Bold & Beautiful Shocker: Douglas herschikking met Django Ferri


Opnieuw gaan we een ander gezicht zien op een overdag personage. The Bold and the Beautiful heeft de rol van Thomas en Hope’s zoon Douglas herschikt met nieuwkomer Django Ferri. Hoewel de acteur slechts een tijdelijke invaller zou zijn voor Henry Joseph Samiri, vanwege een planningsconflict, Soap Opera Digest meldt dat Ferri nu een permanente herschikking in de rol is geworden. Kijk of hij voor het eerst verschijnt op donderdag 11 augustus.

Gezien de laatste Dapper en knap spoilers, het lijkt erop dat we Douglas zullen zien in het midden van een mogelijk touwtrekken. Thomas heeft gezegd dat hij dagelijks meer betrokken wil zijn bij zijn zoon en nu gaat hij een stap zetten om dat mogelijk te maken. In feite kunnen kijkers verwachten dat Thomas naar Liam and Hope gaat om te bespreken of Douglas mogelijk weer bij hem intrekt – permanent.

Meer: Bekijk het leven van de dochter van Rena Sofer in foto’s

Zoals we ons allemaal kunnen voorstellen, zal Hope erg overstuur en verscheurd zijn, aangezien ze van Douglas houdt alsof hij van haar is, wat fans een kijkje zal geven in hoe haar eigen vader Deacon zal opstaan ​​​​en er voor zijn dochter zal zijn. Niet alleen zal Deacon Hope troosten, hij zal haar verzekeren dat ze Douglas niet zal verliezen.

Deacon kan echter alles zeggen wat hij wil, maar het feit blijft dat Thomas een Forrester is, een gereformeerde, en als hij zijn zoon terug wil, zal Hope zeker ruzie hebben. Om nog maar te zwijgen over het feit dat Taylor hierover praat sinds ze terugkeerde naar de stad, dus we weten dat ze haar zoon 100% zal steunen.

Terwijl we wachten tot de voogdijdetails zijn gestreken – of opnieuw gestreken -, neem een ​​kijkje in onze galerij vol met foto’s en relatiestatussen van verschillende Vet en mooi koppels.