Bold & Beautiful Spoilers Tease Who Will Die in Murder Mystery Story


Plus, wie velen van jullie lijken te zijn hoop staat op het punt om te sterven!

Sinds het nieuws dat uitlekte The Bold and the Beautiful ging iemand vermoorden, fans waren op zoek naar aanwijzingen over wie het binnenkort te vertrekken feest zou kunnen zijn en hoe hun ondergang zal plaatsvinden. Tot dusverre zijn details echter even ongrijpbaar gebleven als antwoorden over waarom het huwelijk van Zende en Nicole in elkaar stortte.

Vastbesloten om het mysterie op te lossen, doken fans erin spoilers van de week… Alleen om ze ongeveer zo verhelderend te vinden als een uitgebrande gloeilamp. Hoewel we bijvoorbeeld weten dat de dood zal komen opdagen op de laatste momenten van de aflevering die op maandag 5 april wordt uitgezonden, zijn de feitelijke door de show goedgekeurde teasers voor die dag niet bijzonder aanstaande. De eerste referenties komen voort uit de laatste kus van Hope en Liam, waarbij alleen de tweede spoiler een verleidelijke versnapering biedt.

“Het einde van een bezoek tussen vrienden”, luidt het, “wordt al snel een nachtmerrie als er iemand sterft.” Op basis van de aflevering van vrijdag, lijkt het veilig om aan te nemen dat de “vrienden” in kwestie Brooke en Bill zijn, over wie ze het laatst zagen praten – wat nog meer? – Het moeilijke huwelijk van Hope en Liam. Maar dankzij Soap Opera Digest’s nieuwe cover, weten we dat Bill en Brooke vrij spel hebben, aangezien het tijdschrift onthult dat de persoon die de kogel bijt een van deze zes personages zal zijn: Vinny, Thomas, Flo, Katie, Shauna of Finn.

Gezien de vijandigheid die zowel Liam als Brooke de afgelopen weken tegenover Thomas hebben geuit, lijkt Ridge zijn zoon het meest waarschijnlijk een lopende dode man te zijn. Dat is tenslotte hoe zeepmoorden meestal werken. Denken aan Dagen van ons leven, waarop Charlie werd vermoord nadat de helft van Salem had gedreigd hem binnen te halen.

Maar zoals we onlangs speculeerden, zou Vet en mooi vermoord een legacy-personage als Thomas echt​ En als hij niet het slachtoffer is, wie dan wel?

Zouden we gewoon uitgaan van het sentiment van het publiek, dan zou de winnaar – of verliezer – Flo zijn… door een aardverschuiving. Elke keer dat we het verhaal van de afgelopen week op sociale media noemden, maakten een heleboel kijkers duidelijk dat ze, in tegenstelling tot de Logan-zussen, “Felony Flo” haar daden uit het verleden niet hebben vergeven.

Hoewel Vinny op de officiële lijst van mogelijke slachtoffers staat, vinden sommigen dat hij gewoon een te klein personage is. Wat betreft Katie? Laten we zeggen dat meer dan een paar kijkers ons vertelden dat ze helemaal zouden stoppen met kijken als Vet en mooi durfde zelfs die optie te overwegen. (Velen merkten echter op dat zij misschien wel de moordenaar was, eraan toevoegend dat het verdoezelen van haar misdaad een geweldige manier zou zijn voor Bill om haar hart terug te winnen!)

Meer: De wending die het huwelijk van Liam en Hope voorgoed zou kunnen vernietigen

De laatste teaser van de week leent zich alleen voor meer speculatie, omdat het onthult dat Hope wordt opgeroepen om het lichaam van het slachtoffer te identificeren. Het is moeilijk om een ​​scenario voor te stellen waarin Brooke’s dochter zou worden gevraagd om een ​​positieve ID voor Shauna op te geven, wat de moeder van Flo naar de “veilige” lijst lijkt te brengen. Het is ook moeilijk – hoewel niet helemaal buiten het bereik van de mogelijkheden – om een ​​reden te bedenken waarom zij degene zou zijn die wordt opgeroepen om het lijk van Finn te identificeren.

Hope is echter co-ouderschap Douglas met Thomas, dus ze kan heel goed worden vermeld als zijn contactpersoon voor noodgevallen. Maar nogmaals … zou de show werkelijk Steffy’s broer vermoorden?

Meer: Waarom we echt over het Steffy / Finn-probleem moeten praten

Eén ding is zeker: we zullen maandagmiddag aan onze schermen worden vastgelijmd terwijl de aflevering zich afspeelt. In feite zullen we hier op de site een speciale liveblog houden, wat inhoudt dat of je nu thuis kijkt of mee leest terwijl je aan het werk bent, we allemaal kunnen roepen: “Oh mijn God, ze hebben [fill in the blank]​ als een. Ondertussen, terwijl we aftellen naar het grote moment, waarom zou je dan niet een beetje tijd doorbrengen door na te denken over alle kussen en cray cray die ontvouwde op Vet en mooi in 2020 via de met foto’s gevulde galerij hieronder?