Bold & Beautiful Soap Star Rena Sofer’s dochter Avalon’s levensverhaal in foto’s


Op 5 augustus 2005 verwelkomden de CBS-actrice en haar man hun dochter, een klein meisje genaamd Avalon Leone Bookstaver.

Doe met ons mee als we een grote verjaardagsgroet sturen naar de jongste dochter van The Bold and the Beautiful’s Rena Sofer (Quinn) en haar man Sanford Bookstaver! En als een manier om de 17e mijlpaal van Avalon Leone Bookstaver te markeren, hebben we hieronder verschillende herinneringen verzameld die haar soapster-moeder door de jaren heen heeft gedeeld…

Eerste dansles

Sofer herinnerde ons er allemaal aan hoe snel onze kleintjes opgroeien door een foto van haar te delen tijdens Avalon’s allereerste dansles.

Nieuw geadopteerde Furbaby

Hier is een lieve foto van Avalon met haar pas geadopteerde ‘kleine jongen’.

Beste vrienden altijd

Een van Sofers ‘belangrijkste’ mensen is haar ‘kleine meisje’ dat ‘echt verliefd’ is op haar ’twee nieuwe beste vrienden’.

Spelen met mama

Avalon en haar moeder speelden mee Zoot-pak op het Mark Taper Forum, waar Sofers ‘beste oude vriend Richard Steinmetz’ te zien was.

Meer: Het leven van Tanner Novlans dochter Poppy in beeld

Halfjaarlijks Harry Potter Marathon

Sofer bracht wat tijd thuis door met “haar meisje” tijdens “dag drie” van hun halfjaarlijkse Harry Potter marathon en vroeg: “Heeft iemand anders de overeenkomsten opgemerkt tussen wat er in Harry’s wereld gebeurt en wat er in de onze gebeurt?”

Moederdag liefde

Avalon vierde haar moeder samen met haar twee oudere zussen, waarop Sofer deelde: “Ik zou niet gelukkiger kunnen zijn om al mijn meisjes/vrouwen bij me te hebben”, en dankte haar man voor “het allemaal mogelijk maken!”

Plezier met de fam

Wie zei dat familiefoto’s serieus moeten zijn?! Avalon lachte toen haar familie een draai gaf aan deze groepsfoto uit 2017.

Rolschaatsen met grote zus

Avalon en haar grote zus Rosabel “wiegen de vloer” op de plaatselijke rolschaatsbaan, hoewel “ze soms de vloer raakten”.

Meer: Foto’s van zeepdierenarts Bryan Dattilo’s dochter Delila

Trots mama moment

Sofer beleefde een moment van trotse moeder tijdens wat lijkt op Avalons lagere school afstuderen.

Volwassen

En nog een foto van het evenement, wang tegen wang met haar moeder, deed Sofer beseffen dat haar dochtertje snel opgroeide.

Vaderdag plezier

Avalon vierde haar “geweldige vader” met een maaltijd gevuld met “geweldig eten” in het Wolf-restaurant in Los Angeles, Californië.

Rockend zoals Eddie Van Halen

Avalon, een meisje met vele talenten, betrad het podium en droeg haar optreden op aan haar “ongelooflijke vriend Clover” en al haar vrienden en familie, en jamden vervolgens op de elektrische gitaar met een vertolking van Eddie Van Halen’s populaire gitaarsolo “Eruption”.

Meer: Het leven van de zoon van Greg Rikaart van Young & Restless in beeld

Gewoon een meisje en haar pup

Dit is dutje op zijn best met pup “Mega dutten op kleine mama.”

Noorwegen Uitje

Het lijkt erop dat het gezin een trol heeft gehad tijdens hun uitje naar de haven van Bergen, Noorwegen.

zevende leerjaar

Sofer’s “liefste schat Avalon” glimlachte voor de camera op de eerste dag van de zevende klas.

Hamilton in LA

Avalon en haar vader stopten om een ​​foto te maken na hun “beste avond ooit” zien Hamilton op het podium met de “geweldige LA cast!”

Rompertjes met mama

Met Sofer gekleed in blauw en Avalon in zwart, maakte dit moeder-dochterduo zich in hun rompertjes klaar voor kerst 2017.

Meer: Zie de tweelingjongens van soapfavorie ouder worden

Dinerafspraak met mama

Hier genieten ze weer van een dinner date bij Miceli’s, dat op de etalage van de winkel staat als het oudste Italiaanse restaurant van Hollywood.

Een beugel

Zoals veel kinderen droeg Avalon een beugel en Sofer deelde een voor en na foto van haar ‘mooie meisje dat net mooier wordt’.

Eerste vis

Kijk eens wie er gegeten heeft! Sofer deelde een paar foto’s van haar “babymeisje” die haar allereerste vis ving.

Officieel een tiener

De soapster markeerde de 13e verjaardag van haar jongste dochter met een throwback-foto van Avalon en zei: “Ik zou geen trotsere Big Mama kunnen zijn! Ik houd van je! Fijne verjaardag schat!”

Toen was er 15

Ter gelegenheid van haar 15e verjaardag plaatste Sofer door de jaren heen acht foto’s van Avalon en deelde: “Ik kan niet geloven hoe snel de afgelopen 15 jaar voorbij zijn gevlogen. Dit kleine meisje groeide uit tot een geweldige briljante mooie vrouw en ik ben zo trots op haar! Zo trots om haar moeder te zijn en zo ontzettend trots dat ze mij voor de baan heeft gekozen!”

Zoet 16

Het markeren van een nieuwe grote mijlpaal, Sofer gaf haar volgers een kijkje in een oudere Avalon via acht prachtige foto’s van haar “engel” en juichte: “Ik ben trots als de mama van deze geweldige ziel!” Ze zei niet alleen dat de kracht van haar karakter “bewezen is in de diepte” van haar vriendschappen en de toewijding van haar familie en vrienden, maar dat Avalon “zo geliefd” is vanwege haar vriendelijkheid en inclusiviteit en het geven van de natuur. “Ik ben zo opgewonden voor je geweldige toekomst en zo ongelooflijk dankbaar dat ik een plaats op de eerste rij krijg als je mama!”

Bekijk nog een foto van Sofer met Avalon en haar oudere zussen in onze galerij hieronder gevuld met soapsterren en hun echte kinderen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wordt Brooke herenigd met Ridge? Nieuwe Taylor-vete?