Bold & Beautiful: Sheila wordt moorddadig nadat Li haar heeft bedrogen, Finn vraagt ​​om Steffy


Bij Li’s huis bekijkt Finn haar en Sheila door wazige ogen en hoort Li huilend zeggen dat ze er zijn – zijn beide moeders. Finn worstelt om iets te zeggen. Li vraagt: “Wat is er?” Ten slotte vraagt ​​hij naar Steffy, maar raakt dan weer bewusteloos. Sheila verbaast zich erover dat hij om zijn vrouw heeft gevraagd – tegen alle verwachtingen in gaat hij het halen! ‘Ik heb mijn zoon niet vermoord! Ik krijg nog een kans om een ​​moeder voor hem te zijn,’ roept ze met tranen in haar ogen. Li verbergt haar blik van afschuw terwijl ze Finn controleert.
Sheila Li Finn ontwaakt B&B

Meer: Soap-nieuwsoverzicht en samenvattingen

In de hut heeft Hope Liam over Donna en Eric verteld en jammert dat ze het vreselijk vindt om te weten wat ze nu weet. Ze herhaalt dat ze vindt dat huwelijksgeloften moeten worden gerespecteerd, maar de dingen zijn niet meer hetzelfde geweest sinds Quinn en Carter een affaire hadden. Hope piekert over de manier waarop Donna en Eric over elkaar praatten. Liam vraagt ​​Hope wat ze wil doen.
Liam Hope hut B&B

Ridge arriveert bij de hut met iets dat Liam en Hope moeten weten. ‘Sheila is ontsnapt.’ Liam zoekt geruststelling dat Sheila niet weet waar Steffy en de kinderen zijn. Hope noemt Li, en Liam spoort Ridge aan om te proberen haar opnieuw te bereiken.
Liam Ridge Hope hut B&B

Meer: B&B-sterren en de leuke ‘ontsnapping’ van hun dames

Bij Li’s huis gaat haar telefoon en ze zien dat het Ridge is. Li overtuigt Sheila om haar te laten antwoorden, zodat hij niet achterdochtig wordt. Sheila staat erop dat ze het op de luidspreker zet. Li antwoordt en verzekert hem dat ze zijn bericht heeft gekregen dat Sheila is ontsnapt. Ze zegt niets van haar te hebben gezien of gehoord, maar zal contact met hem opnemen als dat verandert. Ridge waarschuwt dat Sheila gevaarlijk is. Li bedankt hem en verbreekt de verbinding. Sheila straalt dat Li nu moet geloven hoeveel ze van hun zoon houdt. Li vraagt ​​zich af hoe iemand niet van Finn kan houden. Sheila zal haar voor altijd dankbaar zijn voor het terugbrengen van hun zoon. ‘Ik weet dat we hem weer gezond kunnen maken. We kunnen weer van hem houden zoals hij was voordat dit vreselijke gebeurde.” Sheila herhaalt dat het riskant voor haar was om daarheen te komen, maar ze moest weten wat Li met haar zoon had gedaan en definitief afscheid nemen. Maar ze kwam erachter dat hij nog leeft en nu is de last waarmee ze leefde van de baan. Li verklaart dat ze medicijnen voor Finn moet halen. “Ik moet gaan.” Sheila’s gezichtsuitdrukking verandert.
Li Finn walgt B&B

In zijn woonkamer herinnert Eric zich dat Hope hem aanspoorde zijn hart te volgen en de waarheid te vertellen.

In het kantoor van Forrester vraagt ​​Quinn aan Carter om haar de ring terug te geven. ‘Geef het niet aan Parijs! Doe geen dingen waar je spijt van krijgt.” Carter zegt tegen zijn ex-geliefde dat als hij hiermee naar Parijs gaat, hij verder kan. Quinn wil dat hij echt gelukkig is. Hij zegt dat ze hem echt gelukkig maakt, maar hij kan haar niet hebben. Quinn protesteert dat hij niet van Parijs houdt zoals een man zou moeten als hij van plan is de rest van zijn leven met iemand door te brengen. Carter flapt eruit: “De manier waarop ik van je hou?” Hij zal altijd van haar houden.

Carter, alleen in het kantoor van Forrester, kijkt naar de ring op het bureau, terwijl Quinns waarschuwingen dat hij iets doet waar hij spijt van krijgt, in zijn oren klinken. Paris komt binnen en hij vraagt ​​haar de deur te sluiten. Ze vraagt ​​of alles goed is. Hij zegt: “Nee, maar het kan wel.” Paris kijkt hem vragend aan. Carter verklaart dat hij niet wil wachten. “Ik wil onze toekomst niet langer in de wacht zetten.” Paris vraagt: “Onze toekomst?” Carter staat erop dat ze alleen maar contact hoeven te zoeken en het aan te nemen. Hij hield zichzelf voor de gek en zag de dingen niet zoals ze werkelijk zijn. Paris vraagt ​​of hij zeker weet dat dit is wat hij wil. Hij weet zeker dat dit is wat hij nodig heeft.

In het Forrester-huis is Eric, terwijl hij een martini drinkt, verrast dat Quinn zo snel thuiskomt. Hij vraagt ​​of ze in orde is. Quinn geeft toe dat ze zich zorgen maakt over Carter, maar verontschuldigt zich dan dat ze het ter sprake heeft gebracht. Eigenlijk wil ze helemaal niet praten. Quinn wil de weg terug vinden naar hoe ze waren toen hij het portret boven de open haard hing. “Ik mis je. Ik mis ons,’ roept Quinn uit. Erik weet het. Quinn denkt dat ze een huwelijk hebben dat het waard is om voor te vechten en wil weten of hij er ook zo over denkt. Eric kijkt ongemakkelijk als ze haar hand op zijn knie legt.
Eric luister naar Quinn B&B

Bij Forrester wil Carter iets geweldigs bouwen met Parijs en voegt eraan toe: “Iets dat hiermee begint.” Hij laat haar de ring in zijn hand zien. Paris gaapt: “Wil je met me trouwen?” Carter smeekt: “Zeg ja. Zeg dat je mijn vrouw wordt.’

Meer: Bekend gezicht bij B&B voor ‘echt leuke onthulling’

In de woonkamer van Forrester vertelt Quinn aan Eric dat ze weet dat hun huwelijk is veranderd en dat het haar schuld is. Ze wil gewoon dat hij net als zij in hun toekomst gelooft.

In de hut hopen Liam, Hope en Ridge dat Baker en de politie Sheila zullen vinden en arresteren voordat ze nog meer schade kan aanrichten.

Meer: B&B-ster gaat scheiden, straatverbod verlengd

Bij Li’s huis mijmert Sheila: “Denk je dat je gewoon die deur uitloopt?” Li antwoordt: “Ja. En je laat het me weten omdat je weet wat er gaat gebeuren als je het niet doet. Finn zal sterven.” Dat laat Li niet toe. Sheila besluit dat ze gaat, maar Li beweert dat ze geen toegang heeft tot de ziekenhuisapotheek en dat er overal agenten naar haar op zoek zijn. Ze moet zijn medicatie krijgen of al zijn vooruitgang zal ongedaan worden gemaakt. Sheila is verscheurd, dus Li drukt op haar: ‘Laat me gaan. Het leven van onze zoon hangt ervan af.” Sheila geeft toe. “Akkoord. Jij gaat Finns medicatie halen. Ik vertrouw je.” Li grijpt haar jas en tas en verlaat de kamer, terwijl ze buiten de deur even pauzeert om adem te halen. Ze haalt haar telefoon tevoorschijn en belt het nummer voor een noodgeval. Ze probeert uit te leggen hoe dringend haar telefoontje is als Sheila verschijnt. De tijd vertraagt ​​als een doodsbange Li naar de woedende Sheila gaapt, die de telefoon wegslaat en haar met een ronduit moorddadige blik aankijkt.

Meer: Zie ‘Sinn’ en ‘Tridge’ in Monte Carlo

Volgende The Bold and the Beautiful: Paris reageert op het voorstel van Carterrent Li voor haar leven met Sheila in de achtervolging.

Eerste gezicht! Zien ‘Steffy’ en ‘Finn’ weer bij elkaar in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.