Press ESC to close

Bold & Beautiful: Sean Kanan deelt reis naar gewichtsverlies/Playgirl-cover


De dierenarts overdag heeft een “moeilijke reis” overwonnen.

The Bold and the Beautiful’s Sean Kanan (Deacon) staat sinds eind jaren tachtig in de schijnwerpers en maakt deel uit van de dagelijkse scene sinds hij zijn eerste soaprol op Algemeen ziekenhuis (ex-AJ) in 1993. Fans weten het misschien niet, maar datzelfde jaar verscheen hij ook op de cover van Speelmeisje.

Vorige week sprong Kanan “op de weegschaal” en “woog 183 lbs.” deelde toen dat het 2 lbs was. minder dan toen hij op de omslag van het tijdschrift verscheen. “En nee, ik heb het niet allemaal uit het tijdschrift gehaald,” verduidelijkte hij terwijl hij een foto van de sexy omslag toevoegde.

De CBS-soapfavoriet ging verder met praten over zijn reis om af te vallen en hoe hij momenteel bijna 50 pond is afgevallen. van zijn zwaarste. Hoewel het “moeilijk” was, was het niettemin “geweldig” en een die hem “onderweg een paar dingen” heeft geleerd.

De meesten van ons hebben in onze tijd een of twee diëten gevolgd en samen met sommige diëten bevatten ze cheat-dagen – iets wat Kanan niet in de zijne verwerkt. Waarom vraag je dat? “De simpele waarheid is dat een dag, laat staan ​​een weekend onverantwoord eten en/of drinken, al je harde werk van de vorige week zal ondermijnen”, legde hij uit. “Als je de psychologie van een cheat-dag echt samenvat, worden twee dingen duidelijk. Ten eerste vertegenwoordigt het een ‘beloning’. Het is een rationalisatie dat als ik de hele week hard werk, ik het verdien om te eten wat ik wil.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Verwelkomt twee gaststerren van seizoen 25 van Big Brother

Meer: Sean Kanan’s levensveranderende advies voor Deacon

Kanan verklaarde echter dat “het gebruik van voedsel als beloningssysteem hoogstwaarschijnlijk een van de obstakels is die u in de weg staan”. Dat gold voor hem. Dus, wat is de sleutel tot zijn beloningssysteem? “In plaats daarvan zal ik de hele week andere positieve beloningen creëren door mijn zelfdiscipline en goede keuzes.”

Maar dat is niet alles als het erom gaat waarom hij niet in cheat-dagen gelooft. Het psychologische deel van een cheat-dag omvat “de beperkende mentaliteit” van een dieet, wat betekent “je kunt maar zo lang op dieet blijven tot de natuurlijke rebelse impuls om uit de voedselgevangenis te ontsnappen het overneemt.” En uit eigen ervaring herinnerde Kanan zich hoe “die jailbreaks behoorlijk destructief kunnen zijn.”

Meer: Bekijk Melrose Place toen-en-nu castfoto’s

Hij verzekerde dat als je je eigen weg vervolgt en “het dieet vergeet en een effectief proces creëert”, de resultaten zullen komen waarnaar je op zoek bent. Maar we pauzeren allemaal van tijd tot tijd, en hij erkende: ‘Ik zal in volledige openheid toegeven dat er momenten zijn waarop ik zoveel eet als ik wil, binnen redelijke grenzen. Over het algemeen zal ik dit doen als een strategie om mijn systeem te shockeren en het leidt vaak tot verder gewichtsverlies. Maar zijn sleutel is om dit te doen door gezond te eten en niet het “verwerkte, carby-afval” toe te voegen.

We prijzen de acteur voor zijn vastberadenheid en kracht en hoop door het advies door te geven dat hij heeft gegeven, het zal anderen helpen die ook hebben geworsteld.

Lees ook:  Waarom verdedigt Luna Zende?

En voor alle dagjesmensen die graag afstemmen op primetime, maak kennis met de grote spelers in het nieuwe hete drama van CBS, terwijl we je kennis laten maken met de Vuur land gegoten in onze fotogalerij hieronder.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]