Bold & Beautiful: Sheila zinspeelt op de politie terwijl Mike Li over het hoofd slaat


In het huis waar Finn werd vastgehouden door Sheila, delen hij en Li een emotioneel weerzien. Finn verwondert zich erover dat zijn moeder nog leeft, en Li vertelt hem dat niets haar ervan zou weerhouden om bij hem terug te komen. Sheila draait zich om. “Hoe heb je dat in godsnaam overleefd?!?”
Li Finn reünie B&B

Terug in Bill’s huis wordt Liam misselijk als hij Chief Baker probeert te bereiken en wordt hem gevraagd of hij het wil volhouden. ‘Nee, ik kan het niet vasthouden! Omdat ik informatie heb over waar Sheila Carter is, daarom!” brult hij in de telefoon.

Op het Forrester-jet vertelt Taylor Ridge over haar droom over Steffy en Finn, die nog leefden. Het leek zo echt en Steffy lachte. Ze zou willen dat ze haar ogen kon sluiten en terug kon gaan naar die plek – waar Steffy en Finn samen zijn. Taylor leunt haar hoofd weer op Ridge’s schouder.
Taylor Ridge jet B&B

Na een tijdje waarschuwt de piloot hen dat ze geen wifi hebben totdat ze landen. Ridge is gefrustreerd; hij haat het om onbereikbaar te zijn met alles wat er gaande is. Ze vertellen hoe blij ze zijn dat Steffy het land uit is terwijl Sheila rondrent.

Bij Bill’s huis krijgt Liam eindelijk contact met Chief Baker en flapt hij eruit: “We hebben haar gevonden.” Hij heeft nog geen exacte locatie, maar zijn vader is onderweg met Li Finnegan. Hope komt binnen en luistert naar Liam’s einde van het gesprek terwijl hij aan Baker uitlegt dat Li bij Sheila en Finn was… die nog leeft. Baker kan er niets van geloven en eist dat hij hem onmiddellijk belt zodra hij het adres van Bill heeft. Nadat Liam de verbinding verbreekt, hapt Hope naar adem: “Finn leeft!?”

In het huis zegt Sheila dat ze Li’s auto heeft zien crashen – ze had dat onmogelijk kunnen overleven. Li grinnikt, ‘Maar dat deed ik. Net als Finn.” Ze hebben alles overwonnen wat ze hen toewierp. “Je bent klaar, Sheila!” Bill onderbreekt: “Ja, dat ben je. Je zult nooit meer iemand pijn doen, Sheila.’

In het vliegtuig maakt Taylor zich zorgen over het onaangekondigd komen opdagen om Steffy te zien en Ridge dringt er bij haar op aan positief te blijven – ze gaan vandaag hun dochter zien!

Bij Bill gaat Liam zitten met zijn vrouw en vertelt haar wat Li hen heeft verteld. Hope vraagt ​​zich af of Sheila haar iets heeft aangedaan. Liam weet het niet, maar zijn vader vond haar in de steeg, getraumatiseerd en niet in staat om te praten. Plots krijgt hij een bericht en stamelt: “Oh mijn god, ze hebben ze gevonden. Ze hebben het appartement gevonden. Nu hoef ik alleen nog maar te zorgen dat de politie er op tijd bij is.”
Liam Hope verhaal B&B

Op het station beantwoordt Baker zijn telefoon aan Liam, die zegt: “Ik heb een adres voor je.” Baker blaft: ‘Stuur het me maar. Ik ben nu op weg naar mijn auto!”

Bij het huis protesteert Sheila dat ze niet wilde dat dit gebeurde – ze was niet verantwoordelijk voor Li’s crash. Li sist dat ze vanwege haar in de auto zat en vertelt Finn dat Sheila haar heeft aangevallen toen ze de politie probeerde te bellen. Finn springt naar Sheila en Bill houdt hem op afstand. Li verbaast zich erover dat ze het op de een of andere manier heeft overleefd. Terwijl Finn zijn moeder weer omhelst, probeert Sheila er vandoor te gaan. Bill houdt haar tegen. “Je gaat terug achter de tralies voor de rest van je zielige leven.”

Als Sheila eenmaal aan het bed is vastgeketend, smeekt ze Finn om hen te vertellen hoe ze hem heeft gered en hem weer gezond heeft gemaakt. Li vuurt: “Je hebt twee mensen neergeschoten en voor dood achtergelaten, en me van de weg gejaagd.” Finn blaft, “Wat bedoel je met ’twee mensen’?” Li legt uit dat ze Steffy heeft neergeschoten. Sheila protesteert, “Ze bedreigde me, wat moest ik…” Finn springt nogmaals naar zijn biologische moeder, terwijl Bill hem tegenhoudt. Hij vertelt hem dat hij begrijpt dat hij haar wil uitschakelen, dat doen ze allemaal, maar ze moeten de politie haar laten afhandelen. Finn moet naar Steffy. Li spoort Bill aan om Finn mee te nemen om zijn vrouw te zoeken; ze zal bij Sheila blijven, die in bedwang is.
Li Finn Bill schouder B&B

Bij Bill’s huis neemt Liam een ​​telefoontje van zijn vader aan en is opgelucht te horen dat Finn inderdaad leeft. Liam bevestigt dat de politie onderweg is.

Meer: Het probleem dat B&B *moet* oplossen

Bij het huis vertelt Finn Li dat hij van haar houdt voordat hij Bill de deur uit volgt – hij is meer dan klaar om herenigd te worden met zijn vrouw. Sheila smeekt: “Finn, wacht!” De deur gaat dicht en Li draait zich om en kijkt Sheila boos aan. “Dacht je echt dat je hiermee weg zou komen?” Sheila kreeg precies wat ze wilde. “Mijn zoon leeft en is op weg om zich te herenigen met zijn vrouw.” Li laat zich hierdoor niet voor de gek houden – ze wilde Finn en Hayes in haar leven, haar aanbiddend als een soort moeder van het jaar, maar in plaats daarvan zal het enige wat ze zal zien de binnenkant van een gevangeniscel zijn! Op dat moment verschijnt Mike achter Li en slaat haar knock-out. Hij jankt, “Sheila, wat is er in godsnaam aan de hand?” Sheila smeekt hem om haar te bevrijden – ze moeten daar nu weg! Mike zet zich in om dit te doen.
Mike stelt vragen aan B&B

Het Forrester-jet landt en Ridge en Taylor kijken reikhalzend uit naar het zien van Steffy – ze willen haar gewoon knijpen.

Bij Bill kan Hope Ridge niet zover krijgen om te antwoorden en Liam kan geen contact opnemen met Steffy. “Mijn God, ze moet weten dat Finn leeft!” Hij kan niet geloven dat hij dat zojuist hardop heeft gezegd. “Finn leeft.”

Meer: Nieuw trauma in het verschiet voor ‘Sinn’?

Bij het huis speelt sexy muziek terwijl Mike Sheila bevrijdt en ze trekt hem naar binnen voor een kus. Ze vertelt hem dat ze apart vertrekken, en dat ze elkaar later zullen ontmoeten als Mike vraagt: ‘Hoe weet ik waar ik heen moet…’ De deur gaat dicht. ‘Vind je,’ zucht hij. Hij zet een stap en is stomverbaasd als Li zijn voet grijpt en hem neerhaalt. Wankelend weer overeind klaagt hij: “Wat in godsnaam, dame?” terwijl Li dampt: “Hoe kon je die psychopaat laten gaan ?!” Mike zegt dat ze uit de weg moet gaan. Li snauwt, “Maak me.” Op dat moment valt Baker binnen. ‘Waar is Sheila?’ Li roept: ‘Ze is weg! Ze ging die kant op!”

Meer: Katherine Kelly Lang’s romantische verjaardagsbriefje

In de Spencer-jet vertelt Bill aan Finn dat ze binnenkort zullen opstijgen. Opgeruimd vraagt ​​hij om Bills telefoon te gebruiken om Steffy opnieuw te bereiken. Als hij haar voicemail krijgt, vertelt hij haar dat het haar man is. Hij leeft en zit in een vliegtuig; hij is op weg naar haar. Hij houdt zoveel van haar en het zal niet lang meer duren. ‘We zullen snel samen zijn. Binnenkort, Steffy.’
Finn telefoon B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Bill levert een uitzonderlijk geschenk aan een buitengewoon persoonen Steffy wordt overweldigd door emotie als ze zich Finn herinnert.

Terugkijken Steffy en Finn’s romance in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.