Bold & Beautiful Samenvatting: Zoe leert Paris en Zende Kissed

In de hut drukt Liam zijn wroeging uit en smeekt Hope om hem te vergeven. Liam kent de pijn die ze heeft en haat het dat hij er de oorzaak van is. Hij gaat over de geloften die hij heeft gebroken en huilt dat hij hun huwelijk wil. “Als je een manier zou kunnen vinden om hier voorbij te komen.” Hope schudt haar hoofd. Ze wil niet verliezen wat ze hadden, maar hij en Steffy? Hoe kan ze dat ooit vergeven? “Het is als een mes, Liam.”

Meer: Wat Hope tegen Liam moet zeggen

Liam weet dat hij niet het recht heeft om Hope’s vergeving te vragen, maar dat is omdat hij weet hoe groot haar hart is. Hij herinnert zich hoe hun liefde hen door zoveel obstakels heeft geleid. Hope gelooft dat hij van haar houdt en heeft er spijt van, maar ze vraagt ​​hem eerlijk tegen zichzelf te zijn. “Jij houdt ook van Steffy.” De hoop snikt dat hij de problemen kent die zij en Steffy hebben en toch rende hij recht op haar af – hij nam niet eens een seconde de tijd om te overwegen dat het misschien een misverstand was. “Wil je je gezin bij Steffy?” Liam protesteert – hij wil haar, en alleen haar. Hoopniveau: “Je bedrijft geen liefde met je ex-vrouw, tenzij je haar mist en bij haar wilt zijn.”
Hoop woedend B&B

Liam gelooft dat hij en Hope hiervan terug kunnen komen als ze hem de kans geeft om zijn toewijding te bewijzen. “Kun je me die kans geven?” Hope crediteert hem voor zijn eerlijkheid. Ze houdt wel van hem, maar het zou even duren om hieraan voorbij te gaan, als ze al konden. Hun familie betekent alles voor haar, dus ze zal proberen … voor hun kinderen. Liam houdt vol dat het nooit meer zal gebeuren en belooft de schade die hij heeft aangericht te herstellen.

Hope vraagt: ‘Waarom nu? Waarom vertel je me nu alles? ” Liam zucht. Er is nog iets dat ze moet weten – en het is groot. Hij zou die nacht graag achter zich willen laten, maar het is misschien niet mogelijk. Hope quavers: “Waar heb je het over?” Wat, Liam? “

Meer: Moet Liam Los Angeles verlaten?

In het klifhuis geeft Finn Steffy een steenachtige blik en werpt een blik achterom naar het portret aan de muur terwijl ze probeert uit te leggen dat haar onbezonnenheid met Liam allemaal te wijten was aan een misverstand. Hij weet niet zeker wat ze wil dat hij zegt – ze heeft hem net verteld dat haar en Liam seks hadden. ‘Wat moet ik daarmee doen? Vooral omdat die foto altijd op me neerkijkt? ” Steffy protesteert dat er niets van zou zijn gebeurd zonder het misverstand en het drinken. Finn is er niet zo zeker van dat de foto alleen over Kelly gaat.
Steffy, Finn woedende B&B

Finn en Steffy stellen vast dat ze van elkaar houden, maar Finn is in de steek. Hij probeert zichzelf in Liams plaats te verplaatsen. Hij zou Thomas ‘appartement zijn binnengestormd. Als Liam dat had gedaan, was hij niet bij Steffy’s terechtgekomen. Finn vraagt ​​zich af waar ze heen gaan. Hij wilde een toekomst met haar, maar vraagt ​​zich af of dat nooit de bedoeling was. “Wil je nog steeds je ex-man?” Steffy flapt er uit: “Nee.” Ze wil Finn in haar toekomst. “Ik kan je niet verliezen.” Vergeef je me?”

Meer: Ontdek wanneer B&B-personages elkaar kruisen

In de ontwerpstudio springt Donna op en neer en vertelt ze enthousiast dat Parijs een baan bij de Forrester Foundation neemt. Paris geeft toe dat ze het haar zus nog niet heeft verteld. Zoë komt binnen en vraagt: “Wat heb je gezegd?” Donna gilt dat Parijs de nieuwste aanwinst van Forrester is. Ze weet zeker dat Zoë opgewonden is. Donna feliciteert Paris opnieuw voordat ze naar HR gaat, zoals Ridge vroeg.
Donna studio B&B

Eenmaal alleen, vraagt ​​Zoe waarom Paris van gedachten is veranderd en het aanbod van Ridge heeft geaccepteerd. Paris wilde haar niet van streek maken, maar dit was een te goede gelegenheid om te laten liggen. Zoe beschuldigt haar ervan dat ze nooit van plan is Ridge zijn aanbod af te wijzen. Paris geeft toe dat Zende haar heeft overtuigd om de baan aan te nemen. Ze kan niet begrijpen waarom dat voor Zoë belangrijk zou zijn. “Waarom reageer je zo?”

Meer: Aan wie Maya kan worden gekoppeld

Zoë voelt zich niet gerespecteerd. Paris gutst over hoe overtuigend Zende was toen hij haar achterna kwam rennen. Ze heeft nog nooit een man zulke dingen tegen haar horen zeggen. ‘Ik wil deze kans, Zoe. En ik wil ook een kans maken bij Zende. ” Zoe is stomverbaasd om te horen dat Paris Zende kuste, en dat hij haar terug kuste.
Studio B&B in Parijs

Volgende The Bold and the Beautiful: Zoe en Parijs argumenteren als nooit tevoren.

Herbeleef het liefdesverhaal van Hope en Liam in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Plaats een reactie