Bold & Beautiful: Sheila kan proberen Thomas te vermoorden om haar geheim te bewaren


Sheila, Thomas, Brooke, Grace B&B

Krediet: Howard Wise/JPI

Bold & Beautiful ging deze week behoorlijk zwaar met de herhaling, omdat elk personage een soort mantra aannam – Brooke kan niet begrijpen waarom ze dronk, Thomas voelt dat wat Sheila deed verkeerd was, Sheila heeft Thomas nodig om haar geheim te houden, Steffy denkt dat haar ouders verdienen dit geluk, en Grace en Carter willen dat Paris de man krijgt die ze verdient en… Dat is Zend.

Vastbesloten

Grace Buckingham heeft alle subtiliteit van een drilboor met dit bod om haar dochter uit te huwelijken aan een Forrester. Het is een wonder dat Zende haar er niet van heeft beschuldigd een goudzoeker te zijn, want dat is de enige plausibele reden waarom ze dat zou kunnen zijn. deze vastberaden op haar missie. Ze doen alsof hij geen idee heeft, maar hij wees er tenminste op dat ze hem amper kent. Carter beeft ondertussen in zijn atletische trainers bij het vooruitzicht om uitgelachen te worden omdat hij met de vrouw van weer een andere Forrester-man naar bed gaat… ook al is Paris niet echt bij Zende. Waarom maakt ze het niet gewoon uit met de man als ze verliefd is op Carter? Hem aan het lijntje houden is niet goed. Het lijkt erop dat iedereen zal proberen om Paris ertoe te brengen het voorstel van Zende te accepteren – inclusief Carter – waarna ze eigenlijk iets verkeerd doen als ze elkaar blijven zien. Dit zou een goede liefdesdriehoek kunnen zijn als Zende wat mojo had en Grace een goede reden had om Carter te verafschuwen (hij was degene die door Zoe werd gekwetst, niet omgekeerd), maar zoals het is, komt het gewoon belachelijk over.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wat als Finn niet dood is maar in coma ligt, geheugenverlies heeft of een tweeling heeft - theorieën

Meer: B&B-ster wakkert ‘Quarter’-fans aan met foto

Touwtrekken

Waarom heb ik het gevoel dat Brooke dit grootse gebaar maakte om “Ridge los te laten”, zodat ze later terug kon komen en de zoveelste liefdesdriehoek met Taylor kon beginnen? Ik voel het touwtrekken deze keer niet om een ​​paar redenen. Ten eerste is Taylor veel te aardig, wat gewoon niet leuk is. Twee, het schrift is zo duidelijk op de muur. Ridge wil Brooke en zodra Sheila’s machinaties aan het licht komen, zal hij dat aangrijpen als een reden om naar haar terug te gaan. Taylor maakt niet echt een kans, dus wat heeft het voor zin?

Meer: B&B-ster deelt de smaak van haar personage niet

In het vizier

Ik hou van het idee van interactie tussen Thomas en Sheila, maar man… hij had iemand moeten vertellen – iedereen – wat ze meteen deed. Zelfs maar vijf minuten op dit nieuws zitten, betekent dat hij onder een hoedje speelt met haar of de informatie verbergt om wraak te nemen op Brooke omdat hij weigerde hem in het verleden te vergeven. Dat terzijde, ik denk dat hij zullen vertel het aan iemand, maar het zal waarschijnlijk Steffy zijn, die hem zal overhalen om stil te blijven en het langer vol te houden. Iets wat deze week opviel, was Sheila’s waarschuwing aan Thomas om het geheim mee te nemen in zijn graf. Zou ze ervoor willen zorgen dat hij precies dat doet? Als Sheila bang is dat Thomas gaat praten, kan hij in het vizier van een zeer gestoorde vrouw terechtkomen!

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Sheila bekent moord in Bill's Living Room

Dit is slechts mijn mening. Voel je vrij om deel te nemen aan het onderstaande gesprek, maar mis het eerst niet 75 oogverblindende foto’s van soapsterren in de prachtige mega-galerij hieronder.