Bold & Beautiful: Sheila zweert terug te keren terwijl ze geboeid wordt weggevoerd


Bij het klifhuis verklaart Sheila dat ze niet naar de gevangenis gaat voor een ongeluk. Steffy schreeuwt dat ze een pistool op haar richtte en haar neerschoot. Sheila praat over wat er met Finn is gebeurd en begint: “Welke jury zou een rouwende… veroordelen?” Ridge onderbreekt, ongelovig, “Ieder jury!” Ze vertellen Sheila allemaal dat ze achter de tralies thuishoort en dat is precies waar ze naartoe gaat.

Meer: Nieuwsoverzicht en samenvattingen

Bij Brooke’s huis vertelt de blondine aan Hope dat, hoewel Taylor en Steffy misschien van gedachten veranderd zijn, Ridge nooit Sheila zal accepteren. Brooke wenste dat ze er voor hem kon zijn; hij maakt nu veel mee. “Ik voel me gewoon zo slecht, de manier waarop ik zijn vertrouwen heb geschonden.” Ze moet erachter komen wat haar die avond bezielde om te drinken. Hoop vragen als het ertoe doet. “Gaat het om het drinken, of gaat het om waar het drinken toe heeft geleid?”
Hope stelt vragen aan Brooke B&B

Bij het klifhuis beschuldigt Sheila de Forresters van wreedheid omdat ze haar daar hebben uitgenodigd en haar hebben doen geloven dat ze haar kleinzoon zou zien. Ze keert zich tegen Steffy en walgt van haar dat ze die avond achter haar aan is gekomen. “Je bent net zo schuldig!” Ridge snauwt en woedt naar de brunette, “Hou je mond!” Hij kan haar stem niet meer horen en verklaart dat ze ergens in een inrichting zou moeten zijn. Steffy herhaalt dat Sheila de rest van haar leven wegrottend achter de tralies zal doorbrengen.

Meer: Katherine Kelly Lang deelt weekendverrassing

Bij Brooke’s huis herinnert ze haar dochter eraan dat wat er met Deacon is gebeurd niet zou zijn gebeurd als ze die avond niet had gedronken. Ze wil weten wat haar triggerde. Hope vat samen dat haar vader haar naar bed hielp, maar dat er verder niets gebeurde dan de kus. Brooke protesteert waardoor ze er niet minder spijt van heeft. “Er moet een antwoord komen! Er moet zijn!”
Hope, Brooke discussie B&B

Bij Steffy’s huis staat Sheila erop dat als Finn daar nu stond, hij haar zou vragen om medelijden met haar te hebben; ze maakte een verschrikkelijke fout. Steffy antwoordt dat Finn nooit meer terugkomt en als ze tegen zichzelf wil zeggen dat hij haar vriendelijkheid zou hebben betoond, kan ze dat, maar diep van binnen weet ze dat dat een leugen is. Sheila wil dat Taylor tussenbeide komt, maar ze beweert: “Kijk niet naar me alsof ik je vriend ben.” Ridge is blij dat Sheila de rest van haar leven in de gevangenis zal doorbrengen. Steffy wordt emotioneel. Dit is de reden waarom ze onvermurwbaar was dat Sheila uit de buurt van haar familie bleef. Ze kon Finn niet beschermen, maar ze kan zijn zoon wel beschermen. Sheila betreurt Finns dood, maar ze gaat niet naar de gevangenis. “Daar kun je op wedden.” Ze rent naar de voordeur, maar een politieagent komt binnen terwijl ze probeert te vertrekken.
Sheila runt politie B&B

Sheila rent dan naar de patiodeur in de keuken, maar een andere officier komt binnen, met Deputy Chief Baker op zijn hielen dreunend: ‘We hebben meer dan genoeg. Die draad kun je er nu af halen.” Steffy rukt het luisterapparaat uit haar shirt.
Sheila arresteerde Baker B&B

Terwijl ze worstelt, informeert Baker Sheila dat ze wordt gearresteerd voor de poging tot moord op Steffy Forrester en de moord op haar zoon, Dr. John Finnigan!

Bij Brooke wil Hope dat haar moeder stopt met zichzelf in elkaar slaan, maar ze begrijpt dat ze wil weten waarom het is gebeurd, zodat ze er zeker van kan zijn dat het niet meer zal gebeuren. Brooke wil dat Ridge haar weer vertrouwt. Hope gelooft dat Ridge weet dat er niets met Deacon zou zijn gebeurd als hij niet had gedronken… en als hij het niet wist, zou hij dat ook moeten doen.

Bij het klifhuis wil Sheila haar zegje doen voordat ze door de politie wordt weggesleept. Steffy nodigt haar uit om ervoor te gaan. Sheila verbaast zich erover dat ze er allemaal zo zeker van zijn dat ze kwaad wilde doen toen ze terugkwam, maar ze wilde gewoon haar zoon ontmoeten en misschien een deel van zijn leven zijn. “Dat is alles wat dit ooit was.” Maar Steffy zou dat niet laten gebeuren, ze zou Finn niet eens voor zichzelf laten spreken. Sheila neemt liefde niet als vanzelfsprekend aan zoals zij, en dacht dat deze keer misschien haar kans zou zijn. Ze barst in tranen uit. ‘En nu is hij weg. Ik zou hem nooit pijn doen, ik hou van hem.” Steffy verzekert haar dat het giftige idee van liefde dat ze heeft, niet iets is wat Finn ooit had gewild. ‘Je bent gewoon een lelijke herinnering aan waar hij vandaan kwam. Iets wat hij zijn uiterste best deed om te vergeten.” Steffy verzekert Sheila dat ze haar of haar familie niet heeft vernietigd. Ze gaat haar zoon opvoeden om net als Finn te worden. Hij zal de naam Sheila Carter niet eens kennen. ‘Je wordt helemaal uitgewist. Mensen zoals jij zijn niet geliefd, je bent gewist. Tot ziens, Sheila.” Ze vertelt de politie om haar mee te nemen. Sheila wordt geboeid de deur uit gesleurd en roept: ‘Jullie maken allemaal een fout! Je hebt het laatste van mij nog niet gezien!” Ze gromt gemeen: “Ik zullen kom terug!” Steffy huilt terwijl Ridge en Taylor haar troosten.
Taylor, Steffy, Ridge kijken toe hoe Sheila B&B arresteert

Later verzekert Taylor Steffy dat Sheila niet terugkomt. Ze weet het, ze hield gewoon niet van de manier waarop ze over Hayes praatte en zijn liefde wilde. Steffy is dankbaar dat ze haar geheugen terug heeft en antwoorden heeft. Taylor mijmert dat ze nu veel antwoorden hebben, inclusief wat er met Brooke is gebeurd. Ze spoort Ridge aan om het haar te gaan vertellen. Steffy is het met haar moeder eens dat ze het verdient om te weten. Ridge omhelst Steffy en grijpt Taylor’s hand voordat hij de deur uitloopt.

Meer: Wat had een *killer* draai kunnen zijn

Bij Brooke zegt ze tegen Hope dat ze Ridge niet opgeeft. Ze vraagt ​​zich af of hij beter af zou zijn met Taylor, maar weet dat dat niet waar is. ‘Ridge en ik zullen een manier vinden om hier doorheen te komen. We moeten.”

Meer: Horloge! Na Sheila’s arrestatie

Bij het klifhuis denkt Steffy na over Sheila die haar en Finn neerschoot en wat ze Brooke heeft aangedaan. Taylor denkt op haar eigen verwrongen manier dat ze dacht dat ze haar hielp. Steffy is bang dat dit dingen voor haar vader en moeder kan veranderen.

Meer: Leeft Finn echt?!?

Bij Brooke is ze verrast om Ridge door de deur te zien komen. Hij brengt het nieuws dat Steffy’s herinneringen zijn teruggekomen. Brooke hoopt dat ze er nu achter kunnen komen wie Finns schutter is. Ridge antwoordt dat ze dat hebben – Sheila. Brooke gaapt: “Sheila schoot Steffy neer en ze vermoordde haar eigen zoon?!?” Ridge knikt en legt uit dat ze vervolgens hun spullen heeft gepakt en het op een overval heeft laten lijken. Ze bekende, zit in politiehechtenis en gaat voorgoed weg. Brooke vraagt ​​zich af of dat waar is. Ridge vertelt haar dat Steffy zich iets anders herinnerde. De reden dat ze die avond naar het restaurant ging, was om Sheila te confronteren. Hij herinnert zich dat Brooke wist dat er een aanleiding moet zijn geweest voor oudejaarsavond. “Er was. Sheila.” Brooke begrijpt het niet. Ridge vertelt haar dat Sheila de etiketten op de champagneflessen heeft verwisseld. Ze zorgde ervoor dat ze het echte ding dronk. Brooke roept uit: “Ik wist het!” Ridge heeft spijt en neemt haar in zijn armen.
Brooke leert waarheid B&B

Meer: Is dit het einde van de lijn voor Sheila?

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge staat aan Brooke’s zijde Terwijl ze de vreselijke waarheid over Sheila’s misdaden ontdekt en zich zorgen maakt over haar relatie met Ridge, zoekt Taylor Steffy’s raad.

Kijk terug op de De meest losgeslagen karakters van Bold & Beautiful in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.