Bold & Beautiful: Sheila leeft nog! ‘Bear Community’ bedankt Finn nadat ze heeft bewezen dat ze de dood heeft vervalst


Is er iemand die niet hou van hem?

Welnu, de zaak van de opgegeten sociopaat is eindelijk opgelost Vet en mooi. Toegegeven, de politie van Los Angeles had gedachte ze hadden het opgelost toen ze verklaarden dat Sheila was opgegeten door een beer op basis van het zwakste bewijs, maar nu hebben Steffy en Finn de zaak echt opgelost.

En hoewel Steffy degene was die als eerste begon alles in elkaar te zetten, was het Finn die zijn medische expertise aan het werk zette om CSI beter te spelen dan, weet je, de eigen CSI van de LAPD. Sheila’s teen was bijvoorbeeld te netjes afgesneden en vervolgens werden er extra sneden gemaakt om het op een traan te laten lijken. Haar kleding was ook geknipt, in plaats van gescheurd, en het bloed dat ze erop vonden was gewoon van haar teen – wat, ja, zelfs als je maar één vingertje mist, dat waarschijnlijk zijn deel van het bloeden zou hebben veroorzaakt.

Diaken Finn Steffy B&B

Plus, er waren geen andere overblijfselen dan een teen? Wat deed de beer, deelde haar lichaam met de hele uitgebreide familie? Nee, het bewijs dat een beer was vermoord en opgegeten, was volledig indirect en als hetzelfde ooit over een mens zou worden gezegd, zou het niet houden in de rechtbank.

En voor de heldhaftige inspanningen van Finn was er, zo bleek, een hele gemeenschap die gewoon over zichzelf heen viel om hem te bedanken.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Quinn en Carter zouden seks moeten hebben

Toen BigBoss wat “breaking Vet en mooi news’ van de berengemeenschap op Twitter, kon Krista Allen haar lach niet bedwingen – noch de drang weerstaan ​​om te delen!

Volgens de verklaring: “De berengemeenschap wil de gewetensvol bedanken [sp?] Dr. Finnegan, voor het zuiveren van onze goede naam van de valse beschuldigingen die tegen ons zijn ingebracht met betrekking tot de zaak met ene Sheila Carter, een gruwelijke crimineel die we nooit hebben aangevallen. We hopen dat ze snel wordt gevonden en berecht en teruggezet in de gevangenis waar ze thuishoort, en herenigd wordt met haar afgehakte teen.”

We hebben één wijziging aangebracht waarvan we denken dat het een spelfout was, maar eerlijk gezegd zijn we verbaasd over hoe goed de boodschap voor beren in elkaar zit. Aan de andere kant, misschien zijn we gewoon neerbuigend en bearish.

Het is in ieder geval ondertekend door de PPBG Community Bears – wat blijkbaar staat voor Panda’s, Polar, Black en Grizzly Bears!

Eerlijk gezegd kunnen we het niet veel beter zeggen, en we zijn blij dat de goede naam van de berengemeenschap niet langer wordt belasterd door Sheila’s leugens! Natuurlijk willen we nu heel graag zien of die bepaalde moederbeer zich tegen haar eigen zoon keert nu hij een einde heeft gemaakt aan haar schertsvertoning. Nou, als ze ooit gepakt is, tenminste!

Bekijk onze fotogalerij van de romance van Steffy en Finn om nogmaals te zien waarom ze zo’n geweldig team vormen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Bridget, Ashley Jones, plaagt een "grote dag vandaag"