Bold & Beautiful Shocker: Bill speelt Sheila om Liam te beschermen?


Een terloopse opmerking uit het verleden kan verklaren hoe de gekke vrouw aan haar man kwam.

De Vet en mooi fanbase heeft overuren gemaakt om een ​​verklaring te vinden voor de romantische relatie van Bill en Sheila en er zijn veel theorieën geopperd, maar recente aanwijzingen gaven ons het gevoel alsof we eindelijk iets op het spoor waren…

Het spreekt voor zich dat Dollar Bill die verliefd wordt op psychopaat Sheila geen cent verdient. De reactie van kijkers op de koppeling was, niet verwonderlijk, niet positief, maar wie houdt er niet van een goed mysterie? Wij hebben om te weten waarom Bill dit doet!

Fans hebben allerlei speculaties over de kwestie naar voren gebracht, maar de meeste kunnen worden uitgesloten. Als Sheila Bill zou afpersen, zou hij allesbehalve aardig tegen haar zijn als ze alleen waren (laat staan ​​zijn liefde belijden of seks met haar hebben!) zijzelf ermee. Fans hebben beweerd dat ze hem met hypnose onder controle houdt door snel met haar ogen te knipperen. We geven toe dat deze niet volledig kan worden verdisconteerd, maar het is een raadsel dat het zou zijn blijven werken toen ze achter de tralies zat. Er is zelfs een theorie dat Sheila een lichaamswissel heeft uitgevoerd en dat haar minnaar niet echt Bill is, maar waarom zou hij dan zo emotioneel reageren op zijn bezoekers?

Bill’s plan om Sheila vrij en onder zijn dak te houden, draaide om het feit dat hij Steffy en Finn chanteerde door te dreigen dat Taylor zou worden beschuldigd van zijn schietpartij, waardoor dat stukje geschiedenis naar het heden werd gebracht. Dit was logisch als de enige hefboom die hij had om zoiets schokkends tot stand te brengen, en we dachten er verder niet veel over na … tot voor kort.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoiler 1 – 5 november 2021

Tijdens de cliffhanger van afgelopen vrijdag bespraken Liam en Hope de schietpartij, wat een geheel nieuwe mogelijke invalshoek op onze radar plaatste. Wat als Liam Bill neerschoot en Sheila het weet?

Sommigen hebben de theorie gepoept en gevraagd: “Hoe zou Sheila dat weten?”

Nou, we zullen het je vertellen.

Net zo Vet en mooi kijkers zullen zich herinneren dat op het moment dat Bill werd neergeschoten, Steffy’s ouders allebei in rep en roer waren omdat hij “misbruik had gemaakt” van hun dochter op een kwetsbaar moment (ondanks dat Steffy duidelijk had gemaakt dat dit niet het geval was). Ridge had meer dan eens ruzie met Bill over de situatie, maar één keer springt er nu in het bijzonder uit: de woordenwisseling tussen Bill en Ridge bij Il Giardino.

Ze kwamen er fysiek in terecht in het bijzijn van enkele met afschuw vervulde klanten en personeel, waaronder niemand minder dan Sheila, die daar op dat moment als serveerster werkte. Na de opruiming stelde Ridge voor dat Sheila Bill vermoordde “voordat hij het zelf deed.” Dit gesprek vond plaats aan de bar.

Terug naar: vlak voor de schietpartij van Bill, en Sally en de Spectra-bende waren aan het lunchen in het restaurant. Terwijl ze daar waren, hoopten ze een glimp op te vangen van de beruchte Sheila Carter, maar een medewerker vertelde hen dat Sheila was gegaan om ‘iets te regelen’.

Ja, mensen, Sheila ging waarschijnlijk naar Ridge’s biedingen, wat haar op de plaats van Bill’s schietpartij zou plaatsen. Als Liam daadwerkelijk de schutter was, en niet Taylor, dan is Sheila hier misschien getuige van geweest en heeft ze misschien zelfs bewijsmateriaal, zoals een video.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Donna vraagt ​​Eric om Quinn voor haar te verlaten

Maar terugkomend op onze eerdere theorieën: ze chanteert Bill duidelijk niet, anders zou hij vijandig tegenover haar staan ​​als ze alleen zijn. Als ze hem op het strand onthulde dat ze die avond bij hem thuis was, en hij weet dat Liam eigenlijk de schutter was, zou hij meteen in de beschermende modus zijn gegaan. Je hoeft alleen maar terug te denken aan Vinny’s dood om te begrijpen hoe ver Bill zal gaan om zijn zoon te beschermen.

Dit betekent dat Bill Sheila zou kunnen spelen en doen alsof hij verliefd op haar is om de situatie onder controle te houden. Dat zou verklaren dat hij tegen Steffy zei dat hij haar geen pijn wil doen, zijn emotionele reacties op Katie en Brooke, en dat hij zei dat hij bij Sheila “moet” zijn. Misschien wil hij dit niet doen; hij voelt hij heeft om … en hij moet een Oscar-waardige uitvoering geven en Sheila laten geloven dat het opstart.

Bill zou tenslotte net zo goed als wij weten dat als Liam een ​​vleugje van de waarheid krijgt, hij hysterisch zal worden en zich doodsangst zal uitsloven tot een bekentenis en een gevangeniscel.

Denk je dat we iets op het spoor zijn? Wat doen jij denk dat er met Bill aan de hand is?! Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Kijk terug op Bill’s leven en liefdes in de galerij hieronder.