Bold & Beautiful: Sheila ontdekt dat Finn nog leeft na het mishandelen van Li


Op kantoor informeert Chief Baker een geschokte Taylor en Ridge dat Sheila is ontsnapt en nu overal kan zijn. Taylor, geschokt wanneer ze horen dat een bewaker achter de jailbreak zat, ademt: “Dank! God Steffy en de kinderen zijn het land uit!” Baker zweert dat ze Sheila zullen vinden en hoopte dat ze konden helpen – waar zou ze heen gaan en wie zou ze willen zien?
Taylor Ridge kantoorlook B&B

Bij Li’s huis baalt Sheila dat niets en niemand haar weg zal houden van haar zoon. ‘Waar is hij, Li? Waar is mijn zoon?!” Sheila mijmert dat dit een echte schuilplaats is waar ze zich in heeft gegraven, maar ze was vastbesloten om haar te vinden. Ze wil de laatste rustplaats van haar zoon zien en vraagt ​​opnieuw: ‘Vertel het me nu. Waar is Fin?” Li doet een poging om de politie te bellen, maar Sheila houdt haar fysiek tegen. Ze heeft niet al deze moeite gedaan zodat Li haar terug naar de gevangenis kon sturen. Ze heeft nooit afscheid kunnen nemen van haar zoon. Li sist dat er geen afscheid zou zijn als zij er niet was. “Je hebt hem neergeschoten!” Sheila rookt: “Het was een ongeluk!” Li roept uit: “Is dat hoe je ’s nachts slaapt?!” Sheila houdt haar geduld in bedwang en zegt dat ze aardig probeert te zijn. ‘Waar is Finn? Heb je hem begraven? Heb je zijn as uitgestrooid? Ik wil mijn zoon zien.”
Sheila Li door B&B

In het Forrester-huis raakt Quinn in paniek bij Carter vanwege Erics torenhoge hartslag. Het lijkt meer zorgwekkend dan een spelletje pickleball! Carter weet niet zo zeker of de slimme ring zo’n goed idee was. Quinn weet niet zeker of ze zich echt zorgen moet maken, maar Bridget zou het weten – ze is een dokter. ‘Ik ga haar bellen. Ik moet ervoor zorgen dat het goed komt met Eric.”

Meer: In de Emmy-lunch van Jacqueline Wood

In de healthclub gluurt een verbaasde Hope de kamer van Donna en Eric binnen en ziet ze kussend. Ze luistert terwijl haar tante hem vertelt dat haar minnaar ze gewoon zoveel mogelijk tijd met hem wil doorbrengen. Eric vertelt Donna dat ze zoveel vreugde in zijn leven brengt en hij haat het als hij moet gaan. Donna plaagt dat ze door een ernstige terugtrekking gaat als ze uit elkaar zijn. Ze kussen en hij zegt: “Binnenkort.” Ze echoot: “Binnenkort.” Hope schiet opzij en Eric gaat naar buiten.
Hope gluurdeur B&B

Hope komt dan de kamer binnen en sluit de deur achter haar, waardoor Donna schrikt. “Heb ik dat nou echt gezien?! Jij en Eric?!” Donna stamelt: “Ho-Hope, wat doe jij hier?” Ze moet toegeven dat het Eric was die daar net wegliep… en dat ze hem kuste. Hope zegt: “Vertel me alsjeblieft dat je geen affaire hebt met Eric.” Donna flapt eruit: “Ik ben niet”, en dan schaapachtig: “Ik ben.” Hope roept uit: “Hij is getrouwd met Quinn!”
Donna Hope confrontatie club B&B

Hope gooit haar portemonnee op de stoel en zegt: ‘Dit is ongelooflijk; jij en Erik.” Ze is misschien niet de grootste fan van Quinn, maar het huwelijk moet worden gerespecteerd. ‘Ik neem aan dat ze geen idee heeft.’ Donna schudt haar hoofd. ‘Dat doet ze niet. Ik vraag het je, alsjeblieft. Vertel het haar alsjeblieft niet.”

Meer: Een schone lei voor Sheila? Niet zo snel…

In het Forrester herenhuis meldt Quinn aan Carter dat Erics hartslag is gedaald, maar ze is blij dat Bridget langskomt om het tot op de bodem uit te zoeken. Carter merkt op hoeveel geluk Eric heeft dat ze om hem geeft. Op dat moment arriveert Bridget, dus Carter vertrekt. Bridget kan vertellen dat Quinn ergens van overstuur is, en de brunette vertelt haar dat haar vaders hartslag sneller gaat. Bridget is verrast om te horen dat Quinn zijn gezondheid in de gaten houdt met een slimme ring.
Quinn Bridget woonkamer B&B

Quinn vraagt ​​Bridget om Eric niet te vertellen over de slimme ring – het is een geheim en ze wil hem niet van streek maken, ze wilde alleen zeker weten dat hij in orde was. Bridget waardeert het dat ze voor haar vader zorgt en stemt ermee in hem niets te vertellen. Quinn vraagt ​​of ze denkt dat er reden is om zich zorgen te maken. Bridget legt uit dat een verhoogde hartslag kan worden veroorzaakt door angst, inspanning of… een andere vorm van opwinding. Quinn gaapt, Oh! Oh nee.” Ze legt uit dat dat niet een van de redenen is waarom ze zich zorgen maakt over… helaas. Bridget maakt zich geen zorgen en verzekert dat het klinkt alsof haar vaders hart sterker wordt. Ze zal haar vader ondervragen om meer te weten te komen over zijn trainingsroutine. “Bedankt dat je zoveel om mijn vader geeft.” Op dat moment komt Eric binnen en vraagt ​​zich af waarom Bridget daar is. Quinn glimlacht nerveus.

Meer: Herinnering aan leidende man geveld door aids

Bij Forrester Creations schreeuwt Ridge tegen Baker dat Sheila Carter zijn dochter heeft neergeschoten en haar bijna heeft vermoord – ze heeft inderdaad haar eigen zoon vermoord – en ze zat in de gevangenis, maar hij kon haar niet vasthouden! Taylor komt tussenbeide om te zeggen dat Sheila het erg moeilijk heeft om vrienden te maken en dat de enige familie die ze had haar potentiële relatie met Finn was. Ridge herhaalt dit en voegt eraan toe: “En nu is hij dood vanwege haar.”

Meer: Het probleem met Brooke’s nieuwste zet?

Bij Li’s huis stuurt ze Sheila naar buiten. Sheila kookt van woede: “Het was nooit mijn bedoeling om mijn zoon te vermoorden.” Li antwoordt: “Mijn zoon.” Sheila schreeuwt: “Ik heb hem het leven gegeven!” Het enige wat ze wilde was een kans op een relatie met Finn en Hayes – waarom zou ze in hemelsnaam opzettelijk de kans dat dat ooit zou gebeuren verpesten?! “Ik word nog steeds achtervolgd door de gebeurtenissen van die nacht.” Li snauwt: “Dat zou je moeten zijn.” Sheila houdt vol dat het te laat was toen ze hem zag. Li baalt ervan dat ze de trekker overhaalde. ‘Je was van plan haar te vermoorden – Finns vrouw, Hayes’ moeder!’ Sheila schreeuwt: “Ze zou niet stoppen!” Ze klaagt dat Steffy gezworen heeft haar weg te houden van haar zoon en kleinzoon en zelfs de kant van Brooke kiest. ‘Ze mag Brooke niet eens!’ Sheila jammert: ‘Ze deed dit allemaal om me pijn te doen. Dit is de schuld van Steffy. Als zij er niet was geweest, zou mijn zoon nog steeds in leven zijn.” Li verwondert zich: “Je bent gek.” Sheila beschrijft wat dit met haar heeft gedaan – Finn op de grond zien speelt keer op keer in haar hoofd. Li snauwt, ‘Goed. Vertrek nu!” Sheila gaat pas als ze haar vertelt waar Finn is. Op dat moment klinkt er een piep van achter de deur waar Finn ligt. Sheila eist te weten wat dat geluid was.

Meer: Bekijk de hartverwarmende foto’s van Matt Atkinson

In het Forrester herenhuis legt Quinn aan Eric uit dat ze contact heeft gezocht met Bridget omdat ze zich zorgen om hem maakte. “Ik denk dat je het misschien overdrijft bij de club.”
Eric verraste B&B

In de club dringt Donna erop aan Hope te laten weten dat ze van Eric houdt. Wat ze delen is zoet en puur. Hope verbaast zich erover dat hij, na alles wat hij en Quinn hebben meegemaakt, haar nu bedriegt met Donna. Donna huilt dat ze niet meer problemen in Erics leven wil veroorzaken dan hij al heeft. ‘Kun je alsjeblieft niets zeggen? Alstublieft? Voor mij?” Hope schudt teleurgesteld haar hoofd.
Hoop geschokt geschokt B&B?

Op kantoor zijn Taylor en Ridge dankbaar dat Steffy en de kinderen ver weg zijn. Ridge klaagt dat de politie niets doet. Ze moeten Sheila vinden en haar opsluiten voordat er iets anders gebeurt.

Bij Li wil Sheila weten wat het geluid was en vraagt ​​of er nog iemand is. “Is het Jaap?” Li zegt nee en walgt dat Sheila in haar eentje een sloopkogel tot haar leven heeft genomen. Ze wil niet meer met haar omgaan en schreeuwt door op elkaar geklemde tanden: “Ga nu weg!” Sheila komt dichterbij terwijl ze in Li’s gezicht staart en fluistert: “Hoe vaak moet ik je nog zeggen dat ik nergens heen ga totdat ik mijn zoon zie.” De machine piept weer en Li schrikt. “Je moet nu gaan!” Sheila roept: “Wat is dat? Vertel jij mij het!” Li weigert en gaat voor de deur van Finns kamer staan. Sheila schreeuwt: “Ga uit mijn weg”, en gooit Li opzij en op de grond. Ze trekt de deur open en ziet tot haar verbijstering Finn in het bed liggen. Ze loopt langzaam naar hem toe, hijgend: ‘Finn. Je leeft.” Li volgt haar naar binnen en Sheila keert zich tegen haar terwijl ze uitroept: ‘Al die tijd heeft mijn zoon geleefd?!’

Meer: Tanner Novlan kondigt vroege geboorte zoon aan

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila keert zich tegen Li omdat ze het geheim houdt dat Finn nog leeft, en Eric heeft ruzie met Quinn die Bridget belt voor een gezondheidscontrole.

Opnieuw bekijken Donna en Eric’s lieve – maar enge – geschiedenis in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.