Bold & Beautiful Shocker: Kent Sheila Liam en niet Taylor Shot Bill?


“Ik dacht dat ik degene was die het deed…”

Voor weken, Vet en mooi fans hebben geprobeerd erachter te komen wat er precies met Bill aan de hand is. Natuurlijk, de man is een beetje een verliezer in de liefde geweest – ondanks dat hij in gelijke mate rijk, machtig en knap is. Maar zou eenzaamheid echt genoeg zijn om hem in de armen van Sheila Carter te duwen?

Simpel gezegd, nee. En telkens wanneer hij volhoudt dat dat het geval is, denken we dat de heer te veel protesteert.

Stoere mooie sheila bill bank

Eindelijk hebben we echter misschien een idee van wat er is echt aan de hand. Als je de aflevering van vrijdag hebt bekeken, heb je waarschijnlijk dat heel vreemde gesprek opgemerkt tussen Liam en zijn vrouw, Hope, tegen het einde. (Als je het gemist hebt, hier is een samenvatting.) Op het eerste gezicht leek het een vrij normale herhaling van gebeurtenissen uit het verleden… in het begin.

Liam en Hope waren zeker niet de eersten deze week die de nacht van Bill’s schietpartij bespraken. Wat nu Bill Taylor’s bekentenis gebruikt als een manier om iedereen te chanteren om zijn relatie met Sheila te steunen – al was het maar door haar niet naar de gevangenis te sturen – er is nogal wat gepraat over die avond.

Liam Vents om te hopen over Sheila bb

Meer: Waar is Thomas en wat is hij van plan?

Maar deze keer was het anders. Omdat Liam de kijkers eraan herinnerde dat hij een tijdlang dacht dat hij de schutter was. Zijn motief was zeker net zo sterk als dat van Taylor. In feite was het in wezen hetzelfde: ze waren allemaal woedend op Bill omdat hij, in hun gedachten, misbruik had gemaakt van Steffy. (Je zult je herinneren dat de one night stand van Bill en Steffy ertoe leidde dat ze zich afvroeg of Liam of zijn vader haar kind had verwekt.)

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Steffy zweert dat Brooke Deacon heeft gekust

“Ik dacht dat ik degene was die het deed,” vertelde Liam aan Hope, terwijl ze ons eraan herinnerden dat zijn “herinnering” aan het plegen van de misdaad het gevolg was van een hersenschudding. “Ik herinner me nog dat ik het deed,” gaf Liam toe. ‘En ik denk dat dat gewoon de manier is waarop mijn geest met het verraad omgaat. Zoals, ik stelde me mijn vader dood voor, en toen stelde ik me voor dat ik dat zou laten gebeuren.

Uiteindelijk bekende Taylor dat hij het landgoed van Bill was binnengedrongen en hem in de rug had geschoten… Wat als Taylor dat pistool oppakte en Bill neerschoot, net zoals iemand anders op exact hetzelfde moment een pistool afvuurde? En wat als Sheila er op de een of andere manier achter kwam dat het een pistool was dat door Liam was afgevuurd, en niet door Taylor, waardoor Bill die noodlottige nacht werd geveld?

Dat herschrijven van de geschiedenis zou veel kunnen verklaren… inclusief waarom Bill, zelfs privé, zijn gevoelens voor Sheila veinst. Weet je nog hoe ze sprak over de avond dat ze elkaar op het strand ontmoetten? Wat als ze tijdens hun gesprek bijna terloops had gezegd dat ze wist dat Liam zijn vader had neergeschoten? Had Bill op dat moment niet de beslissing kunnen nemen om alles te doen wat nodig was om te voorkomen dat zijn zoon ooit de vreselijke waarheid te weten zou komen?

Er zou zomaar een schakelaar in Bill kunnen zijn omgedraaid. ‘Ik zal doen alsof ik van deze vrouw hou, en ik zal er alles aan doen om haar uit de gevangenis te krijgen totdat ik een manier kan vinden om ervoor te zorgen dat Liams geheim nooit aan het licht komt’, had hij kunnen zeggen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila laat een onheilspellende boodschap achter voor Hayes en geloften om terug te keren

Don Diamont, Heather Tom

Zoveel is logisch als dat het geval is. Natuurlijk kan hij Katie niet in de ogen kijken, omdat ze er misschien de waarheid in ziet; dat hij nooit van een vrouw als Sheila zou kunnen houden!

Als Sheila dit geheim echt kent, zouden zij en Bill nu verwikkeld kunnen zijn in een gevaarlijk spel, vooral als ze enige vorm van bewijs tegen Liam heeft. Misschien iets dat ze heeft weggestopt om het veilig te bewaren, voor het geval dat ze het ooit nodig zou hebben.

Wat vinden jullie, trouwe kijkers en lezers? Hebben we de zaak opgelost?

Liam heeft in de loop der jaren heel veel grote, hele slechte fouten gemaakt… en we hebben de foto’s om het te bewijzen, ze zijn allemaal te vinden in de onderstaande galerij!