Bold & Beautiful: Steffy vraagt ​​Charlie om bewijs te krijgen dat Brooke de diaken kuste


Paris arriveert bij Carter’s loft voor een romantische set-up. Carter wilde dat het een avond zou worden om nooit te vergeten, dus ging hij er helemaal voor. Hij geeft haar bloemen en zegt dat hij er zeker van wil zijn dat ze weet hoe belangrijk hun tijd samen voor hem is geweest. Terwijl ze ze in het water zet, flitst Carter naar Grace en eist dat hij een einde maakt aan de dingen met haar dochter. Ze gaan aan tafel en Paris denkt dat hij aan hun kus denkt. Ze kan er ook niet aan denken. Paris weet niet zeker waar dit heen gaat, maar ze wil er zeker achter komen.

Meer: Chicago Fire Twist: problemen voor Brett en Casey?

In het kantoor van Forrester legt Zende aan Grace uit dat hij inging op het verzoek van Paris om niet-exclusief te zijn om de druk weg te nemen. Grace houdt vol dat hij de enige man is voor haar dochter. Zende wil haar niet kwijt, maar hij wil haar ook niet tegenhouden. Hij is er niet van overtuigd dat ze nog steeds hetzelfde voor hem voelt als hij voor haar. Grace kent het hart van haar dochter en dringt erop aan: ‘Geef haar nooit op, Zende. Je kunt de toekomst hebben die je je had voorgesteld, daar ben ik zeker van.” Grace vertelt Zende dat Paris heel slim is, maar dat ze niet altijd weet wat het beste voor haar is – en dat doet ze. Ze laat niets of niemand het geluk dat ze weet dat Paris en Zende samen zouden kunnen hebben, in de weg staan.
Grace advies Zende B&B

Bij Brooke’s huis vertelt Ridge aan Hope dat hij haar moeder net aan het vertellen was dat hij Deacon een bezoek had gebracht en dat hij niet weet dat ze van de wagen is gevallen. Hoop hoorde. Ridge laat ze aan het praten nadat hij Hope heeft gesuggereerd dat, hoewel Deacon’s familie is, hij niet mag weten wat Brooke doormaakt. Eenmaal alleen wisselen Hope en Brooke een blik.
Brooke look Hope B&B

Brooke vertelt Hope dat het houden van dit geheim haar ellendig maakt. Ze herhaalt dat als dit uitkomt, dit het einde van haar huwelijk zal zijn. Hope begrijpt haar angst. Brooke vertrouwt haar dochter toe dat ze zich zo gevangen voelt – niet in staat zijn om Ridge de waarheid te vertellen, maar het binnenhouden maakt haar misselijk. Ze wilde Hope hier niet in meeslepen en is gekrenkt dat Douglas haar zag. Hope verzekert haar dat hij niet wist dat het Deacon was. “Het beste is om het gewoon uit je hoofd te zetten.” Hope kan zich niet voorstellen hoe iemand het geheim zou kunnen ontdekken.

Meer: Spannend Hallmark castingnieuws!

Bij het klifhuis wil Thomas niet dat Douglas betrokken wordt bij Steffy’s machinaties. Ze verduidelijkt dat ze bewijs nodig hebben – ze moeten de beveiligingsbeelden van Brooke’s systeem halen. Steffy kent iemand die het kan en gelukkig staat hij op de loonlijst. Ze belt Charlie in Forrester en vraagt ​​hem om naar het huis te komen – en aan niemand te vertellen waar hij heen gaat. Charlie is dol op de geheime operaties en komt zo. Steffy verbreekt de verbinding en vertelt Thomas dat Charlie in staat zal zijn om in het beveiligingssysteem van papa en Brooke te komen – ze hebben bewijs nodig dat ze die nacht bij Deacon was.
Thomas Steffy plan B&B

Thomas vraagt ​​zich af of Charlie akkoord gaat met het hacken van het systeem voor Steffy. Er wordt op de deur geklopt en Steffy laat Charlie binnen en bedankt hem voor zijn komst. Charlie komt erachter dat ze hem daar hebben voor een beveiligingsklusje voor hem. Charlie vraagt ​​wat ze van hem nodig hebben. Steffy laat hem weten dat ze hem nodig hebben om toegang te krijgen tot de beveiligingsbeelden bij papa en Brooke’s huis.

Ridge verrast Taylor op haar kantoor en complimenteert haar nieuwe kortere kapsel. Ze merkt op dat het te lang werd en er bijna “wiggy” uitzag. Ridge merkte het niet. Hij vraagt ​​hoe het met haar gaat. Ze zegt dat ze goed is… en veel beter nu hij er is.
Taylor hair B&B

Meer: B&B-sterren verwelkomen tweede dochter!

Terwijl Ridge en Taylor praten, noemen ze het familiediner met de kinderen waar Taylor niet bij kon zijn. Ze hoopt bij de volgende te zijn, maar vraagt ​​zich af wat Brooke van het idee vindt. Het is vrij duidelijk dat ze de laatste tijd iets meemaakt. Taylor spoort Ridge aan: “Praat met me.” Taylor geeft toe dat Hope langskwam en vertelde over haar moeder die een moeilijke tijd doormaakt, Thomas zegt dat ze niet op kantoor is gekomen en Ridge trekt een gespannen gezicht als ze Brooke’s naam noemt. Ridge wil er gewoon niet op ingaan. Taylor vraagt ​​zich af of ze iets kan doen om zijn vrouw te helpen.
Ridge bezoek Taylor B&B

Meer: Interview! Krista Allen vertelt over Taylors fatale fout

Bij Carter’s loft gaan hij en Paris naar de bank waar hij samenvat hoe hij over haar denkt. Ze inspireert hem en het zorgt ervoor dat hij nog meer tijd met haar wil doorbrengen. Paris voelt hetzelfde over hem. Ze voelt zich een beetje schuldig over Zende, maar hij ziet andere mensen, dus er is geen reden waarom ze niet kunnen ontdekken wat ze samen hebben. Carter mijmert: “Kijk me niet zo aan”, voordat hij naar binnen gaat voor een kus. Ze trekken uit elkaar en Carter flitst weer naar Grace’ dreigement. Paris voelt dat er iets met hem aan de hand is. Carter heeft haar daar gevraagd om over hen te praten – ze moeten een beslissing nemen over waar ze vanaf hier heen gaan.
Carter Parijs datum B&B

Meer: De juiste vrouw voor Carter

Bij het klifhuis vraagt ​​Charlie zich af of er een juwelenroof is geweest bij Brooke’s. Steffy zegt dat er een misdaad is gepleegd, maar niet op die manier. Charlie bevestigt dat hij de beelden kan bekijken. Thomas vraagt ​​of hij het vanaf daar kan doen. Charlie vraagt: “Heb je een computer?” Ze vorken over een laptop en Thomas herinnert hem eraan dat hij met geen woord kan praten over wat daar gebeurt. Steffy verbijstert de bewaker door toe te geven dat ze denken dat Brooke met een andere man dan hun vader was. Hij gaapt: “Ga weg!” Steffy gaat verder met te zeggen dat ze bewijs nodig hebben. “Ze heeft papa verraden.” Charlie kan gewoon niet geloven dat Brooke haar hele leven zo in de hakselaar zou gooien. Hij vraagt ​​wie de man is. Steffy zegt dat het Deacon Sharpe is. Thomas voegt eraan toe dat zijn zoon hen heeft gezien, maar hij wil niet dat de jongen hierbij betrokken is, dus hebben ze bewijs nodig dat ze kunnen laten zien. Charlie mijmert dat Brooke altijd goed voor hem is geweest, maar dat hij voor Steffy en Ridge werkt. “Als Brooke op oudejaarsavond bij Deacon was, gaan we erachter komen.” Steffy vat samen dat het tijd is voor haar vader om zijn ogen te openen voor Brooke en zijn relatie met hun moeder een vechtkans te geven. ‘ALS we kunnen bewijzen dat Brooke die avond bij Deacon was.’
Charlie ontdek B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge neemt troost van Taylor als Steffy samenzweert om Brooke neer te halen.

Terwijl ze haar moeder door (weer een andere!) crisis heen steunt, kijk terug op Hoop Logan’s geschiedenis in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.