Press ESC to close

Bold & Beautiful Sean Kanan’s verjaardagsboodschap aan dierenarts Maurice Benard van het algemeen ziekenhuis


De CBS-ster geeft een speciale shoutout aan een van zijn collega’s overdag.

The Bold and the Beautiful’s Sean Kanan (Deacon) zorgde ervoor dat hij vanmorgen vroeg een van zijn voormalige castmates een gelukkige verjaardagsboodschap stuurde. Algemeen ziekenhuis legende Maurice Benard (Sonny) wordt vandaag 60 jaar jong en Kanan wilde zijn vriend laten weten hoe speciaal hij voor hem is.

“Ik wens mijn vriend Maurice Benard een heel gelukkige verjaardag”, schreef Kanan op Twitter. “We kennen elkaar al meer dan drie decennia. Ook al zien we elkaar niet zo vaak als ik zou willen, je bent een legende en een vriend. Veel gelukkige terugkeer, broer.

Voor degenen die het niet weten, lang voordat Kanan overdag in CBS verscheen als bad boy Deacon Sharpe, speelde hij een andere bad boy, AJ Quartermaine, op Algemeen ziekenhuis aan en uit van 1993 tot 2014. Gedurende die tijd hadden zijn karakter en Sonny behoorlijk wat problemen. In feite was niet alleen de biologische vader van AJ Michael, het was een kogel afgevuurd uit Sonny’s geweer die hem doodde.

Meer: Zie het leuke dagje uit van de soapactrice met vrienden

Sonny geloofde dat AJ Connie Falconeri had vermoord en pas nadat AJ zijn herinnering aan de nacht van haar dood had teruggekregen, realiseerde hij zich dat Ava Sonny’s vroegere liefde daadwerkelijk had neergeschoten. Terwijl AJ Ava confronteerde en haar begon te wurgen omdat ze hem toestond de val op zich te nemen, verscheen Sonny. AJ onthulde toen dat hij Connie niet had vermoord, maar dat Sonny hem neerschoot voordat hij Ava voor de misdaad kon betrekken. AJ raakte toen in coma en werd later op tijd wakker om Carly te vertellen dat Sonny hem had neergeschoten voordat hij stierf.

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful's diaken leert dat Sheila nog leeft/ziet u haar?

Kijk terug in de tijd naar een scène tussen Kanan en Benard toen Sonny AJ voor het eerst onder schot hield voordat Michael en Dante hem leken tegen te houden.
O, de goede oude tijd!

Soaps.com stuurt Benard ook een heel gelukkige verjaardag en we hopen dat hij een geweldige dag viert met familie en vrienden.

En om de man van het uur te eren, kijk terug naar Benard’s Port Charles-personage door de jaren heen in onze fotogalerij hieronder.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]