepast.” Ze verduidelijkt dat ze niet aan het afluisteren was, ze liep terug naar het kantoor toen ze Hope tegen Thomas hoorde vertellen hoe synchroon ze waren. Hij denkt dat Thomas misschien een peptalk nodig had, maar Steffy houdt vol dat het meer was dan dat. “Ze staarde vol verlangen.” Finn gelooft het niet, maar zijn vrouw zegt: “Ik weet wanneer een vrouw een man wil, Finn.” Finn ontdekt dat ze Hope heeft geconfronteerd. Haar broer doet het zo goed dat ze het onmogelijk voor hem laat verpesten.
Finn Steffy B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke is bang dat Taylor dood is als ze haar bewusteloos aantreft in het Beach House

In de jet vertelt Thomas aan Hope dat hij weet hoe toegewijd ze is aan haar man en familie. ‘Je bent je moeder niet. Je zult de rest van je leven bij Liam zijn.

Bij Forrester bespreken Thomas en Carter de reis naar San Francisco. Carter verontrust Thomas als hij zegt dat hij heeft gehoord over het kleine drama dat is gebeurd na de ontmoeting tussen hem en Hope. Carter verduidelijkt dat ze bijna niet thuiskwamen in het vliegtuig. Hij vermoedt dat Hope wanhopig was om terug te keren naar Liam. Hij merkt op dat ze hem volledig toegewijd is. Thomas mijmert: “Ja…”

Hope arriveert bij de hut en vraagt: “Wat is dit allemaal?!” Liam zegt: “We vieren feest!” Ze raadt: “Mijn succesvolle ontmoeting?” Liam zegt ja, en het feit dat ze de nacht niet in San Francisco hoefde door te brengen, wat een beetje veel voor hem zou zijn geweest. Hope verduidelijkt dat zelfs als ze hadden moeten overnachten, zij en Thomas in hun eigen aparte kamers zouden zijn geweest. Liam zou Thomas niet voorbij laten gaan om iets te proberen en vraagt ​​of hij dat deed. Hoop zegt nee. Liam verwondert zich, “Echt waar? Er is dus helemaal niets gebeurd?”
Liam B&B

Bij het klifhuis verzekert Steffy Finn dat ze niet in de aanvalsmodus is gegaan met Hope. “Ze heeft me behoorlijk goed weten te overtuigen dat ze geen gevoelens voor Thomas heeft.” Maar niet helemaal. Steffy mijmert dat Thomas haar jarenlang aanbad en dat dat plotseling verdween. “Misschien heeft het haar ego een beetje gekneusd.” Als ze met Thomas flirt, bewust of niet, is dat verschrikkelijk. Finn is het daar niet mee eens. Hij ontdekt dat Hope ontkende gevoelens voor Thomas te hebben toen hem ronduit werd gevraagd en vraagt ​​​​zich af of er een mogelijkheid is dat ze de waarheid sprak.

Lees ook:  Wie vermoordt Sheila op Bold and Beautiful? Begint te lijken op... Katie!

Bij de hut zegt Hope dat de ontmoeting alleen beter had kunnen verlopen als Liam erbij was. Ze kust hem. Hij grijnst, “Wauw, waar komt dat vandaan?” Hij grinnikt dat het goed gaat en vermoedt dat het meest stressvolle deel van de reis na de vergadering moet zijn geweest. Liam is erg blij dat ze niet met Thomas de nacht buiten de stad hoefde door te brengen. Hope leunt haar hoofd op zijn schouders en mompelt: “Mmhmm, ik ook.”

Meer: Denise Richards vergezelt Y&R bad boy in film

Bij Forrester vertelt Carter aan Thomas dat hij plannen heeft voor een laat etentje met Katie en dat hij vertrekt. ‘Mooi werk vandaag, Thomas. Jij en Hope hebben het opnieuw bewezen – wat een geweldig team zijn jullie.

Bij het klifhuis zegt Steffy dat de laatste persoon tot wie je zou denken dat Hope zich aangetrokken zou voelen, de slechte jongen is, zoals de blondine hem altijd zal zien. Finn vraagt ​​zich af of het een verborgen fantasie van haar is. Het gesprek gaat over opgroeien met Brooke Logan. Finn zegt: “Ik kan me alleen maar voorstellen dat het voorbeeld wordt gegeven.” Steffy was bang dat Hope in Brooke zou veranderen, maar denkt niet echt dat ze op haar lijkt. Ze zal haar echter in de gaten houden. Ze wil niet dat Hope de vorderingen van haar broer verpest.

Meer: B&B huurt de vrouw van Days-ster in

Bij Forrester stopt Thomas met schetsen om een ​​blik te werpen op een foto van Hope en flitst hij naar haar die van streek raakt in de hotelkamer terwijl hij haar verzekerde dat ze in niets lijkt op haar moeder.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Eric and Young & Restless' Gloria rijp voor romantiek

Bij de hut vertelt Liam aan Hope dat de hele Thomas-situatie; de twee die ’s avonds laat samen werken en zo, maken hem gek. “Wat ik niet wil, is dat het onze relatie beïnvloedt.” Hij vertrouwt haar volledig, het is alleen Thomas met wie hij historisch gezien een probleem heeft. Hope denkt niet dat hij zich zorgen hoeft te maken over Thomas, die weet hoe ze over Liam denkt en over het leven dat ze samen hebben opgebouwd. Liam mompelt dat Steffy hetzelfde zei. Hope gaat rechtop zitten, “Heb je hier met Steffy over gesproken?!” Ze vraagt ​​wat ze zei. Liam antwoordt dat ze hem verzekerde dat Thomas geen bedreiging vormt voor zijn huwelijk. Hope vraagt: “Is dat het?” Liam haalt zijn schouders op, “Ja.” Hoop flitst naar Steffy die haar confronteert met haar gevoelens voor Thomas. Ze heeft toen de ontmoeting met Thomas in de hotelkamer. Hope springt eruit en vertelt Liam hoeveel ze van hem houdt. ‘Ik wil niet dat je daar ooit aan twijfelt,’ zegt ze geëmotioneerd. Ze kussen zoals hij zegt dat hij belooft.
Liam Hope bed & breakfast

Meer: B&B-ster plaagt Italië ‘verandert alles’

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy dropt een realitybom op Liam, Taylor confronteert Brooke omdat ze haar ware gevoelens over Thomas achterhoudt.

Kijk terug op Hope Logan door de jaren heen in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]