Bold & Beautiful: Sheila bekent bijna in uitbarsting aan Thomas


Bij Brooke vraagt ​​Deacon zich af hoe lang ze dit ‘lot’ met Ridge nog kan najagen. Ze heeft een man nodig die haar echt ziet. ‘Je hebt een man als ik nodig. Ik ben alles wat je nodig hebt in je leven, Brooke, omdat ik je zie.’ Deacon spoort haar aan om terug te denken aan jaren geleden en hoe geweldig ze samen waren. Hij zal de man zijn die hij verdient en op wie hij kan rekenen, wat er ook op zijn pad komt. Brooke begrijpt dat de kansen tegen haar zijn nu Ridge op dit moment troost vindt bij Taylor en zijn andere familie, maar na verloop van tijd… Brooke verzekert Deacon dat ze altijd verbonden zullen zijn vanwege hun dochter, maar Ridge is haar zielsverwant; haar lot. Ze weet niet waarom zij en Ridge opnieuw worden getest, maar het begon die nacht. Ze gaan over haar drinken en dingen doen die ze anders niet zou hebben gedaan. Geen van beiden kan erachter komen waarom ze überhaupt dronk. Deacon is klaar met het morsen van zijn lef, maar wil dat ze weet dat hij alles voor haar zou doen en er altijd voor haar zal zijn. “Ik ga nergens heen.” Brooke omklemt zijn schouders en kaf, “Dank je.” Eenmaal alleen kijkt ze naar een ingelijste foto van haar en Ridge en vraagt: “Wat heb ik gedaan?”
Deacon doet beroep op Brooke B&B

Bij het klifhuis debatteren Steffy en Taylor over Brooke die vecht voor haar huwelijk. Thomas komt binnen en ze vertellen hem dat Brooke een bezoek heeft gebracht aan Taylor’s kantoor en niet al te blij was. Ze heeft het gevoel dat dit allemaal tijdelijk is omdat Ridge nog steeds van haar houdt. Thomas gaat verder over het geluk en de vrede die zijn moeder in het leven van zijn vader brengt. Steffy kan de liefde in zijn ogen zien als hij naar Taylor kijkt.
Thomas vrede geluk B&B

Thomas vraagt ​​Taylor of ze ooit had gedacht dat ze een nieuwe start zou hebben met hun vader als ze terugkeerde naar LA. Steffy mijmert over zijn leven dat ontspoord wordt door het treinwrak dat Brooke heet. Taylor ziet zichzelf niet graag als iemands uitweg. Thomas denkt na over de geschiedenis die ze samen hebben… dat moet wel perfect aanvoelen. Taylor is het ermee eens dat familie alles voor Ridge en haar betekent. Thomas hoopt dat alles in orde komt nu Ridge weet wat hij wil. Niemand zal dat in de weg staan, hoe hard ze ook proberen.

Bij Forrester Creations vertelt Hope aan Ridge dat hij moet begrijpen dat haar moeder Deacon verdedigde vanwege haar. “Ik kan zien dat je nog steeds van mijn moeder houdt, en ze is wanhopig verliefd op je… dus laat dat genoeg zijn.” Ze smeekt hem om haar te vertellen dat hij zal proberen te redden wat de twee hadden. Ridge verzet zich en probeert het kantoor te verlaten, maar Hope houdt vol dat er geen andere man voor haar moeder is dan hij. “En er zal nooit een andere man zijn.” Ridge zucht. Hij respecteert Hope die daar komt en haar aandeel hierin heeft. Hope gelooft niet dat hij Brooke Logan zo gemakkelijk kan opgeven. Ze weet zeker dat een deel van hem weet dat er een weg terug naar elkaar is. Hope overwint de obstakels die ze in het verleden hebben overwonnen. Ze weet dat hun liefde op de proef wordt gesteld, “Maar laat het dit ook overwinnen.”
Hope beroep Ridge B&B

Later komen Steffy en Taylor aan bij Forrester Creations, waar Ridge een pasbeurt op Petra afrondt, die hen feliciteert met het feit dat ze weer bij elkaar zijn – vertelde Thomas haar. Taylor besluit dat ze met Thomas gaat praten, die thuis bleef om wat telefoontjes af te ronden. Eenmaal alleen met haar vader, vertelt Steffy hem dat hij zich niet schuldig moet voelen als hij stopt met Brooke.

Meer: Exen komen terug voor Brooke-aflevering

Bij het klifhuis beëindigt Thomas een telefoontje over een huis dat wordt bekeken als er op de deur wordt geklopt. Hij is stomverbaasd om Sheila te zien. Ze is op zoek naar Taylor. Thomas vertelt haar dat ze daar niet welkom is en moet gaan… nu. Hij vat samen dat Sheila zijn moeder heeft neergeschoten en dat de splitsing in hun familie niet zou zijn gebeurd als zij er niet was geweest. Sheila houdt vol dat ze die persoon niet meer is. Taylor probeert haar een kans te geven. “Kun jij niet hetzelfde doen?” Tomas kan dat niet. Ze krijgen eindelijk hun familie weer bij elkaar en hij wil niet dat ze ergens mee gaat rommelen. Ze zou voor altijd uit hun leven moeten verdwijnen. Sheila rookt. De ondergang van Brooke en Ridge komt door haar. ‘Je zou me hier met open armen moeten ontvangen. Je zou me uitbundig moeten bedanken voor wat ik heb gedaan. Na al die jaren heeft je moeder eindelijk een kans bij Ridge dankzij mij Thomas! Omdat. Van. Mij!”

Meer: Herinnering aan CBS-aluin te snel verloren

In haar kamer flitst Sheila naar haar confrontatie met Brooke en mijmert: ‘Als je maar de waarheid wist, Brooke. Maar dat doe je nooit.” Ze staat op het punt om naar buiten te gaan als de conciërge aan haar deur staat. Hij merkt op dat ze op het punt staat een permanente verblijfsvergunning te krijgen en vraagt ​​waar ze naartoe gaat.

Meer: Kijkers hebben grappige vragen over Tridge-reünie

Bij Brooke informeert Hope haar moeder over haar bezoek aan Ridge. ‘Hij houdt nog steeds van je, mam.’ Brooke zal altijd vechten voor hun huwelijk, maar ze heeft hem al deze pijn en teleurstelling bezorgd. “Misschien moet ik brutaal eerlijk tegen mezelf zijn. Misschien ben ik niet de juiste vrouw voor Ridge. Misschien… zou hij beter af zijn bij Taylor.’ Hope haat het om haar zo te zien praten. Brooke herhaalt dat ze Ridge is kwijtgeraakt vanwege de keuzes die ze heeft gemaakt. “Ik ben verantwoordelijk”

Volgende The Bold and the Beautiful: Bill geeft zijn twee cent over Ridge en Brooke’s splitsen.

Als je Sally op Bold & Beautiful mist, mis dan niet onze terugblik op De edgy rode loperstijlen van Courtney Hope, gerangschikt in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.