Bold & Beautiful: Steffy leert dat Douglas Brooke de diaken zag kussen


Bij het klifhuis is Thomas blij dat Douglas hem de waarheid heeft verteld en vraagt ​​hij nog een keer voor de zekerheid. Douglas herhaalt dat oma Brooke de kerstman kuste, behalve dat het de kerstman niet was… het was Deacon. Ze gaan over de jongen die Liam niet gehoorzaamde om naar het hoofdgebouw te gaan, waar hij Brooke Deacon met een kerstmuts zag kussen. Thomas zucht, “Weet je het zeker?” Op dat moment komt Steffy de slaapkamer uit, ziet Thomas’ gezichtsuitdrukking en vraagt: “Wat is er aan de hand?” Douglas gaat een film kijken met Kelly en Thomas zegt tegen zijn zus: “Je gelooft niet wat Douglas me net heeft verteld.”
Steffy, Douglas, Thomas B&B

Meer: Overzicht van soapnieuws dat je moet weten

In de hut vertelt Brooke aan Hope en Liam dat ze niet kan begrijpen wat haar ertoe bracht om die avond te drinken. Liam denkt dat het haar misschien pas zal overkomen als ze zich er geen zorgen meer over maakt. Hope herhaalt dat haar vader ermee instemde het geheim te bewaren. Ze bekijken of hij te vertrouwen is. Hope denkt niet dat hij haar zou verraden, en hij wil ook niet dat Brooke pijn heeft. ‘Hij wil je gewoon gelukkig maken. Hij houd van jou.” Liam koopt dat. Brooke bidt dat ze gelijk heeft. Hope weet zeker dat Deacon niet zal praten. Haar moeder hoopt dat Douglas dat ook niet zal doen. Liam herinnert haar eraan dat Douglas denkt dat ze de kerstman kuste, niet Deacon. Hope is het daarmee eens – haar geheim is veilig. Brooke vat samen dat als Thomas, Taylor en Steffy erachter komen, dat het einde van haar huwelijk met Ridge zou zijn.

Bij Il Giardino wil Sheila weten of drankjes het enige zijn dat Deacon met Brooke deelde op oudejaarsavond. Deacon informeert haar dat als er iets anders zou gebeuren, zij de laatste persoon zou zijn die het zou weten – ze zou hem op een miljoen manieren tot zondag uitverkopen als je dacht dat het je zou helpen Brooke te vernietigen. Plots ziet hij Ridge en zegt hij tegen Sheila dat ze moet gaan. Sheila grijnst – misschien kwam Ridge erachter dat hij dronken was met zijn vrouw.
Sheila naald Diaken B&B

Sheila vertrekt net op tijd, terwijl Ridge naar Deacon toe loopt en hem uitscheldt omdat hij in een bar van alle plaatsen werkt. Deacon dweilt en maakt daar schoon, zodat hij dicht bij Hope kan blijven. Hij betwijfelt of Ridge ooit een dag hard heeft gewerkt in zijn leven. Ridge schreeuwt dat hij in een bar thuishoort, maar niet in zijn huis of in de buurt van Hope. Deacon betwist zijn mening. Ridge vertrouwt hem niet. Deacon houdt vol dat zijn enige invalshoek is om deel uit te maken van het leven van zijn dochter en kleinkinderen. Ridge maakt zich zorgen dat hij in de buurt van Brooke is. ‘Je bent een vloek. Je bent een slechterik en er gebeuren nare dingen met Brooke als je in de buurt bent. Dus doe me een plezier. Blijf uit de buurt van mijn vrouw.” Deacon antwoordt dat het een vrij land is en dat hij ervoor kiest om daar in de buurt van zijn dochter te wonen. Ridge denkt dat Hope nevenschade zal zijn. Deacon noemt Ridge geobsedeerd. Ridge countert dat hij buiten zijn klasse speelt. ‘Brooke zal de grootste fout van haar leven niet opnieuw bekijken. Ze wil niets met je te maken hebben.” Deacon flitst naar hun kus en vraagt: “Weet je dat zeker?” Ridge’s hoofd schiet in het rond.

Meer: B&B shocker: Fans worden gek

In het ontwerpbureau van Forrester kijkt Grace naar Carter en Paris die kussen. Ze leunt heimelijk naar voren om haar handtas van de stoel te pakken en kijkt dan boos terwijl ze elkaar blijven zoenen, zich niet bewust van haar aanwezigheid. Grace gaat naar buiten en sluit de deur, diep in gedachten. Binnen trekken Paris en Carter uit elkaar en hij waarschuwt dat ze met vuur spelen. Paris mijmert: “We hebben tenminste de deur gesloten.” Ze zijn het erover eens dat ze meer controle nodig hebben – iedereen had binnen kunnen lopen; Zende, Ridge of haar moeder, die duidelijk wil dat ze bij Zende is. Paris wil gewoon in zijn armen zijn. Carter wil dat ook. In de gang denkt Grace erover om terug naar kantoor te gaan.
Carter, Parijs, kus Grace B&B

Meer: Foto’s: B&B alum Courtney Hope viert speciale verjaardag

Op kantoor bespreken Paris en Carter dat ze niet exclusief is met Zende. Hij is niet de man die bij het meisje van een andere man intrekt – of dat was hij tenminste niet totdat hij de affaire met Quinn had. “Ik zou mezelf gewoon in jou kunnen verliezen en tegen iedereen zeggen tegen de hel, maar ik probeer het beter te doen.” Hij wil niet dat Paris aan de verkeerde kant van de Forresters staat of haar moeder teleurstelt, die duidelijk Team Zende is. Paris en Carter zijn het erover eens dat hun aantrekkingskracht tussen hen moet blijven. Paris gaat naar een vergadering en Grace voegt zich bij Carter. Ze sluit de deur en zegt dat hij het is, niet Paris, met wie ze wil praten. Carter vraagt ​​waar ze aan denkt. Grace onthult hoe blij ze was om Paris te zien met een geweldige baan en pure liefde voor Zende. “Mannen zoals hij komen niet elke dag langs.” Carter is het daarmee eens. Genade is blij. ‘Je schijnt het beste voor Parijs te willen. Carter wel. Grace niveaus: “En dat is Zende, niet jij.”

Meer: B&B-actrice voorspelt grote problemen voor Carter

In haar kamer geeft Sheila zichzelf rekwisieten om haar plan te laten werken en mijmert dat dit de eerste stap is in haar complot om Brooke te vernietigen. Ze zegt dat Karma een bitch is; net als Brooke.
Sheila perceel B&B

Bij het klifhuis vertelt Thomas Steffy dat Douglas hem vertelde dat hij Brooke de Kerstman zag kussen. Het was niet alleen geen vader, het was niet op kerstavond, maar ook op oudejaarsavond. Steffy herinnert zich dat Ridge weg was, dus als Brooke vader niet kuste, wie kuste ze dan? Thomas zegt: “Deacon.” Steffy’s mond valt open. Thomas herhaalt: “Brooke kuste Deacon.”

Meer: Zal Conrad van The Resident weer liefde vinden?

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge beschimpt Deacon en eist antwoorden.

Vier met ons de verjaardag van het debuut van deze brandweerman op Bold & Beautiful met een reis vol foto’s door Sally Spectra’s grootste hits op twee soaps in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.