Bold & Beautiful: Sheila bekent dat ze Brooke Drink heeft gemaakt, impliceert Thomas


Bij het klifhuis zijn Ridge en Taylor woedend dat Sheila Steffy de schuld wil geven van Finns dood. “Je hebt het zojuist toegegeven!” Sheila zou hem nooit opzettelijk pijn doen. Ze heeft misschien die noodlottige nacht de trekker overgehaald, maar hij zou nog steeds in leven zijn als Steffy er niet was geweest. Ze zou van haar hoge paard af moeten komen.

Meer: John McCook spreekt beledigende B&B verhaallijn

Bij Brooke’s huis, zijn zij en Hope zeer geamuseerd door Deacon die gelooft dat Sheila in Taylor’s familie kan worden opgenomen. Deacon houdt vol dat vandaag het begin zou kunnen zijn van een heel nieuw hoofdstuk voor Sheila. Hope voelt alsof er meer in het verhaal zit; alsof hij iets achterhoudt. Deacon begrijpt waarom ze sceptisch zijn, maar legt uit dat Taylor en Sheila een band hebben opgebouwd. Brooke lacht: “Dat is belachelijk.” Deacon houdt vol dat ze een levensveranderende ervaring hebben gedeeld. Hope giechelt: “Zoals wat?” Deacon verbijstert hen door te antwoorden: “Alsof Sheila Taylor’s leven heeft gered.” Hope en Brooke gapen.
Brooke verbaasde B&B

Meer: Wat volgt er voor Eric en Donna?

Bij het klifhuis scheldt Taylor Sheila uit omdat ze Steffy de schuld geeft van de chaos die ze veroorzaakte. Sheila herinnert haar eraan dat ze haar leven heeft gered en dat ze haar dankbaar was. Taylor woedt dat de hele tijd dat ze het wist – ze wist dat haar dochter in coma lag omdat ze haar neerschoot! ‘Je bent niet veranderd. Je bent nog steeds dezelfde harteloze teef die je altijd was!”
Steffy, Ridge schittering Sheila B&B

Bij Brooke heeft Deacon buiten het scherm Brooke en Hope ingevuld. Hope verwondert zich over de gebeurtenissen op het dak. Brooke vindt dat het angstaanjagend moet zijn geweest voor Taylor – bungelend aan de zijkant van een dak met haar leven in Sheila’s handen. Het is veel waarschijnlijker dat ze een leven neemt dan dat ze er een redt.

Meer: Sean Kanan over mogelijke crossover van Deacon naar Y&R

Bij het klifhuis berijdt Ridge Sheila over het doodschieten van haar zoon in koelen bloede. Het was niet haar bedoeling. Hij kan niet geloven dat ze dit probeert te rechtvaardigen door te zeggen dat ze van plan was iemand anders neer te schieten. Steffy noemt haar een psychopaat. Sheila klaagt dat Finn net in het steegje is komen opdagen… ze had geen tijd om na te denken. Ridge beweert dat ze tijd had om na te denken om het op een overval te laten lijken. Sheila klaagt dat ze proberen het te laten klinken alsof ze het gepland heeft. “Dat deed ik niet. Ik heb gewoon gereageerd.” Ridge klaagt erover dat ze zijn dochter heeft achtergelaten om te sterven. Taylor springt in over haar opduiken in het ziekenhuis met haar nep verdriet. Sheila protesteert; ze voelde zich verschrikkelijk. Taylor brult dat ze zich vreselijk voelde omdat ze net haar eigen zoon had vermoord! Terwijl ze Sheila tegenkomt over het spelen van de rouwende moeder die alleen een plaats in het leven van haar kleinzoon wilde, terwijl ze wist dat zij verantwoordelijk was voor het sterven van zijn vader en het feit dat zijn moeder voor de deur stond. “Mijn God Sheila, hoe kijk je zelfs naar jezelf?!?” Ridge komt binnen: “Je bent ziek.” Sheila schakelt over en wil dat Brooke Ridge aan Taylor verliest. Steffy vraagt ​​wat Brooke hiermee te maken heeft. Sheila vertelt Taylor dat ze een fout probeerde recht te zetten – ze heeft geen idee hoe ver ze al voor haar gegaan is. Steffy sneert, “Niemand weet waar je het over hebt.” Sheila antwoordt: “Dat doe je. Doe Maar. Vertel ze over oudejaarsavond.’ Ridge eist dat ze uitlegt waar ze aan begint.

Lees ook:  Kiara Barnes gaat weg Bold & Beautiful als Zoe Buckingham

Bij Brooke willen zij en Hope weten over Deacons relatie met Sheila. Deacon plaagt dat ze misschien jaloers is. Deacon legt uit dat Sheila haar zoon op een vreselijke manier heeft verloren. Voor een keer heeft ze iets gemeen met de familie. Wat is een beter eerbetoon aan Finn dan haar op te nemen in de familie die hij achterliet. Brooke, als moeder, heeft medelijden met Sheila. Deacon spoort haar aan om contact te zoeken, maar Brooke zegt dat ze dat niet kan – Ridge zou haar nooit in hun leven toelaten!

Meer: Sheila is uit op wraak

Bij het klifhuis zegt Sheila tegen Steffy dat ze haar geen andere keuze gaf dan haar neer te schieten. Ridge en Taylor rook. Sheila houdt haar hoofd vast en vertelt Taylor dat ze haar probeerde te helpen. Daar ging oudejaarsavond over. Ze houdt van haar… ze houdt van ze allemaal. Sheila wilde er deel van uitmaken, maar kreeg steeds deuren in haar gezicht dichtgeslagen, en wat het meest pijn deed, was dat Steffy haar gevaarlijk en dement noemde en zei dat ze nooit een plaats in het leven van haar zoon zou hebben. “Wat moest ik doen?” Ze wilde gewoon medeleven en begrip, maar Steffy gaf geen duimbreed toe. ‘Je hebt ervoor gekozen om Brooke boven mij te verdedigen. De vrouw die je familie kapot heeft gemaakt.’ Taylor vraagt: “Waarom blijf je Brooke opvoeden?” Sheila spoort Steffy aan om haar moeder te vertellen waar ze die avond in de steeg ruzie over hadden. Steffy’s geheugen schoot omhoog. Ze hapt naar adem: ‘Je hebt een alcoholist gesaboteerd. Je hebt Brooke op oudejaarsavond laten drinken.’ Sheila’s ogen ontmoeten die van Ridge.
Sheila schittert Steffy B&B

Lees ook:  Bold & BeautifulTaylor Vs. Sheila/Brooke; Plus, beste/slechtste van 2021

Bij Brooke is Deacon het ermee eens dat de Forresters alle reden hebben om Sheila te verachten. Brooke herhaalt dat Ridge haar niet in de familie laat wormen door Hayes te gebruiken. Deacon is jaloers dat Brooke Ridge blijft verdedigen, ook al logeert hij bij Taylor. Brooke zegt dat hij bij Steffy logeert omdat ze hem heeft verraden. “Met jou.” Na al die tijd weet ze nog steeds niet waarom ze dronk.

Meer: Katherine Kelly Lang update na de operatie

Bij het klifhuis geeft Sheila toe dat ze de etiketten op de champagneflessen heeft verwisseld en Brooke heeft laten drinken. “Ik deed het voor je familie”, zegt ze tegen Steffy, die verklaart dat ze echt waanvoorstellingen heeft. Sheila spot met Brooke die haar beoordeelt alsof ze nooit iets verkeerds heeft gedaan. Ridge zegt: ‘Je hebt mijn vrouw laten drinken. Alles wat er sindsdien is gebeurd, komt door jou.” Sheila kreeg haar te drinken, maar alles wat er met Deacon gebeurde was allemaal Brooke. Ze legt nogmaals uit dat ze probeerde te helpen – als ze haar niet geloven, kunnen ze het aan Thomas vragen. Hij zag dat ze zijn ouders weer bij elkaar bracht. Steffy zegt: ‘Ze heeft gelijk. Ik hoorde Thomas aan de telefoon met Sheila. Hij wist wat ze Brooke aandeed.’ Ridge zal later met Thomas afrekenen. Hij vraagt ​​Sheila wat voor soort persoon ze is, die speelt met het leven van mensen? Hij barst in tranen uit als hij zich herinnert dat Brooke besloot dat ze een vreselijk persoon was. “Zij is niet. Jij bent het. Je verdient het niet om te leven.” Hij laat haar opsluiten en belooft dat hij bij elke kans die hij krijgt, haar zal laten lijden. Steffy geeft details over Sheila’s overtredingen en intonaties: “Er is een speciale plaats in de hel voor jou, en dat is precies waar je naartoe gaat … nadat je de rest van je ellendige leven achter de tralies hebt doorgebracht … Je schrikbewind is voorbij. Het eindigt vandaag.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Deacon schakelt Sheila in?!?

Volgende The Bold and the Beautiful: Hoop troost Brookeen Sheila weigert rustig te gaan, vechtend tot het einde.

Kijk of je het eens bent met onze lijst met: Acteurs overdag die we nodig hebben (zoals gisteren!) in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.