Bold & Beautiful: Sheila bedreigt Brooke tijdens confrontatie in gevangenissen


Op kantoor ondervraagt ​​Eric Ridge dat het moeilijk is om Steffy’s huis te verlaten als Taylor er is. Ridge weet dat dit het juiste was om te doen. Eric plaagt hem over het feit dat hij voor een paar dagen zoveel tassen meeneemt, en vertelt dan aan zijn zoon dat zijn huis ook van hem is. Het gesprek gaat over het welzijn van Steffy en het feit dat Sheila in hechtenis zit. Eric dringt er bij Ridge op aan zichzelf niet de schuld te geven – hij kon niet weten dat Sheila achter Brooke’s val van de wagen zat.
Eric, Ridge Office B&B

Bij Brooke’s huis verzekert Hope haar moeder dat Sheila zal boeten voor wat ze heeft gedaan. Brooke stemt toe – ze zal – en ze is van plan naar de gevangenis te gaan en haar in de ogen te kijken om haar te confronteren met haar misdaden. Hope vraagt ​​haar moeder of ze zeker weet dat dat een goed idee is. Brooke heeft met Baker gesproken en hij gaat haar ontmoeten in de gevangenis. Hope waarschuwt: “Wees alsjeblieft voorzichtig.”
Hope, Brooke B&B

Nadat Brooke is vertrokken, komt Deacon binnen en Hope vertelt hem dat ze weten wie Steffy en Finn heeft neergeschoten. “Sheila.” Deacon is sprakeloos. Nadat hij is gaan zitten en Hope thee voor hem heeft gekregen, komt Deacon bijeen om vragen te stellen. Hope legt uit dat Steffy iets heeft ontdekt waardoor iedereen tegen Sheila kan keren, ook Finn. Deacon vraagt: “Wat deed Sheila?” Hoop zucht. “Ze ging achter moeder aan.” Deacon is verbijsterd om te horen dat Sheila de reden was waarom Brooke op oudejaarsavond dronk. Ze gaan over Sheila heen om de etiketten op de champagneflessen te verwisselen omdat Brooke gezworen had haar in de weg te staan ​​om dichter bij Finn te komen. Deacon voelt zich zo’n idioot. Plots realiseert hij zich dat dit alles verandert voor Brooke en Ridge. Hope vertrouwt erop dat Ridge nog niet klaar is om naar huis te komen.
Hope, Diaken B&B

In de gevangenis is Sheila naar de verhoorkamer gebracht voor plaatsvervangend Chief Baker. Ze is niet geïnteresseerd in het beantwoorden van vragen. Baker grinnikt dat hij er geen heeft. Ze vraagt: “Waarom ben ik dan hier?” Ze wil niet met hem of de officier van justitie praten zonder haar advocaat. Baker naalden dat ze alles heeft wat ze nodig heeft voor haar zaak. Hij gunt haar bezoek… iemand die eindelijk gerechtigheid wil zien.

Meer: Yellowstone seizoen vijf première datum

Op kantoor haalt Eric Ridge over om vanavond een diner voor hem te kopen voordat hij naar een vergadering gaat. Daarna arriveert Taylor en vertelt Ridge dat ze begrijpt dat hij veel te regelen heeft. Hij bedankt haar daarvoor. Ze haalt haar schouders op dat begrip voor elkaar nooit hun probleem is geweest. Ze vertelt dat Liam nu bij Steffy is… ze vertellen de kinderen over Finn. Het gesprek wendt zich tot Thomas die hen niet vertelt dat Sheila verantwoordelijk was voor Brooke’s alcoholgebruik. Op dat moment komt Thomas binnen en vraagt: “Wilde je me zien?” Ridge staart hem aan. Thomas vraagt ​​zich af: “Wat is er aan de hand?”
Thomas kom schoon bekennen B&B

Ze gaan allemaal zitten en Ridge vertelt zijn zoon dat Steffy zich herinnerde wie de schutter was – Sheila. Thomas flapt eruit: ‘Dat is krankzinnig! Finn is haar zoon!” Hij vraagt: “Waarom?” Ridge gromt: “We denken dat je weet waarom.” Taylor legt uit dat Steffy Thomas aan de telefoon hoorde met Sheila en erachter kwam wat ze Brooke had aangedaan. Ze ging naar Il Giardino om haar te confronteren. Ridge voegt eraan toe dat ze elkaar in de steeg ontmoetten, Sheila een pistool trok en “je kent de rest.”

Meer: Waarom ‘Taylor’s’ hand is verbonden

Thomas grijnst. “Het spijt me. Ik wist dat ik dat niet voor mezelf had moeten houden.” Hij zag zijn ouders samen en hoe gelukkig ze waren en wilde gewoon dat ze wat meer tijd hadden… Ridge roept dat het niet zijn oproep was. “Je had het me moeten vertellen! Of je het nu leuk vindt of niet, Brooke is mijn vrouw!”

In de gevangenis houdt Sheila Baker vol dat ze niet van plan was iemand pijn te doen. Hij vraagt ​​waarom ze toen een pistool meebracht. “Je ging Steffy Forrester neerschieten.” Brooke arriveert en Baker gaat naar buiten, en verzekert dat de bewaker voor de deur staat. Brooke vertelt Sheila dat wat ze haar heeft aangedaan lang niet zo gruwelijk is als wat ze haar eigen zoon heeft aangedaan. “Ik wil gewoon dat je weet dat je hier niet mee wegkomt.”

Meer: Bekijk de onthulling van het geslacht van Jacqueline Wood

Sheila informeert Brooke dat ze het recht heeft om te zwijgen, maar kan het niet helpen, maar vraagt: “Waarom moest je me bedreigen, Brooke?” Het enige wat ze wilde was een relatie met haar zoon. Brooke schreeuwt dat ze haar zoon heeft vermoord! Ze scheurde dat gezin uit elkaar. Sheila knarsetandt. Ze probeerde dat gezin te helpen. Brooke snauwt: “Door zich met de mijne te bemoeien.” Sheila realiseert zich dat dit is waar het om gaat. Niet Finn of Steffy. “Je wilt dat ik medelijden heb met wat ik heb gedaan?” jij. Hoe zielig.” Brooke wil dat ze alles betaalt. Sheila zou alles veranderen wat er die nacht is gebeurd als ze terug kon gaan, maar ze zal nooit… ooit verontschuldigen voor wat ze Brooke heeft aangedaan.

Bij Brooke is Deacon verbijsterd dat Ridge nog steeds niet terug wil komen naar Brooke. Hope verduidelijkt dat hij tijd nodig heeft om dingen uit te zoeken. Deacon roept uit: “Wat valt er nog meer uit te zoeken?!” Op dat moment herinnert hij zich: ‘Taylor’. Ze is een geweldige vrouw, maar ze is geen Brooke Logan. Hij walgt ervan dat Ridge niet weet hoeveel geluk hij heeft met Brooke’s liefde.

Meer: B&B-fans klinken op “Bridge” als het lot

Op kantoor vraagt ​​Thomas aan zijn vader hoe hij moest weten dat Steffy hem hoorde. Hij voelt zich verantwoordelijk en Taylor en Ridge zijn er snel bij om te verzekeren dat hij niet verantwoordelijk is voor wat er is gebeurd – dat komt allemaal door Sheila. Thomas heeft nog steeds het gevoel dat hij de reden is dat ze in dat steegje waren. Ridge zegt dat hij moet stoppen met praten. Hij is gewoon boos dat hij hem niet de kans heeft gegeven om Brooke te helpen toen ze leed.

Meer: Station 19 shocker en spoilers

In de gevangenis merkt Brooke op dat Sheila geen spijt heeft van wat ze heeft gedaan, maar dat zal ze wel doen. Ze kwam daar om haar in de ogen te kijken en haar te vertellen dat ze de Forresters of Logans nooit meer zal terroriseren. ‘Je hoort hier voor de rest van je leven, Sheila. En ik ga ervoor zorgen dat dat gebeurt.” Sheila springt naar haar toe en sist: ‘Je leert het nooit, Brooke. Je mag me nooit bedreigen.” Brooke lacht. Sheila is degene die het nooit leert. ‘Kijk waar je bent. Je zult me ​​nooit meer bedreigen.” Sheila wordt uitgeschakeld door de bewaker die zweert dat zij, Ridge en Steffy het laatste van haar niet hebben gezien. “Ik zal terugkomen.” Brooke knijpt haar ogen tot spleetjes terwijl Sheila’s boosaardige gekakel door de gang weerklinkt.
Guard, Sheila, Brooke gevangenis bezoeken B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Li ontdekt dat Sheila Finn . heeft vermoordgeeft Liam Steffy liefde en steun.

Zoek de B&B-sterren in onze uitgebreide lijst van Jong & Rusteloos’ beste koppels, gerangschikt in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.