Bold & Beautiful: Sheila ontsnapt uit de gevangenis en confronteert Li


Bij Forrester Creations vertelt Carter aan Ridge dat Paris niet meer met Zende omgaat en dat hij het goed vindt dat hij haar ziet. Ridge bespot, “Oh, Zende vindt het goed!” en vraagt ​​Carter om uit te leggen wat er aan de hand is. Carter voelt zich in het ongewisse en is gefrustreerd. Hij kan voor zich zien wat hij wil, maar kan het niet hebben. Taylor komt binnen en Carter laat ze praten. Ridge vertelt haar over Parijs van Zende naar Carter. Hij voelt dat zijn vriend er niet zo blij mee is en maakt zich zorgen om hem. Hij maakt zich de laatste tijd zorgen om veel mensen. Het gesprek gaat over Steffy en Taylor merkt op dat hun dochter probeert een toekomst zonder Finn tegemoet te treden.
Ridge Carter kantoor B&B

In het Forrester herenhuis weet Quinn dat Eric gestrest is over Steffy en de kinderen, maar hij praat er nooit over; hij gaat gewoon naar de healthclub. Ze vraagt ​​hem haar niet buiten te sluiten als Hope binnenkomt met een dossier en het afluistert. Verontschuldigend zegt Hope dat Ridge haar vertelde dat Eric input wilde geven voor de volgende collectie, maar dat ze later terug kan komen. Ze weet dat het de laatste tijd gek is geweest en ze probeerde zichzelf zo nuttig mogelijk te maken met alles wat er gaande was. Eric stelt het op prijs en legt uit dat hij een afspraak heeft bij de club waar hij niet te laat voor mag komen. Als hij naar buiten loopt, belooft hij een stamelende en teleurgestelde Quinn dat hij haar later zal sms’en.
Eric Quinn Hope hoedenmap B&B

Hope vraagt ​​Quinn of alles in orde is met haar en Eric. Het was niet haar bedoeling zich op te dringen, maar ze hoorde ze wel. Quinn houdt vol dat alles in orde is. Hope verduidelijkt: “Ik vroeg naar je.” Op dat moment klopt Carter aan en komt binnen. Hij is op zoek naar Eric en Quinn legt uit: “Hij ging naar de club.” Hope gaat er zelf heen; ze moet iets afgeven aan Douglas, die op een poolparty is. Ze verontschuldigt zich nogmaals naar Quinn voor het afluisteren. Quinn stelt haar gerust.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Is Rena Sofer ermee gestopt? Hoe zal Quinn worden uitgeschreven?

Meer: Soap-nieuwsoverzicht en samenvattingen

In haar kamer vertelt Li aan Finn dat hij elke dag sterker wordt; ze kan het voelen. Li streelt zijn voorhoofd en schreeuwt: ‘Kom bij me terug. Kom bij me terug, Finn.’

In de healthclub, in hun suite, bewondert Donna Erics pickleball-outfit. Ze vraagt ​​of hij een beetje honing bij zijn thee wil en ze zetten speels Britse accenten. Donna was verrast om zijn bericht te ontvangen en wist niet zeker of hij zich op zijn gemak zou voelen bij een ontmoeting op deze manier. Eric voelt zich nog steeds schuldig en houdt er niet van om dingen voor Quinn achter te houden, maar met alles wat er in zijn familie gebeurt, kan hij alleen maar aan Donna denken en bij haar zijn. Hij heeft de lichtheid en lichtheid in zijn leven nu zo hard nodig.

Op het kantoor van Forrester besluit Taylor dat zij en Ridge Li moeten bellen om haar te laten weten dat ze er voor haar zijn.

In haar kamer beantwoordt Li haar telefoon aan Taylor, die uitlegt dat ze op de luidspreker staat en dat Ridge daar is. Ze vragen hoe het met haar gaat. Ze antwoordt scherp: “Bezig blijven”, en legt uit dat ze een “buitenzaak” heeft. Ze vragen zich af of ze iets voor haar kunnen doen. Li heeft alles wat ze nodig heeft. Taylor heeft een vraag en vreest dat deze ongevoelig is. “Het zou geweldig zijn als we wat van Finns as voor Steffy zouden kunnen krijgen.” Li denkt dat ze afscheid willen nemen en verder willen. “Mijn zoon had een geweldige toekomst, maar toen raakte hij verwikkeld in dit alles…” Taylor biedt aan om haar te ontmoeten om te praten of om haar te koppelen aan een rouwconsulent. Li snauwt: ‘Ik rouw niet om mijn zoon. Finn zal altijd bij me zijn.” Ze verbreekt de verbinding.

Lees ook:  Bold & Beautiful Recap: Liam Sees the Hope Mannequin bij Thomas 'Place

Meer: Bekijk de hartverwarmende foto’s van Matt Atkinson

Op kantoor zijn Taylor en Ridge stomverbaasd dat Li hen ophing. Het heeft geen zin voor hem. Taylor kan begrijpen dat ze niet onder ogen wil zien wat er is gebeurd, maar Steffy niet toestaat om het af te sluiten. Ridge denkt niet dat ze accepteert dat Finn er niet meer is.

In de kamer zegt Li tegen Finn dat ze voor hem zal zorgen en hem hier doorheen zal helpen. “Je zult herstellen.” Ze kan niet bedenken wat Steffy en zijn familie nu nodig hebben – ze moet zich op hem concentreren. “Steffy zorgt nu voor je zoon en ik voor de mijne.” Finns ogen trillen. Li vraagt: ‘Fin? Kan je me horen?”

In de club vraagt ​​Donna of Eric haast heeft om naar huis te gaan. Hij is blij waar hij nu is. Eric mijmert dat ze dit hun oase noemde, maar wil ze niet samen ergens op uit? Donna heeft dat allemaal niet nodig om te weten dat ze belangrijk voor hem is. Hij herhaalt dat ze dat is. Ze lacht: “Als we maar niet zonder honing komen te zitten, toch?” Eric klaagt dat ze dat niet kunnen – omdat ze zijn schatje is. Hij is absoluut “vast” aan haar. Donna roept uit: “Dat is zo oubollig!” en pakt een kussen om hem mee te meppen. Eric daagt uit: “Oh ja?” Al snel zijn ze verwikkeld in een volwaardig kussengevecht.
Eric Donna B&B

In de woonkamer van Forrester moest Carter privé met Quinn praten. Ze vraagt ​​zich af of hij tot bezinning is gekomen over Parijs. “Waarom doe je dit?” Hij moet wel, want hij kan niet bij haar zijn. Op dat moment gaat Quinns telefoon af. Het is een waarschuwing van de slimme ring – er is iets aan de hand met Eric! Zijn hartslag gaat weer omhoog!
Quinn Carter woonkamer ruzie B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Kiara Barnes onthult nieuw kapsel, korte snit - foto's

In de club schreeuwen Donna en Eric terwijl ze het kussengevecht aangaan. Hope komt langs de deur en herkent Eric’s stem. Ze gluurt door de gebarsten deur en haar mond valt open als ze Donna en Eric ziet kletsen.

Meer: Het probleem met Brooke’s nieuwste zet?

In Li’s kamer spoort ze Finn aan om in haar hand te knijpen. “Je kunt het. Ik geef je nooit op.”

Meer: Deacon’s volgende liefde?

Op kantoor denkt Taylor dat Li een dokter is die er prat op gaat levens te redden, maar haar zoon niet kon redden. Ridge vindt dat dat logisch is. “Hoe kunnen we haar helpen?” Taylor denkt dat ze er alleen maar voor haar kunnen zijn. Op dat moment komt Chief Baker binnen op zoek naar Steffy. Hij heeft dringend nieuws over Sheila Carter.

Meer: Een schone lei voor Sheila? Niet zo snel…

In Li’s kamer vertelt ze over Finns medische geval op een voicerecorder. Ze legt het neer, loopt terug naar zijn bed en spoort hem aan om te blijven vechten. Er wordt op de deur geklopt en ze kijkt bezorgd. Li sluit de deur van de kamer waar Finn ligt en loopt naar de voordeur van het huis waar het kloppen vandaan komt. ‘Ik kom eraan,’ roept ze. Ze opent de deur en haar mond valt open – het is Sheila. “Hallo Li. Waar is mijn zoon?”
Sheila door B&B

Meer: Tanner Novlan kondigt vroege geboorte zoon aan

Volgende The Bold and the Beautiful: Een doodsbange Li vecht met Sheila’s leedvermaaken Hope confronteert Donna.

Opnieuw bekijken Donna en Eric’s lieve – maar enge – geschiedenis in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.