Bold & Beautiful: Sheila is van plan om Steffy te vermoorden in haar ziekenhuiskamer


In de ziekenhuiskamer van Steffy vertelt Baker haar dat ze hopen dat ze zich iets meer kan herinneren van toen ze werd neergeschoten. Sheila komt binnen terwijl Steffy wordt gevraagd: “Weet je nog wie je neerschoot?” Nadat hij naar een deur in de steeg heeft geflitst, zegt de patiënt: “Ik begin het me te herinneren.”

Meer: B&B’s vervelende herhaling sloeg weer toe

In de wachtruimte bespreken Liam, Hope, Brooke en Taylor het vooruitzicht dat Steffy zich de schutter herinnert. Taylor zweert dat ze degene die dit heeft gedaan zullen vinden en verantwoordelijk zullen houden, maar waarschuwt dat ze zich nog niet veel van iets heeft kunnen herinneren. Brooke voegt eraan toe: “Inclusief wie haar man is… en niet.”
Hope, Liam, Brooke, Taylor ziekenhuis B&B

In het kantoor van Forrester informeert Eric Quinn over de toestand van Steffy en peinst hij erover dat ze als een dier is neergeschoten en dat Finn is vermoord. Quinn kan begrijpen waarom hij de laatste tijd zo afstandelijk is geweest – hij heeft veel aan zijn hoofd. Carter komt binnen en Eric denkt dat hij waarschijnlijk verrast is hem daar te zien. Carter verzekert Eric dat Steffy veel mensen voor haar heeft. Ze missen haar allemaal op kantoor. Eric is een trotse, hoopvolle grootvader. Hij weet dat ze fysiek zal herstellen, maar hij maakt zich emotioneel zorgen om haar. Quinn en Carter verzekeren dat iedereen zal blijven bidden voor Steffy. Eric heeft een afspraak om naar Quinns wang te pikken als hij vertrekt.
Eric, Quinn kantoor B&B

Quinn vertelt Carter dat Eric meer wordt getroffen door wat er met Steffy is gebeurd dan hij laat merken. Carter vraagt: “Quinn, wat is er aan de hand?” Quinn denkt dat zij en Eric een stevige basis hebben gevonden, maar ze houdt zichzelf misschien voor de gek – haar huwelijk zal misschien nooit meer hetzelfde zijn na haar affaire met hem. Carter verzekert haar dat Eric van haar houdt. Quinn maakt zich zorgen dat hij misschien niet meer van haar kan houden of haar kan vertrouwen, zoals vroeger.
Quinn, Carter kantoor B&B

In de wachtruimte van het ziekenhuis herinnert Taylor Hope en Brooke eraan dat Steffy in een zeer kwetsbare toestand verkeert. Brooke vraagt ​​zich af of het verstandig is om haar te laten denken dat Finn nooit heeft bestaan. Taylor stelt dat ze haar niet kunnen dwingen pijnlijke herinneringen op te roepen, want dat kan op lange termijn gevaarlijke gevolgen hebben! Hope zegt dat ze het begrijpen, maar op een gegeven moment wordt het een nadeel voor Steffy’s herstel en voor haar kinderen… voor Hayes? Brooke komt tussenbeide: “Hoe lang blijf je de waarheid voor je dochter verbergen?” Taylor antwoordt: “Zolang het duurt voordat ze alles veilig kan onthouden.” Liam probeert de zaken glad te strijken. Hij hoopt dat ze kan identificeren wie haar en Finn heeft neergeschoten.

Meer: Kelly Kruger Brooks details postpartum ervaring

In Steffy’s ziekenhuiskamer vraagt ​​Ridge of ze zich iets kan herinneren. Steffy kijkt perplex en vraagt: “Waarom? Waarom zie ik… Sheila?’ Baker en Ridge draaien zich om en kijken naar haar bij de deur. Steffy wil Sheila daar niet hebben. Ridge zegt dat ze moet gaan. Sheila zegt: ‘Natuurlijk’, ze wil haar niet van streek maken. Ze vertelt Steffy dat het haar spijt – meer dan ze ooit zal weten. Nadat Sheila is vertrokken, vraagt ​​Steffy haar vader wat ze in hun leven deed. Ridge wil zich concentreren op haar terugroepactie. Steffy kan zich niets herinneren. Baker vertelt Ridge dat hij later terug zal komen en het opnieuw zal proberen.
Plaatsvervangend Chief Baker, Ridge, Steffy herinnert zich B&B

In de gang zegt Baker tegen Sheila dat hij haar even wil spreken.

Meer: Soap nieuws en samenvattingen

In de wachtruimte vertelt Brooke aan Hope, die naast Liam staat, dat Steffy niet kan blijven denken dat Liam haar man is! Ze begrijpt dat ze voorzichtig en gevoelig moeten zijn, maar de situatie is niet houdbaar. Steffy moet de feiten over Finn en Hayes weten. Er moet haar verteld worden – hoe lang wordt er van ze verwacht dat ze meespelen?! Hope gelooft dat Steffy het zou willen weten, en ze denkt dat Liam dat ook weet. Als iemand het haar gaat vertellen, moet het Liam zijn. ‘Je moet haar vertellen dat je niet haar man bent.’
Hope, Brooke, Liam ziekenhuis B&B

In de hal vertelt Baker aan Sheila dat hij het opmerkelijk vindt dat de Forresters Sheila in hun buurt hebben laten komen. Ze herinnert hem eraan dat haar zoon stierf – ze is de moeder van Finn. Ze verklaart dat Finn daar niet had moeten zijn. Anders zou hij nog in leven zijn. Baker vraagt ​​haar of ze iemand kan bedenken die haar zoon en Steffy Forrester zou neerschieten.
Sheila, plaatsvervangend hoofd Baker B&B

In haar kamer vertelt Steffy Ridge dat ze alleen schaduwen kan zien – het is allemaal zo wazig. Taylor komt binnen en hoort dat Baker terug was en dat Steffy alleen vage beelden kon zien. Ze weet niet zeker of het echt is of dat ze een herinnering creëert van wat ze haar hebben verteld. Steffy wil deze persoon pakken zodat ze niemand anders pijn doen. Taylor verzekert haar dat ze zich zal herinneren wanneer ze er klaar voor is. Ridge voegt eraan toe dat als ze dat doet, ze die persoon voor altijd zullen opsluiten. Steffy wil gewoon naar huis – terug naar Kelly en Liam. Dat is de reden dat ze blijft vechten. Taylor en Ridge gaan weg.

Meer: Horloge! Steffy herinnert zich Finn

Buiten de kamer maakt Ridge zich zorgen om Steffy en vraagt ​​Taylor hoe lang het zal duren. Ze dringt er bij hem op aan geduld te hebben. Ze gaan koffie halen. Sheila ziet ze weglopen voordat ze Steffy’s kamer nadert. Ze kijkt naar binnen, ziet Steffy slapen en loopt naar binnen. Sheila loopt over het bed en kijkt naar de machines die Steffy’s vitale functies bewaken, en naar haar infuuszak. Ze flitst naar Steffy die naar haar schreeuwt in het steegje achter Il Giardino en knijpt haar ogen dicht. Als ze ze opent, kijkt ze weer naar de infuuszak en gaat met haar hand langs de lijn. Het scherm wordt zwart.

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila besluit haar werk af te makenen Liam vertelt Steffy het nieuws over Finns lot.

Mis onze leuke terugblik niet op soaps’ beste locatie shoots in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.