Bold & Beautiful: Sheila waarschuwt Thomas om haar voor altijd geheim te houden


Bij Forrester Creations spoort Ridge Thomas aan om met hem te praten en vraagt ​​of hij iets verbergt. Thomas verzekert zijn vader dat er geen reden is om zich zorgen te maken; hij is gewoon blij om hem gelukkig te zien met zijn moeder. Ridge is dankbaar dat ze in zijn leven is. Hij vraagt ​​zich af of Thomas eraan twijfelt hoeveel hij om zijn moeder geeft. Thomas niet, hij hoopt alleen dat de dingen anders zullen zijn – hij vergeeft Brooke altijd dat hij vreselijke dingen heeft gedaan. Ridge verklaart dat hij gelijk heeft; zo is het zijn hele leven geweest. Hij dacht dat het deze keer anders zou zijn, na Bill, maar toen kwam Deacon opdagen en Brooke sliep met hem in hun bed en verdedigde hem toen. Hij weet dat ze dronk, maar ze is niet onschuldig.
Thomas talk Ridge B&B

Meer: Zal Thomas Sheila’s complot omdraaien?

Op haar kantoor nodigt Taylor Sheila uit om te gaan zitten; ze heeft een paar minuten. Sheila denkt na over Brooke die haar ware aard laat zien. Ze denkt dat Taylor zich een beetje goed moet voelen als ze haar ziet verliezen. Taylor ontkent het en zegt dat het niet goed met Brooke gaat. Ondanks hun verschillen maakt ze zich zorgen om haar; iets triggerde haar die nacht en maakte haar uit de hand. Sheila denkt dat Brooke het waarschijnlijk nooit zal weten. Ze vindt dat ze het moeten hebben over Taylor en Ridge die na al die tijd weer bij elkaar komen. Taylor realiseert zich dat Sheila eraan werkt om haar vertrouwen terug te winnen, maar ze voelt zich hier niet op haar gemak bij – ze moet een grens stellen. Sheila begrijpt Taylor en verzekert dat ze het beste verdient; ze verdient het om te winnen. “Ik ben echt blij dat jij en Ridge weer naar elkaar toe werken.” Het is precies zoals ze het zou hebben georkestreerd.
Sheila, Taylor B&B

In het ontwerpbureau van Forrester laat Zende Paris zijn nieuwe ontwerp zien en wil hij dat ze het neemt; zij is zijn muze en inspireerde de look. Paris weet niet wat te zeggen en vraagt ​​zich af wat Sequoia te zeggen heeft en of hij vanavond met haar uitgaat. Zende vraagt: “Zou je er last van hebben als ik dat deed?” Carter komt binnen en Zende vertelt hem wat hij Paris vroeg. “Ze heeft nog niet geantwoord, maar ik denk dat het vrij duidelijk is.” Carter denkt dat dit tussen hen twee moet zijn, maar Zende stelt dat hij hun vriend is en dat hij zijn hulp nodig heeft. Parijs zucht. “Zende, wat is er aan de hand?” Zende weet dat het haar niet stoort dat hij Sequoia ziet, maar hij moet er nog steeds aan wennen dat het informeel met ze is. Hij heeft nog een vraag en vraagt: “Zie je met iemand anders?” Hij weet dat het hem niet echt aangaat, en dat de enige reden dat ze van Sequoia weet, is omdat ze in hetzelfde gebouw werkt, maar hij zou het toch aan Paris hebben verteld. Wat hij probeert te zeggen is dat hij nog steeds om Paris geeft en haar niet is vergeten. “Ik hoop dat je me niet bent vergeten.” Carter probeert onhandig weer weg te gaan, maar Zende houdt hem tegen om te zeggen hoeveel hij zijn vriendschap waardeert.
Parijs, Carter, Zende B&B

Later past Zende Sequoia aan en Grace komt naar de deur en luistert mee terwijl ze voorlopige plannen maken voor die nacht, hoewel Zende waarschuwt dat hij een deadline heeft. Ze komt binnen en hoopt dat ze niet stoort. Sequoia begroet haar en vertrekt dan. Grace ondervraagt ​​Zende over het uitstellen van het model vanwege een deadline; deed hij dat omdat hij liever bij Parijs was?

Meer: Het meest verwarrende karakter van B&B

Op het hok maakt Carter zich zorgen over het feit dat hij Zende niet de waarheid heeft verteld, en begint dan te flitsen om de liefde met Parijs te bedrijven. Er wordt op de deur geklopt – het is Parijs. Carter opent de deur en ze zegt: “Ik moest je gewoon zien.” Carter waarschuwt haar dat dit gevaarlijk is, als ze daar komt. Ze kan niet stoppen met aan Carter te denken en hij vermoedt dat hij ook niet kan stoppen met aan haar te denken. Carter kijkt haar in de ogen en protesteert: ‘Parijs…’ Ze schreeuwt: ‘Stop met praten.’ Zij zoenen.
Carter, Parijs door B&B

In haar hotelkamer loopt Sheila heen en weer en maakt zich zorgen dat Thomas het aan Ridge vertelt en alles verpest. Thomas arriveert bij de deur en Sheila laat hem binnen terwijl ze vraagt: ‘Heb je het hem verteld? Heb je Ridge verteld wat ik Brooke heb aangedaan?’
Thomas, Sheila hotelkamer B&B

Meer: Chicago PD: liefdesverdriet van Burgess en Ruzek in het verschiet?

Op het kantoor van Taylor is ze verrast wanneer Ridge binnenkomt met een air van urgentie en zegt: “Ik moest je vertellen wat ik net heb geleerd.” Thomas vertelde hem dat hij zo blij is dat ze terug is en dat ze tijd samen doorbrengen. Taylor, verbijsterd, vraagt: “Dat is het grote nieuws?!” Ridge grijnst; hij had een excuus nodig om haar te zien. Taylor zegt dat hij nooit een excuus nodig heeft en valt in zijn omhelzing.
Ridge knuffel Taylor B&B

Meer: Dit zijn wij: hertrouwt Kevin met Sophie?

In Sheila’s hotelkamer eist ze te weten of Thomas zijn vader heeft verteld wat ze deed. Thomas zegt: “Nee.” Sheila is opgelucht. Ze maken ruzie over haar knoeien met Brooke’s nuchterheid. Sheila snauwt dat ze haar niet heeft gedwongen om Deacon te kussen of zich met hem in zijn vaders bed te nestelen. Ze heeft ze allemaal een cadeau gegeven; ze hebben een echte kans om weer een gezin te zijn. “Geen dank.” Thomas grijnst. “Dit is fout.” Sheila vraagt: “Is het? Waarom kan je moeder niet één keer winnen?’ Ze vertelt Thomas dat hij er goed aan heeft gedaan om stil te zijn en dat hij dat moet blijven doen om zijn ouders de kans te geven die ze verdienen. ‘Als je wilt dat je ouders nog lang en gelukkig kunnen zijn, wees dan slim en zeg dit tegen niemand. Je moet dit voor altijd geheim houden.”

Meer: Chicago Fire krijgt een nieuwe rekruut!

Volgende The Bold and the Beautiful: Grace bemoeit zich met het liefdesleven van Parijs.

Kom op Internationale Vrouwendag een kijkje nemen op soaps meest formidabele vrouwen in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.