Bold & Beautiful: Steffy is in rouwverwerking, Finn’s moeder Li leeft!


“Je loog.” Met die woorden, de dag van vandaag Vet en mooi gaat verder waar gisteren was gebleven, met Finn die antwoorden eist over Li. “Mijn moeder zou niet zomaar mijn leven redden en me aan jou overhandigen”, zegt hij tegen Sheila. ‘Dus je vertelt me… wat heb je met haar gedaan?’ Sheila zegt eigenlijk: “Ga zitten, zoon, want we gaan wat recapituleren.” Ze legt uit dat ze, nadat ze uit de gevangenis was ontsnapt, wilde weten waar Li hem had begraven.

Vet mooi finn ziekenhuis

Bij het opsporen van Li, vervolgt Sheila, vond ze “geen graf, geen urn, maar jij … mijn mooie zoon, levend!” Dat is allemaal goed en wel, maar Finn zegt dat het niet verklaart waar zijn moeder nu is. Sheila blijft haperen en zegt dat Finn de pijn moet begrijpen die ze had. “Omdat je me hebt neergeschoten”, zegt Finn, terwijl hij de lat hoger legt in het spel “wie meer leed”. Met nog 20 minuten te gaan in de aflevering, komt Sheila terug in haar herhaling en legt uit dat ze achter de tralies werd achtervolgd door het feit dat ze nooit bloemen op zijn graf zou kunnen leggen. Dus moest ze ontsnappen en Li haar laten vertellen waar hij begraven was.

Meer: Hoeveel meer kan Finn hebben?

“Maak haar?” vraagt ​​Finn, die de tekst heeft opgepikt. Sheila zegt dat Li zich terughoudend gedroeg, alsof er iets niet klopte. ‘Ze was waarschijnlijk doodsbang toen ze je zag, wetende dat je ontsnapt was’, zegt Finn. We flashbacken naar de Li/Sheila-confrontatie (wat betekent dat we die geweldige scène te zien krijgen waarin Sheila Li weer opzij gooide als een lappenpop) en Sheila die Finn levend aantreft.

“Het was waarschijnlijk het meest ingrijpende, ontroerende moment in mijn leven”, zegt Sheila over het besef dat ze haar zoon niet heeft vermoord. Net als de constant lopende advertenties voor gordelroos, maakt Finn niets uit. Hij wil gewoon weten wat er daarna gebeurde. Opnieuw merkt hij dat Sheila in de verleden tijd over zijn moeder praat. “Waarom was?” hij vraagt. Ten slotte geeft Sheila toe dat Li tegen haar heeft gelogen. ‘Ze heeft me verraden! Ik vertrouwde haar. Waarom zou ze dat doen? Waarom overkomt mij dit? Is er niemand waarop ik kan vertrouwen? Waarom? Waarom laat iedereen me dingen doen waar ik spijt van heb?” zij vraagt.

Vet mooi Bill Wyatt-restaurant?

Bill ontmoet Wyatt op een nieuwe set… eh, in een restaurant waar we nog niet eerder zijn geweest. “Je zei dat het je nieuwe favoriete visrestaurant was, dus ik ben vissen om te zien of het waar is,’ grapt Bill. Ze praten over plannen voor het weekend, waarbij Wyatt erop wijst dat zijn vader de laatste tijd ontzettend veel vrije tijd heeft gehad. ‘Wat is er met jou en Katie aan de hand?’ hij vraagt. Bill zegt dat hij haar de ruimte heeft gegeven die ze nodig heeft en probeert zich niet te concentreren op hoe weinig vooruitgang hij met haar heeft geboekt.

Hun gesprek komt al snel op de dood van Finn en Steffy die de stad verlaat om haar verlies te verwerken. Wyatt is geschokt, omdat hij zijn vader nog nooit met zoveel mededogen heeft horen praten. ‘Het is een neveneffect van vader zijn’, zegt Bill. “Dit hebben jullie drie jongens me aangedaan!” Hij geeft toe dat zijn zonen hem hebben geholpen te groeien en te erkennen wat belangrijk is in het leven. Hij wenste dat hij daar was geweest om Steffy en Finn tegen Sheila te beschermen. Na het eten haalt Bill de rekening op. “Ik kon niets voor jullie doen toen jullie opgroeiden, dus het geeft me een goed gevoel om het nu te doen”, geeft hij toe. Wyatt voelt de melancholie van zijn vader en biedt aan om te blijven, maar Bill zegt dat hij naar huis moet. Maar als Wyatt wegloopt, is het duidelijk dat Bill een beetje verdrietig is.

taylor, ridge, thomas neem contact op over steffy bb

Meer: Krista Allen zegt wat Taylor nooit zou doen

Taylor belt Steffy en vraagt ​​haar zo snel mogelijk terug te bellen. Wanneer Thomas binnenkomt na te hebben gesurft, geeft hij toe dat hij zijn gedachten niet af kon krijgen van Steffy, die niemand heeft teruggebeld. Ridge komt binnen om te zeggen dat ook hij niet tot haar heeft kunnen doordringen. Ridge betrapt hen op het feit dat Mike Guthrie betrokken was bij Sheila’s ontsnapping. Ridge houdt vol dat Mike weet waar Sheila is.

Taylor krijgt een telefoontje van een dokter in Monaco… en het onthult precies waarom Steffy niet heeft gebeld. ‘Ze heeft het behoorlijk moeilijk,’ zegt de dokter tegen Taylor terwijl Ridge en Thomas meeluisteren aan de telefoon. Zozeer zelfs dat ze heeft ingecheckt in een faciliteit – die wordt beschreven als meer als een resort – met de kinderen en de oppas. ‘Ik weet dat je je zorgen maakt. Wees gerust, ze komt hier wel doorheen”, zegt de dokter. “Ze krijgt uitstekende zorg.”

Terwijl Ridge zegt dat dit, net als zoveel andere dingen, Sheila’s schuld is, komt de duivelin eindelijk aan het einde van haar verhaal. Sheila vertelt Finn dat Li “de controle over de auto verloor. Ik weet niet wat er gebeurde, het explodeerde gewoon. Ik zag het in het water gaan. Ik zag haar zinken.”

Verbijsterd eist Finn antwoorden. “Geef antwoord… is mijn moeder dood?”

ik leef bb

Meer: Waarom we vermoedden dat Li nog leefde

En net zoals Sheila hem vertelt dat het waar is, Bill, die door een steeg loopt, hoort een geluid en we zien dat de persoon die het maakt… Li!

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge en Taylor realiseren zich dat Steffy het misschien niet zo goed doet als ze beweert, en Finn… laten we zeggen… hij heeft een grote reactie naar Sheila’s nieuwste bom!

Geloof het of niet, Katie’s hele leven draaide niet om Bill. Hier is het bewijs dat ze is veel meer dan alleen mevrouw Bill Spencer!

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.