Bold & Beautiful: Sheila zou Finn en Hayes kunnen redden en zichzelf kunnen verlossen om voorgoed terug te keren


Is het tijd om haar slechte manieren te gooien?

Er zijn niet veel misdaden The Bold and the Beautiful’s Sheila heeft niet door de jaren heen gepleegd. Sterker nog, we voelen ons vrij zeker om te zeggen dat er waarschijnlijk veel meer is dat ze gebroken heeft dan zelfs wij ons bewust zijn. Ze heeft tenslotte veel tijd buiten onze schermen doorgebracht!

Meer: Heeft Liam voor een keer echt gelijk?

Maar de laatste keer dat ze terugkwam, leek ze oprecht in haar verlangen om een ​​beter mens te worden. Ze is er jammerlijk in gefaald… maar betekent dat dat ze volkomen hopeloos is?

Oké, toegegeven, het ziet er nu niet zo goed uit. Nadat ze haar eigen dood in scène heeft gezet en (voorlopig) aan gerechtigheid is ontsnapt, heeft ze zich een weg gebaand in het leven van Deacon en zijn eigen vrijheid op het spel gezet terwijl ze haar familie bespioneert. En, nou ja, dat geeft ons zeker sterke stalker-vibes.

Maar tegelijkertijd komt het uit een plaats van liefde! (We weten, we weten… Hoeveel stalkers gebruiken precies hetzelfde excuus om hun acties te rechtvaardigen?)

Gedurende de decennia van haar schrikbewind leek het alsof er niets is wat Sheila niet zou doen omwille van zelfbehoud. Dat is hoe Finn werd neergeschoten – Sheila had besloten dat zij of Steffy was en ze liet haar schoondochter haar niet neerhalen. Finn stond net in de weg!

Maar het blijkt dat ze ook een zwak heeft als het om haar familie gaat. En dat is geweldig genoeg om zelfs haar eigen huid te redden.

Lees ook:  Kiara Barnes gaat weg Bold & Beautiful als Zoe Buckingham

“Het is verbazingwekkend hoe Sheila zo kan verdwalen in een moment van liefde dat ze belangrijke omstandigheden om haar heen blokkeert”, vertelde Kimberlin Brown. Soap Opera Digest in hun laatste nummer. “Maar wat haar zoon en kleinzoon betreft, is ze zo blind. Ze brengt zichzelf in groot gevaar.”

Dit is wat haar ertoe brengt het stalkergedrag naar een nieuw niveau te tillen, in te breken in het huis van Finn en Steffy en haar kleinzoon te wiegen terwijl haar jongen aan de telefoon is.

Jacqueline MacInnes Wood, Tanner Novlan, Kimberlin Brown finn sheila hayes steffy jpi bb

Zouden ze ooit deze ontroerende vakantiefoto opnieuw kunnen maken – zonder dat Finn en Steffy hun huid voelen kruipen?

Krediet: Howard Wise/JPI

“Het is echt prachtig. Ze kon het niet laten en eerlijk gezegd is het een ongelooflijk ontroerende scène. Dit moment laat Sheila zien dat alles kan gebeuren.”

Ja, inbreken in huis is… extreem. En haar familie bespioneren en zelfs in het geheim tijd doorbrengen met haar kleinzoon is eng – maar wat als Sheila in plaats van een stalker een soort beschermengel wordt?

Als de omstandigheden maar een klein beetje waren verschoven en het een stabielere vrouw was die haar familie van ver in de gaten hield omdat ze hen om een ​​of andere tragische reden niet kan zien, dan zou ons hart naar haar uitgaan.

Sheila bevindt zich in de perfecte positie om in te grijpen en haar familie te redden als er iets mis zou gaan. Ze kon dit doen ten koste van haar eigen vrijheid. Het enige dat haar ertoe zou kunnen brengen wanhopige pogingen om zichzelf te redden op te geven, zou zijn om haar familie te redden. En zo’n onbaatzuchtige daad zou haar op het pad naar verlossing kunnen zetten – natuurlijk na het uitzitten van haar tijd.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Liam gaat vrijuit, Carter stemt ermee in Quinn niet te zien

Meer: Matthew Atkinson wil iets nieuws voor Thomas

Zoals Brown opmerkte, realiseert Sheila zich in een moment van liefde dat iets kan gebeuren. Ze kon zelfs, eindelijk, de duistere impulsen temmen die haar zo lang hebben gedreven en ze met liefde in haar binnenste ketenen.

Neem een ​​kijkje door haar vele misdaden in onze Sheila fotogalerij en beslis zelf of ze niet meer te redden is.