Bold & Beautiful: Sean Kanan wil weten wie de ouders van Deacon zijn


Wat Little D betreft, dat is een verhaal waar we achter kunnen staan. Sterker nog, dat deden we al! We hebben geschetst precies hoe contact maken met zijn jongen de perfecte manier lijkt om Deacon een echt verlossende boog te geven terwijl hij probeerde een betere man voor zijn zoon te worden. In feite is dat een pad dat Deacon jaren geleden begon te bewandelen toen hij opnieuw contact maakte met zijn eigen vader, Daryl Sharpe.

Het is duidelijk dat er iets mis is gegaan met Deacon, en de meeste problemen beginnen bij de ouders. Deacon’s vader, Daryl, was een gewelddadige engerd die Deacon als kind sloeg. We hebben hem heel, heel kort ontmoet in 2001, toen hij in een handvol afleveringen werd gespeeld door Richard King. Hij versloeg zelfs een volwassen diaken toen hij weer op bezoek ging. Door dat incident wilde Deacon een betere man en vader zijn voor zijn eigen zoon, “Eric aka Little D.”

Dat is echter meer dan 20 jaar geleden. En aangezien Deacon oprecht heeft geprobeerd een beter persoon en een betere ouder voor Hope te zijn, lijkt dit echt het perfecte moment om zijn ouders binnen te halen – allebei.

We weten niet eens de naam van Deacon’s moeder, dus ze is een schone lei die wacht om te worden gecast, maar als Daryl genoeg terugkomt om hem deze keer echt te leren kennen, lijkt het de perfecte gelegenheid om een ​​cast te casten. zeep dierenarts in de rol.


Meer: Ashley Jones deelt of Bridget terugkeert
Mantooth heeft goede jongens, schurken en schurken gespeeld, vanaf de moreel flexibele Clay Alden liefdevol, om in te stappen als eeuwige goede kerel Hal Munson op Zoals de wereld verandert. In andere woorden lijkt hij een natuurlijke fit om Daryl af te ronden als meer een personage en minder een eendimensionaal monster.

Strasser’s rijke Dorian over op Een leven om te leven was nooit echt een schurk… maar ze kon een beetje hooghartig en egocentrisch zijn. Misschien is Deacon’s moeder weggelopen om het fantastische leven te leiden en bewust het arme kind in de steek gelaten om te lijden onder de handen van zijn vader. Dat kan veel vertrouwensproblemen veroorzaken.

Ilene Kristen en Daniel Hugh Kelly

Daniel Hugh Kelly speelde gouden jongen senator Frank Ryan op Ryan’s Hoop, maar de acteur heeft zijn karbonades al bewezen als een complete nachtmerrie van een vader als Noah’s psychopapa, kolonel Mayer Zoals de wereld verandert. Hij zou Daryl zeker een bedreiging kunnen geven.

alvorens te worden Een leven om te leven’s gekke Roxy, Kristen speelde Deliah Ryan over op Ryan’s Hoop. Deliah deelde een chaotische romance met Frank (“chaotisch” is zo ongeveer hoe ze alles deed), dus ze zou de perfecte match zijn om wat vluchtigheid toe te voegen aan Deacon’s ouders, omdat we erachter kwamen waarom ze al zo lang MIA is.