Bold & Beautiful: Sheila bekent dat ze Finn heeft neergeschoten en vermoord


Bij het klifhuis vertelt Steffy Sheila dat ze een gestoorde gek is als ze denkt dat ze haar daar zouden uitnodigen om haar bij de familie te verwelkomen. Sheila protesteert dat ze deel uitmaakt van de familie. Steffy schreeuwt dat ze haar heeft neergeschoten en haar man heeft vermoord. De waarheid is bekend nu ze het zich herinnert. “Je bent een moordenaar !!”

Meer: John McCook praat over controversiële verhaallijn

Bij Brooke bespreken zij en Hope dat Ridge en Liam Steffy al hun aandacht geven. Deacon klopt aan en loopt naar binnen. Hij hoopte Hope te vinden in de hut en is dolblij dat ze daar allebei zijn. Hoop straalt. Deacon kwam binnen, alleen maar omdat hij Ridge’s auto niet zag. Hope legt uit dat hij Steffy helpt om zich te settelen. Deacon veronderstelt dat Brooke hoopt dat als hij dat eenmaal doet, hij tot bezinning zal komen en bij haar terug zal komen. “Ik veronderstel dat er meer onwaarschijnlijke dingen zijn gebeurd.”
Deacon plaagt Brooke B&B

Bij het klifhuis wil Sheila dat Taylor Steffy vertelt dat ze moet stoppen. Ze zou haar daar niet uitnodigen en haar voor de gek houden. Ze verklaart dat Steffy ongelijk heeft. “Ik ben geen moordenaar.” Sheila verklaart dat zij degenen zijn die waanvoorstellingen hebben. “Dit is ranzig. Dit is ziek. Ik hield van mijn zoon.” Ze zou nooit opzettelijk een einde aan zijn leven maken!

Bij Brooke’s huis verontschuldigt Deacon zich voor het overkomen alsof hij haar geloof in Ridge of Hope’s in Liam ondermijnt. Hij kwam langs omdat hij geweldig nieuws heeft. Hope vraagt: “Wat is er aan de hand, pap?” Deacon bevestigt eerst dat hij hun gevoelens over Ridge en Liam niet wil kwetsen – hij dacht gewoon dat aangezien hij daar wil zijn, zij daar ook zouden willen zijn. Terugkomend op het nieuws dat hij komt onthullen, legt Deacon uit dat het over Sheila gaat.

Meer: De hartverwarmende familiefoto’s van de B&B-ster

Bij het klifhuis vraagt ​​Ridge zich af of Sheila Steffy een leugenaar noemt. Steffy herhaalt dat ze daar was en een pistool had. ‘Je hebt Finn en mij neergeschoten.’ Sheila lacht. Waarom zou ze naar het ziekenhuis rennen of met Chief Baker praten? Steffy protesteert: “Je was in de steeg!” Sheila herinnert haar eraan dat ze onlangs dacht dat ze ook met Liam getrouwd was. Haar herinneringen zijn niet onfeilbaar. Sheila denkt dat ze iemand zoekt om de schuld te geven en natuurlijk zou zij het zijn. Steffy was erbij. Ze weet wat ze zegt en wat ze zag! Sheila houdt vol dat het nooit is gebeurd. “Het is niet echt.” Ridge waarschuwt Steffy dat Sheila haar probeert te verwarren. Sheila betreurt het dat haar zoon weg is en dat maakt haar kapot. “Dit soort pijn heb ik nog nooit meegemaakt. Het is als de hel op aarde.” Ze herinnert Taylor eraan dat ze zelfmoord wilde plegen. ‘Je weet dat ik geen gewelddadig persoon meer ben. Steffy’s geest is besmet met angst en woede.” Sheila smeekt Taylor: “Alsjeblieft, je moet me geloven.” Taylor werpt een onzekere blik op haar dochter.
Sheila protesteert tegen Taylor B&B

Taylor legt aan een verbijsterde Steffy uit dat Sheila haar leven heeft gered op het dak van het ziekenhuis. Ridge blaft naar Sheila, “Wat wil je een loyaliteitskoekje? Sheila antwoordt: “Misschien een beetje medeleven.” Ridge schreeuwt dat ze niets van deze familie krijgt. ‘Je bent een moordenaar. Een gestoorde, zieke, kwaadaardige moordenaar. Je hebt je eigen jongen vermoord!’ Sheila ontkent het. “Ik ben niet slecht.” Steffy snauwt: “Ja, dat ben je.” Sheila betreurt wat er met Steffy’s familie is gebeurd en wat het betekent voor Hayes. Steffy waarschuwt haar om zijn naam niet te zeggen.

Meer: Wat volgt er voor Eric en Donna?

Taylor besluit dat genoeg genoeg is. Ze vertelt aan Sheila dat ze haar daar had uitgenodigd en eerder probeerde haar familie uit te leggen hoeveel pijn ze doormaakte. Sheila verklaart dat ze haar tijd heeft uitgezeten. Finn zag hoe hard ze haar best deed. Ze dacht dat Taylor het ook zag. ‘Ik verloor die nacht ook mijn zoon! Die ene zinloze daad van geweld en ik zal nooit meer de kans krijgen om mezelf te verlossen.” Kijk eens hoe ze zich allemaal tegen haar keren. Sheila smeekt Taylor om Ridge en Steffy te laten zien. Taylor schampert: ‘Denkt u dat ik u zou vertrouwen boven mijn eigen kind? Je bent goed, maar je bent niet zo goed. Ik geloof je niet Sheila. Ik geloof je helemaal niet. Ik geloof mijn dochter.” Steffy begroef de herinnering omdat het te pijnlijk was, maar ze herinnert het zich nu. ‘Ze zag Finns moordenaar en jij was het.’ Sheila schilt, “Ik ben die persoon niet.”

Steffy stapt naar voren om Sheila te confronteren. Ze beschrijft de gebeurtenissen in het steegje en concludeert: ‘Jij was het, Sheila! Finns bloed kleeft aan je handen!’

Meer: Sean Kanan over mogelijke crossover van Deacon naar Y&R

Bij Brooke vraagt ​​ze Deacon: ‘Heb je nieuws over Sheila?’ Hope dacht dat hij bij haar uit de buurt bleef. Deacon legt uit dat ze er kapot van is sinds ze haar zoon verloor. Brooke zag haar in het ziekenhuis en geeft toe dat ze als moeder medelijden met haar heeft. Deacon vertelt: “Je bent niet de enige.” Hij onthult dat Taylor Sheila naar het huis heeft geroepen en Carter gelooft dat dit eindelijk haar kans kan zijn om in hun leven te worden geaccepteerd.

Meer: Katherine Kelly Lang wordt geopereerd

Bij het klifhuis woedt Ridge tegen Sheila over het nemen van het leven van haar jongen en zweert ze ervoor te zorgen dat ze haar leven achter de tralies doorbrengt als het smerige dier dat ze is! Sheila barst plotseling uit. Ze schreeuwt: “Ja, ik heb het gedaan!” Steffy’s mond valt open en Taylor staat versteld. Sheila vervolgt: “Ik heb Finn neergeschoten, maar het was een ongeluk! Het achtervolgt me elke minuut van elke dag.” Steffy jammert: “Ik hoop dat je achter de tralies sterft!” Sheila legt zachter uit dat ze van Finn hield en hem nooit opzettelijk pijn zou doen. Hij was haar vlees en bloed en vertegenwoordigde haar laatste kans om een ​​liefdevolle relatie te hebben met een van haar kinderen.
Sheila, Taylor, Steffy, Ridge boos B&B

Sheila wordt bozer en gromt naar Steffy: “Dat kon je niet laten gebeuren, toch ?!” Steffy was degene die de vader van haar zoon van hem afnam. Dit zou nooit zijn gebeurd als ze haar medeleven had getoond. ‘Maar daar was je te egoïstisch voor! Te wreed! Je wilt mij de schuld hiervan geven, maar je weet wat er echt is gebeurd. Ik ben niet achter je aan gegaan. Jij. kwam. Na. Mij.” Ze spuugt: ‘Finn zou hier nog zijn als jij er niet was. Je zou nog steeds je man hebben en Hayes zou nog steeds zijn vader hebben, maar nee! Je moest achter mij aan komen. Je moest me aanvallen! Ik verdedigde mijn relatie met mijn zoon. Dit is aan jij! Finns bloed kleeft aan je handen, Steffy! De jouwe!” Steffy schreeuwt: “Nee! Ik ben niet!” en Ridge houdt haar tegen terwijl ze naar Sheila uitvalt.
Ridge Hold Steffy B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon verdubbelt zijn theorie over Ridgeen Steffy heeft weer een schokkende herinnering tijdens het vechten met Sheila.

Mis onze leuke kijk op Jacqueline MacInnes Wood’s hotste rode loper looks in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.